Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hidd azt, hogy ezért hagy itt mindent, mert nem kapott 3 éves szerződést....Bob_Marley írta:Ilyen korban rohadtul nem mindegy, hogy kap-e fix 3 évet és plusz opciót vagy csak kettőt vagy egyet. Alig van neki hátra, nyilván nem akar 1+1+1 feltételekbe belemenni, amivel gyakorlatilag egy totál bizonytalan helyzetbe kerülne. Utolsó hosszabb és nagy szerződése lehet, ilyen 1 vagy 2 éves lehetőségekkel csak megy számára az idő. Van még a pályafutásában 3-6 év között, de most már pláne nagyobb a sérülésveszély is, be akarja magát biztosítani, ez teljesen érthető.
Szerintem is inkább a pénz a fő motiváció. Te írtad, hogy 3+1 évvel még több fizut is kaphat máshol, na de hol? A PSG lemondott róla - nem is értem miért kellett volna nekik, de mindegy, újságírók.. -, más gigaklubról meg nem volt hír. Ergo logikus, hogy ha egy szinttel kisebb klubba igazolna, akkor ott kevesebbet kapna, mint nálunk. Ha ez nem zavarná, akkor elfogadná az 1+1+1 éves szerződést, aztán amikor már alig játszik, akkor elmegy máshova, ez lehet, hogy 1 év, lehet hogy 2, de akár 3 is lehet. A lényeg, hogy amint nem játszik annyit, megy máshova - kevesebb fizuért. Ő viszont a biztos 3 évet akarja - tudtommal ugyanakkora fizetéssel -, gondolom nem azért, mert fél, hogy nem talál majd magának klubot a jövőben..Sanama írta:Majd ha el tudsz vonatkoztatni a sajat fejedben felallitott keptol, meg a flegma stilusodtol, akkor esetleg rajossz, hogy en a kesz tenyekre tamaszkodtam, te meg a mesekre.
De nem baj, neked van igazad, bocsanat, hogy elmondtam a tenyeket.
Majd ha el tudsz vonatkoztatni a sajat fejedben felallitott keptol, meg a flegma stilusodtol, akkor esetleg rajossz, hogy en a kesz tenyekre tamaszkodtam, te meg a mesekre.visca el barca írta:ennyi. lépjél tovább a témán és hidd azt, hogy azért hagyja ott az egész életét, mert 3 év helyett csak kettőt kapott a vezetőktől.Sanama írta:Jo, hat ennyi erovel neked teljesen mindegy, elkonyvelted hogy penzehes sz.r. Ennyi.
ennyi. lépjél tovább a témán és hidd azt, hogy azért hagyja ott az egész életét, mert 3 év helyett csak kettőt kapott a vezetőktől.Sanama írta:Jo, hat ennyi erovel neked teljesen mindegy, elkonyvelted hogy penzehes sz.r. Ennyi.
mess2009 írta:nem kötelező.
amit én írtam az egy életszerű feltételezés, lehetőség, amit te az egy naív sablon szöveg. felvetettem, de nem akarom (nem is tehetem) Alvest valami ördögnek feltüntetni, de azért mégis csak arról van szó, hogy a dolgok nem az akarata, elképzelése, vágyai szerint alakultak és igenis elég sok lehet a veszíteni valója innen pedig mindkét fikció igen is felvethető.
nem kötelező.Alcantara írta:Neked kötelező ilyeneket írni? Amikor leírod, te elhiszed azt, hogy szándékosan nem tenné magát oda egy profi játékos?mess2009 írta:mert ha igaz, hogy maradni akart, akkor most csalódott. ha csalódott akkor (akár) dühös is lehet ha pedig dühös akkor be is tarthat mondjuk úgy, hogy egy fontos meccsen elenged két három beadást?!
ez bizony innen, igencsak nehéz dió, játszatni, vagy nem?!![]()
Másnál sem gondolnám, de egy Alvesnél főleg nem, aki minden meccsen tűzben ég, még ha kopott is a tudása/gyorsasága.
Neked kötelező ilyeneket írni? Amikor leírod, te elhiszed azt, hogy szándékosan nem tenné magát oda egy profi játékos?mess2009 írta:mert ha igaz, hogy maradni akart, akkor most csalódott. ha csalódott akkor (akár) dühös is lehet ha pedig dühös akkor be is tarthat mondjuk úgy, hogy egy fontos meccsen elenged két három beadást?!
ez bizony innen, igencsak nehéz dió, játszatni, vagy nem?!
nem tudtam, hogy te ismered ezt a nőtnzxtpo írta: Kiben bíznál jobban, egy pénzéhes ügynökségben, vagy a gyermekeid anyjában akinek inkább érdeke, hogy te neked is jó legyen, ne csak a lehető legtöbb pénzt sajtolja ki belőled, illetve az a pénzt ami az ügynökéhez kerül, az valamilyen szinten a gyerekeihez is.Amúgy a braziloknál szokás valami rokont alkalmazni ügynöknek.
Kiben bíznál jobban, egy pénzéhes ügynökségben, vagy a gyermekeid anyjában akinek inkább érdeke, hogy te neked is jó legyen, ne csak a lehető legtöbb pénzt sajtolja ki belőled, illetve az a pénzt ami az ügynökéhez kerül, az valamilyen szinten a gyerekeihez is.Zozzy 5 írta:majd meglátjuk, mennyire fog hiányozni. rövidtávon valószínűleg rosszabbul jártunk, de hosszútávon jó döntés, hogy nem láncoljuk ide a jobb tavasza és Montoya szerény képességei miatt 34 éves koráig.
ez viszont: "Santana, a játékos ügynöke és exfelesége..."