Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez szerinted mentális problémára vall és agyi gyengeségre?palesz77 írta:VB meccseken például rengeteg rossz megoldást választott, sokszor Busi poszton adott el labdát, amiből jöhetett az ellenfél, e mellé meg volt legalább 2 piros lapos butasága azon a 4-5-6 meccsén.
Nekem is eszembe jut, Mendieta, Coco, Zambrotta, Ibrahimovic csak hogy nálunk maradjunk továbbra is.Alcantara írta:
Nem guglizok, csak eszembe jutott két jelentéktelen név a vesszőparipához: Az egyik egy Maradona nevű pali, a másiknak nem tudom a rendes nevét hirtelen, valami Fenomeno vagy hogy emlegetik.
Állítólag mindketten jól fociztak.
VB meccseken például rengeteg rossz megoldást választott, sokszor Busi poszton adott el labdát, amiből jöhetett az ellenfél, e mellé meg volt legalább 2 piros lapos butasága azon a 4-5-6 meccsén.Alcantara írta:Lehetne erről valami konkrétumot megtudni, mert én annyira nem vagyok tájékozott ebben a témában. Mitől gyenge agyilag és milyen bohóckodásokat csinál ő konkrétan?
Lehetne erről valami konkrétumot megtudni, mert én annyira nem vagyok tájékozott ebben a témában. Mitől gyenge agyilag és milyen bohóckodásokat csinál ő konkrétan?Bob_Marley írta:Pogba szerintem egy remek játékos, de több gondunk lenne vele mint hasznunk. Mentálisan vannak gondjai, s ez egy olyan közegben, ahol minden meccs baromi fontos nem fér bele (Juventusnál belefér a "bohóckodás" az a kérdés hogy 10-20 ponttal nyerik-e a bajnokságot). Hiába jó, ha agyilag gyenge.![]()
Nem guglizok, csak eszembe jutott két jelentéktelen név a vesszőparipához: Az egyik egy Maradona nevű pali, a másiknak nem tudom a rendes nevét hirtelen, valami Fenomeno vagy hogy emlegetik.Bob_Marley írta:Plusz nekem örök vesszőparipám, hogy olaszból-spanyolba vagy fordítva nem igazán szoktak bejönni. Van biztos kivétel......
Nem mondtam, hogy öreg, de akkor már inkább egy fiatalabb játékost vennék, mert mondhatsz bármit, egy olyan poszton, ahol a sebesség eléggé fontos, egy 28 éves játékos - 28 évesen léphetne először pályára nálunk - szerintem nem számít a legjobb korban levőnek. De 7-8 év elég sanszos, hogy nincs már benne. Ha még 35 évesen is top teljesítményt tudnának nyújtani általában a jobbhátvédek, akkor most nem kéne Alves helyett embert keresni..Bob_Marley írta:Azért nehogy már egy 27 éves ember öreg legyen, meg 2-3 év legyen benne. Legjobb kor, s kb most van pályája közepe fele. Nem lenne rossz egyébként a holland és illene is ide szerintem (Ajax iskola, szinte vérrokon), de nekem Mario nagyon szimpatikus.ALves topik, Van der Wiel
Bob_Marley írta:Azért nehogy már egy 27 éves ember öreg legyen, meg 2-3 év legyen benne. Legjobb kor, s kb most van pályája közepe fele. Nem lenne rossz egyébként a holland és illene is ide szerintem (Ajax iskola, szinte vérrokon), de nekem Mario nagyon szimpatikus.ALves topik, Van der Wiel
Azért nehogy már egy 27 éves ember öreg legyen, meg 2-3 év legyen benne. Legjobb kor, s kb most van pályája közepe fele. Nem lenne rossz egyébként a holland és illene is ide szerintem (Ajax iskola, szinte vérrokon), de nekem Mario nagyon szimpatikus.ALves topik, Van der Wiel
Ezen én is sokat gondolkodtam. Kicsit 22-es csapdája ez a helyzet. Nem feltétlenül azért, mert nincs akkora potenciál a fiatalokban, de főleg Halilovicnak még relatíve sok idő amíg olyan szinten lesz, hogy bátran bevethető a felnőtteknél vagy egyáltalán meg fogja-e azt a szintet ütni ami egy Barca kezdőtagsághoz kell. Ennyi idő pedig nincs, Ini sajnos már "kimenőben" van, fiatalabb nem lesz, igazából idén sincs már olyan szinten, hogy stabil kezdője legyen a csapatnak, jövőre már kell helyette valaki. Rafinha a kérdés, elő tud-e annyira lépni , hogy komoly erősítés legyen kezdőként. Erre sajnos már nem biztos, hogy építhetünk, hatalmas kockázat van benne.Petr írta: A gond az, hogy egy játékos leigazolásával bezáródhatnak a kapuk az ifik előtt akár 2-3-4 évre is, ami kellemetlen, főleg megnézve a potenciát Halilovicban vagy Samperben, Rafinháról nem is beszélve. Egy játékosnak örülnék egyedül, őt is Iniesta helyett tudnám elképzelni: Mata.
