Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ó mert aztán r10 soha nem dobálta magát meg nem fetrengettSanama írta:Ráadásul Neymar fejben borzasztóan kevés, egy óvodás szintjén van nagyjából. Ez nem a Brazil habitus, meg a latin vér, hanem egyszerűen hülye.
Nem a civil életre értettem, nem is tudom ez most hogy jött.StickyFingaz írta:Mert Dinho ugye nem volt fejben gyenge?Ugyanmár...Majd ha Neymar is a meccs előtti éjszakán részegen fog táncolni egy diszkóban,akkor a szemére lehet vetni,hogy gyenge fejben de addig nem.Amióta itt játszik példásan viselkedik a civil életben.Sanama írta: Ráadásul Neymar fejben borzasztóan kevés, egy óvodás szintjén van nagyjából. Ez nem a Brazil habitus, meg a latin vér, hanem egyszerűen hülye.
(Bayern ellen is, amikor feldobta magát a félpálya körül, majd visszasprintelt és felrúgta az első embert, akit látott... sárga.)
Ahogy előttem írják, igen statisztikákban nyilván jobb lesz, meg hasonlók, de hogy játékban nem, abban biztos vagyok.
Mert Dinho ugye nem volt fejben gyenge?Ugyanmár...Majd ha Neymar is a meccs előtti éjszakán részegen fog táncolni egy diszkóban,akkor a szemére lehet vetni,hogy gyenge fejben de addig nem.Amióta itt játszik példásan viselkedik a civil életben.Sanama írta: Ráadásul Neymar fejben borzasztóan kevés, egy óvodás szintjén van nagyjából. Ez nem a Brazil habitus, meg a latin vér, hanem egyszerűen hülye.
(Bayern ellen is, amikor feldobta magát a félpálya körül, majd visszasprintelt és felrúgta az első embert, akit látott... sárga.)
Ahogy előttem írják, igen statisztikákban nyilván jobb lesz, meg hasonlók, de hogy játékban nem, abban biztos vagyok.
Ez szerintem is így van.Mikor láttad játszani az valami csoda volt...Olyan zsigerből, könnyedén szinte lebegve csinált mindent, hogy hihetetlen.Én megmondom őszintén soha nem láttam még ilyen játékost mint amilyen Ő volt a csúcson.Victor_Valdes írta:Senki nem lesz olyan, mint r10, o teljesen mashogy jatszotta ezt a jatekot, mint barmelyik mai klasszis. O volt az, aki tenyleg jatszotta a focit es mindenki tisztelte. Szvsz se cr, se messi, se neymar nem erhet a nyomaba. Teljesen mas tipusuak.
Szerintem a top formába lévő Ronaldinhót,csak a top formába lévő Messivel lehet összehasonlítani !!Bobán írta:Véleményetek szerint Neymar jobb játékos, mint a topon lévő Ronaldinho volt?
És ha nem: valaha lehet olyan szinten, mint a Brazil honfitársa?
Sosem lesz olyan.Bobán írta:Véleményetek szerint Neymar jobb játékos, mint a topon lévő Ronaldinho volt?
Nem és talán (bár statisztikák alapján biztosan jobb lesz, válogatottban már meg is előzte). Amit R10 képviselt a pályán, mind a mutatott játék, mind pedig az a csupa szív mentalitás terén egyszerűen utánozhatatlan. Bár megjegyzem, elfogultabb vagyok vele, mivel azok közé tartozom, akik miatta szerették meg a Barcelonát.Bobán írta:Véleményetek szerint Neymar jobb játékos, mint a topon lévő Ronaldinho volt?
Ezek alapján Pedronak, úgy kéne a szórni a gólokat mint anno Pelének.Waleba10 írta:Úgy látszik az a pad mágikus erővel van megáldva, anno Pique ült ott, újra god mode-ban tolta, nemrég Neymar, és azóta minden meccsen vert egy gólt, jó a Valencia ellen csak egy gólpassz jutott..... Messi is kapott 45 perc padott januárban, azóta ő is gode mode-ban tolja, Suárez is a levante ellen 70 perc padott kapott, aztán vert egy puskás díjas gólt azóta megállíthatatlan....
Mondj már egy olyan mezőnyjátékost, aki nem ült még a padon...Waleba10 írta:Úgy látszik az a pad mágikus erővel van megáldva, anno Pique ült ott, újra god mode-ban tolta, nemrég Neymar, és azóta minden meccsen vert egy gólt, jó a Valencia ellen csak egy gólpassz jutott..... Messi is kapott 45 perc padott januárban, azóta ő is gode mode-ban tolja, Suárez is a levante ellen 70 perc padott kapott, aztán vert egy puskás díjas gólt azóta megállíthatatlan....
Én is így érzem, hogy kicsit túl van reagálva ez a csere dolog. Neymar sajnos a második félidőre elfáradt, Xavi ebcserélése meg az utóbbi időben rendre bejött és indokolt is volt kicsit megfogni a meccset. Nyerünk 2:1-re egy árva szó nem esne itt se cseréről se semmiről, a foci ilyen sajnos, nem figyelsz egy másodpercre akkor egy Sevilla szintű csapat lecsap.Sanama írta:Azért ne essünk át a ló túloldalára.
Tegnap végre volt egy értékelhető 25-30 perce, azalatt 2-0ra ment a csapat.
A második félidőben ugyanolyan súlytalan volt, mint bárki más, teljesen indokolt volt a cseréje. Suarez legalább bírkózott középen, és benne még ott volt 1 gól, amire lehetett számítani.