Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen szempontból, akkor mondjuk jó, hogy nem a 'Zenál-lal játszunk, már csak Özil miatt is...CsocseX írta:Silvara is vigyázni kell. Nagyon nagy szeme van. (az egyik kedvenc spanyolom)
Silvara is vigyázni kell. Nagyon nagy szeme van. (az egyik kedvenc spanyolom)csababarca írta:Yayara figyelni kell,meg Kun-ra is, ha ők megvannak nagy baj nem lehet.
Mátyiőt, fogalmam sincs miért, de biztosabbnak érezném a védelmet.Sanama írta:Bartrat vagy Matyiőt tennétek a kezdőbe?
Én Bartrát, mert nagyon lassú a Matyiő Piqué duó, de úgyis a francia fog kezdeni szerintem...
Lionel85 írta:M Neymartól pedig azt, hogy Zabaletát folyamatosan foglalkoztassa és ne engedje előre.
én egy jó demikéliszben bízomChino írta:Bízok egy jó Neymarban
a lelátóról. fél lábbal, szotyizás közbenlui1698 írta:Majd Busi leveszi mindkettőt.csababarca írta:Yayara figyelni kell,meg Kun-ra is, ha ők megvannak nagy baj nem lehet.
Majd Busi leveszi mindkettőt.csababarca írta:Yayara figyelni kell,meg Kun-ra is, ha ők megvannak nagy baj nem lehet.
Valóban nagyon sokat számít a lelkiállapot. Anno pont az volt többek között 'szép' , de legalább is megnyugtató, hogy hátrányban sem kellett rettegni, az utolsó fél-negyed órában rendre megfordították a srácok a meccseket. Ezt látom most kicsit visszatérni. Nincs kapkodás.Bob írta:Magabiztos, egymásért küzdő, higgadt a csapat (rendre tud válaszolni 1-1 bekapott gólra és nem pánikol).
Valóban vannak olyan hírek, hogy ez csak kialkudott béke, de én nem ezt látom ta játékosokon. Én úgy látom, hogy most jól érzik magukat a csapatnál. Szerintem ha csak megállapodtak volna, hogy most békén hagyjuk egymást a szezon végéig, akkor a pályán se lenne ennyire jó a hangulat. Persze azt nem tudjuk, hogy mi van az öltözőben, és soha nem is fogjuk, de nem hiszem, hogy akkora színészek lennének, hogy kifutnak a pályára, és rögtön mindenki boldogmess2009 írta:normálisan úgy várhatnánk ezt a meccset, hogy esélyesek vagyunk, nem lesz könnyű de behúzzuk. mondom: normálisan![]()
mégis mi aggaszt? a hátország. egy csapat tartását (amire most nagy szükség lenne!) az adja, hogy rendezettek a körülmények, nincs vita, feszültség, elvarratlan pénzügyek, tisztázatlan szerződések ...stb. nincsenek adócsalás ügyek, nincs előre hozott választás, stabil az edző-öltöző viszony. nos, sok konkrétumot ugyan nem tudok de de hallani olyasmit, hogy ez amolyan kialkudott béke a szezon végéig.... azt hiszem ez a két meccs most erre is választ adhat.
Kérdezem: mi is a különbség a meccsek szempontjából a béke és a kialkudott béke között? A játékosoknak mindkét esetben javít a pozícióján a bajnoki cím, meg a BL.mess2009 írta:normálisan úgy várhatnánk ezt a meccset, hogy esélyesek vagyunk, nem lesz könnyű de behúzzuk. mondom: normálisan![]()
mégis mi aggaszt? a hátország. egy csapat tartását (amire most nagy szükség lenne!) az adja, hogy rendezettek a körülmények, nincs vita, feszültség, elvarratlan pénzügyek, tisztázatlan szerződések ...stb. nincsenek adócsalás ügyek, nincs előre hozott választás, stabil az edző-öltöző viszony. nos, sok konkrétumot ugyan nem tudok de de hallani olyasmit, hogy ez amolyan kialkudott béke a szezon végéig.... azt hiszem ez a két meccs most erre is választ adhat.
messideco írta:Erről a Rocchi nevű olasz sporiról mit lehet tudni? Ő vezeti a meccsünket.
Itt vannak a meccsei. Erősen gyanús, hogy lesz piros lap a találkozón.messideco írta:Erről a Rocchi nevű olasz sporiról mit lehet tudni? Ő vezeti a meccsünket.
2013-ban is ugyanilyen sűrű volt, pedig akkor ha jól tudom nem volt semmi csak a konföderációs kupa. Ezek szerint a Copa America nem olyan nagy cucc?!Rivaldo11 írta:A vb miatt volt sűrűbb a progi.MessiNeymarSuarez írta:Azt amúgy lehet tudni hogy miért ilyen későn lesznek a BL mérkőzések?
Tavaly pl a negyeddöntő április 1-8 között volt, idén meg április 14-22 között...
Tavaly 22-én már az elődöntő kezdődött.
A vb miatt volt sűrűbb a progi.MessiNeymarSuarez írta:Azt amúgy lehet tudni hogy miért ilyen későn lesznek a BL mérkőzések?
Tavaly pl a negyeddöntő április 1-8 között volt, idén meg április 14-22 között...
Tavaly 22-én már az elődöntő kezdődött.