Ez egy dolog, viszont azt nem tudhatjuk, hogy a Real és mi mennyit ígértek/ígérünk. Ezt egy 25 játékosra átlagolt számból nem lehet kikövetkeztetni.Balinho írta: Hát... A játékosok átlagfizetése egyelőre nálunk magasabb, és ha igaz még a Porto is lejjebb adta az igényeit, hogy Danilo Madridba mehessen, szóval ez kicsit kifogásgyártásnak tűnik nekem.
daglesz sem, mégis skandálták a nevétkristop írta:mario gaspart én is nézegettem már, bírom a játékát, meg az egész villarrealét is, de nem tudom komolyan venni. ő nem akkora név, hogy elfogadják a szurkolók.Petr írta:szerk.: Barcelona are interested in Villarreal right back Mario (24), who is an option to replace Dani Alves. [md]
mario gaspart én is nézegettem már, bírom a játékát, meg az egész villarrealét is, de nem tudom komolyan venni. ő nem akkora név, hogy elfogadják a szurkolók.Petr írta:szerk.: Barcelona are interested in Villarreal right back Mario (24), who is an option to replace Dani Alves. [md]
Lehet igazolnunk, csak 2016 januárjáig nem játszhat Barca mezben a forma hivatalos mérkőzésen, de pl kölcsönbe lehet adnibence-barca írta:Egyébként ez csak számomra hihetetlen, h annak ellenére, h el vagyunk tiltva ugyanolyan mennyiségen jönnek a transzfer hírek és ez a topic is pörög azért? Holott teljesen felesleges, ki a fene tudja, h 2 év múlva ki lesz mozdítható, kit lehet elhozni stb... lehet addig Pogba megjár még 2 csapatot, lehet Danilo már rég eligazol Kínába... jó, nyilván ezek túlzások, de a lényeg, h nem értem, h tud a sajtó még mindig cikkeket kiadni és ezzel lázba hozni a szurkolókat. A fenébe is, 2 év mire igazolhatunk, teljesen felesleges ezeken morfondírozni.....
Egyiknek sem örülnék, főleg Pogbának nem.Nem is tudom, hogy ki lenne a megfelelő ember a középpályára. A gond az, hogy egy játékos leigazolásával bezáródhatnak a kapuk az ifik előtt akár 2-3-4 évre is, ami kellemetlen, főleg megnézve a potenciát Halilovicban vagy Samperben, Rafinháról nem is beszélve. Egy játékosnak örülnék egyedül, őt is Iniesta helyett tudnám elképzelni: Mata.danianevem írta:a mundo szerint Pogba az első számú jelölt, rajta kívül Koke és Calhanoglu lehet az érkező a középpályára. A török ügynöke megerősítette a Barca megkeresését és annyit mondott, hogy Hakan jól érzi magát Leverkusenben.
Fölösleges Carvajalt bántani, mert jó kis jobbhátvéd. Jelenleg egyébként is eléggé hiányposzt a szélsőhátvédek pozíciója, úgyhogy jelenleg az elitbe tartozik (tény, hogy amikor még Maiconok, csúcsformában lévő Alvesek szaladgáltak a pályákon, akkor nem fért volna oda, de van der Wielek, Lichtsteinerek, Glen Johnsonok, Rafaelek, Montoyák-jelenkori Alvesek mellett azért jónak számít), és azért ide is bőven elférne.csababarca írta:Most klasszisnak van beállítva,top 1 jobbhátvéd.visca el barca írta:vagy csak ancelotti tudja h carvajal jó indulattal is csak egy jó jobb bekk és soha nem lesz klasszis.
Aztán véletlen eligazol 1-2 év múlva, le lesz hurrogva,hogy mindig is egy kerékkötő volt.
(ld.: Di Maria-Özil esete, egekig magasztalták őket, Özil jobb is volt mint Iniesta, eligazolt, azóta nevetnek rajta, Higuain dettó)
Hát... A játékosok átlagfizetése egyelőre nálunk magasabb, és ha igaz még a Porto is lejjebb adta az igényeit, hogy Danilo Madridba mehessen, szóval ez kicsit kifogásgyártásnak tűnik nekem.defender3 írta:Brazil, nem kell sokat várni tőle. Inkább a pénz érdekli mint az, hogy játszon. Vagy az lehet, hogy Perez előlünk akarja elvenni.Chino írta: Olyan összeget ígérhetett a Real? Más nem jut eszembe, mert nem indokolná. Azért kíváncsi leszek, hogy tényleg igaz-e. Az pedig röhej lesz, ha ott padozza végig a szezont Carvajal mögött.
Az ilyet meg sajnos el kell fogadni. Kár, hogy az egyébként is szűk jobbhátvédpiac egyre szűkül, még nagyobb kár, hogy magát a jobbhátvédkérdést úgy szrtuk telibe idény elején, hogy úgy tűnik évekig fogjuk nyögni (főleg, ha az egész folyamat eredményeként kénytelenek leszünk 2, de akár 3 évre aláíratni Alvest csilliárdokért)MQuCsabi írta:..Vagy Real drukker.
visca el barca írta:vagy csak ancelotti tudja h carvajal jó indulattal is csak egy jó jobb bekk és soha nem lesz klasszis.