Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:az első félévi meccs egy balul sikerült, tipikus semmi nem jött össze meccs volt. volt vagy 10 kapura lövésünk.Petr írta:az első félévi meccsen láttuk, hogy nem sétagalopp a Vigo
az első félévi meccs egy balul sikerült, tipikus semmi nem jött össze meccs volt. volt vagy 10 kapura lövésünk.Petr írta:az első félévi meccsen láttuk, hogy nem sétagalopp a Vigo
Szerintem azért is tűnt nagynak a fölény, mert abban az időszakban alig nyertünk egy-egy elleni párharcot. Mindig valahogy náluk maradt a labda.Vakmacska írta: Szerintem annyira nem volt fölényben a Madrid az első félidőben, mint amennyire itt hájpolva vannak. Sőt! A statisztika szerint is csak eggyel több kapura lövése volt, mint nekünk, és eggyel több találta el a kaput. Azért ez nem egy akkora húdenagy fölény. Szerintem azért éreztük ezt annak, mert náluk volt többet a labda, és ezt nem szoktuk meg.
Engem is ez zavar inkább, hogy a gól után fölénk nőttek játékban.. Bár ők is össze törtek a mi gólunk után. Érdekes egy meccs volt az biztos. Nem voltam nyugodt a félidő végénVakmacska írta:No én is leírom a gondolataimat.
Tegnap újráztam a meccset.
Szerintem annyira nem volt fölényben a Madrid az első félidőben, mint amennyire itt hájpolva vannak. Sőt! A statisztika szerint is csak eggyel több kapura lövése volt, mint nekünk, és eggyel több találta el a kaput. Azért ez nem egy akkora húdenagy fölény. Szerintem azért éreztük ezt annak, mert náluk volt többet a labda, és ezt nem szoktuk meg.
Az igaz, hogy a bekapott gól után kicsit szétestünk, aminek nem tudom mi lehet az oka.
Hát azt hiszem ez egy reális végeredmény, valamivel több helyzetünk volt, mint a blancóknak, de nem voltunk a meccs egész képét nézve lehengerlően jobbak.andras.b írta:A második félidőben mutatott játék tetszetős volt, Lucho rendbe rakta a srácokat a szünetben, majd nagyon jókat cserélt. Ha Neymar nem fog ki ilyen rossz napot vagy több labdát adnak Suaréznek, akkor több góllal is nyerhettünk volna. Neymar helyett szívesen láttam volna Pedrót a 60-70-edik perctől, szerintem nem ártana neki egy kis pihenő. A legpozitívabb meglepetés Mathieu volt, nemcsak a gól miatt, szinte hiba nélkül hozta a meccset nem akármilyen támadósorral szemben. És Piquet-t is dicséret illetti.