Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ellentmondást nem tűrő, ez jutott eszembe a videóról...palesz77 írta:Javier Mascherano ● Ultimate Defensive Show 2015...
Cavani elől mentett egy hatalmasat, amikor az uru a 16-oson egyedül állt TS-el szemben és egy kicsit egymásba csúsztak. Le is kellett vinni ápolni és utána is húzta kicsit a lábát. De nagyon szép szerelés volt, ha nem ment ekkorát akkor sakk-matt helyzet.Petr írta:Ja, arra gondoltam ami a végén történtS.Agüero írta:Az első félidőben volt, mikor majdnem megsérült.. Nem is rémlik a Mascheranós eset, majd ha lesz róla valamilyen videó valaki rakja be. (Lehet, hogy akkor kerestem 5 percen keresztül másik streamet..)
Ja, arra gondoltam ami a végén történtS.Agüero írta:Az első félidőben volt, mikor majdnem megsérült.
Kockáztatni valóban nem lehetett, s nem is kellett volna ha nem volt olyan állapotban. A többiben meg örülök neki, hogy egyet értünk.csababarca írta:Busi meg fizikálisan lassabb,nem egy ütemmel tőle.
De értem mit akarsz mondani,és igazat is adok benne,még mindig jobban illik a csapat közepére Busi,mint Masch.
De most nem lehetett kockáztatni Busival ott középen, kapott volna egy olyat a sérült lábára mint Iniesta a második percben,jöhetett is volna lefelé.
Viszont az hozzátenném,hogy sokkal többet segít be Piquének,meg Matyinak, állandóan ott liheg a csatár nyomában is. A mai meccsen inkább Rakitic volt átlagnál gyengébb, védekezésben nagyjából a -1-et verte.Bob_Marley írta:Szerintem meg pont hogy nem játszott igazán jól. Tudom, hogy irreleváns vagyok ebben a témakörben, mert Busquets...De Mascherano pont azzal az egy ütemmel lassabb fejben, amivel sok kritikus szituációt megtudna előzni mind védekezésben mind támadásban. Hátul nagyon megy neki, ereje és kitartása lenyűgöző, de most is látszódott ha sokat mozgó középpályásokkal van szemben, akkor le-le marad.
Ebbe se vagyok biztos. Macherano egy állat.shutterisland írta:busquets egy intelligensebb játékos, de a rakitic-ini duó mellé nálam rendre kijön, hogy mascherano a szükséges láncszem.