Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
pontosan. nagyon megérdemelték volna azt az egy gólt..., kíváncsi vagyok merre fordul ez a meccs, talán az dönthet, hogy a Rayo be tud e gyötörni egy gólt..., ha kapnak egyet akkor viszont végük.StickyFingaz írta:Paco nagyon jól összerakta ezt a Rayot.Minden tiszteletem az övé.
Abszolút érthető. Nem is tudom, mit gondolt ezzel a transzferrel a Real. Gondolj bele a Castillások szemszögéből. Van aki ott játszik már gyermekkora óta, átküzdve magát a korosztályos csapatokon, lépegetve a ranglétrán. Erre bedobnak közéjük egy ilyen kis sztárporontyot, a fizetése az összes csapattagnál hétszer nagyobb. Semmit nem tett le még az asztalra úgymond, (legalábbis, ha én a Castilla csapatában rúgnám a bőrt, így látnám) és máris természetesen jár neki az, amiről mindig is álmodott az adott játékos: hogy együtt játszhassunk a példaképeivel, a nagy csapat tagjaival.Leon írta:A (mi)csodagyerek beindult:![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ik-2406045" target="_blank
Ismerős, az egyik legjobb barátom elég nagy madridista, ő a Mourinho-éra óta utálja Ronaldot és Mout is.Deus írta:Van egy ősmadridista kollégám, és képzeljétek, ő is utálja ronaldót. Nem szereti a viselkedése miatt, egyszerűen elege van a gólörömeitől.
Nagyon egyetértek veled. A világ leghalálosabb befejezője, egy vérbeli gólgyáros. Ha mondjuk most lenne Messi életkorában, nem lennék meglepve, ha karrierje végére minden gólrekordot megdöntene. De a futball nem csak a gólgyártásról szól.jelwaz írta:[...]
Teljesen megértelek, nagyon el tudna ragadni a hév, ha hagynám, amikor a sült bolond madridisták a levegőbe durrogtatják a hülye frázisaikat, aminek kb. fele arányban az a célja, hogy a Barcát leminősítsék. De nem teljesen felesleges olyannal leállni vitatkozni, aki szerint Messi már volt egy tucat a történelemben, de olyan, mint Cé nem? Az ilyennel minek beszélj egyáltalán fociról, látszik, hogy nem ért hozzá. Nem azért, mert Cét tartja jobbnak, hanem mert csak úgy tudja a sajátját magasztalni, hogy a másikat legyalázza.whitecule írta:Zavar azonban az arroganciája, de még inkább a szurkolótáborának az idiótábbik fele. Rájuk akartam reflektálni, sajnos nem sikerült tökéletesen, a hozzászólásom összeszedetlensége miatt.
Mondjuk ez igaz, erre nem is gondoltam.Pacoek tamadni fognak az fix, az eredmeny meg ennek tudataban boritekolhato. min 3 gol lesz kozte, sajnos nem a szimpatikus madridiak javara.![]()
Lehet én értelmeztem félre, de hogy a bajnokságnak más jelentősége nincsen csak hogy játszhatunk egy szuperkupát? Ezt azért szerintem kicsit át kellene gondolni, a bajnokság a legfontosabb cím, s az mutatja leginkább 1-1 csapat erejét, hogy teljesít egy szezonban. Kupákban dönthet kisebb szerencse, eltiltások, adott forma. a bajnokságban viszont 38 forduló alatt kell ezeket jól elosztani s a végén csak az nyerhet, aki a legjobban megfelelt a feladatnak. Számomra ezért is ez az elsődleges cím, Bl-CDR csak ezután következhetnek.Kovbal88 írta:
Másodsorban minden egyes győztes mérkőzés közelebb hozza a Barcát a bajnoki cím felé. aminek számomra csak annyi jelentősége van, hogy megelőzzük a Madridot. Ez nem olyan mint a forma1 hogy a győztes, kapja az egyes rajtszámot, max játszhatunk a spanyol szuperkupába, de más jelentősége nincs.

Pacoek tamadni fognak az fix, az eredmeny meg ennek tudataban boritekolhato. min 3 gol lesz kozte, sajnos nem a szimpatikus madridiak javara.S.Agüero írta:Holnap a Real ellen játszanak, szóval meglátjuk!Persze a Rayo így is kapna egy ötöst minden nagytól.![]()
Jó lenne egy döntetlen.

Mi épp az Almeria ellen nyertünk utoljára 8-as gólkülönbséggel, holnap lehet ismételni.csababarca írta:Nekünk is sokszor benne van, hogy kitömjük az ellent, de mi inkább leállunk majomkodni, ahelyett hogy rúgnánk még 2-3 gólt.
Sokszor látszik hogy ezen csapatok ellen elég felpörögni 5-5 percekre, máris kialakul 3-4 nagyobb ziccer, amit Neymar meg Suarez és mostanában Messi is köszöni szépen, és kaput sem talàlva kihagyja...
De szerintem lezárható a téma, jó a liga így, a real és Cé is elismerést érdemel a hétvégi előadásért.
Nem tudom mi ez a hülység a 16 csapatos bajnokságról, de akkor játszunk a számokkal:Capon írta:A 9 és 5 gól mindenképpen nagy teljesítmény ez nálam vitán felül áll, ahogy az is, hogy tényleg sok a 20 csapat a bajnokságba!!!
Kb. 16 csapat tényleg elég lenne, csak ugye kevesebb forduló kevesebb pénz...