Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2010, 2012, 2013 BL-döntő.MQuCsabi írta:Mondjuk azt az összes mai szurkoló elfelejti, hogy Pep előtt nem sok minden történt ott nemzetközi szinten.
multkor már félve leírtam itt, hogy a bayern szurkolo az egy különleges emberi fajdanianevem írta:Én csak azt nem tudom, hogy egyébként mi számítana jó eredménynek Peptől az őt ócsárolók szemében? Tavaly nyerte a bajnokságot és a kupát, a BL-ben meg a végső győztes tudta csak megállítani. Ennek ellenére is kapta az ívet rendesen...
Juttassa vissza a Haladást az Mb 1-be, az lenne ám a teljesítményMQuCsabi írta:Várható volt, azért ott sem egyszerű edzőnek lenni. Látni, hogy kb. a munkád annyit ér, hogy lerabol a Bayern hamarosan![]()
Kiváncsi vagyok, hol folytatja. Talán felkérik a City menedzselésére? Milyen helyek jöhetnek szóba?
Bob_Marley írta:Edzőt igazolhatunk.MQuCsabi írta: Kiváncsi vagyok, hol folytatja. Talán felkérik a City menedzselésére? Milyen helyek jöhetnek szóba?
Várom már az első Klopp kell nekünk hullámot.....
majd mindjárt jön a klopp szekció és bebizonyítja h itt lenne a legjobb helyenMQuCsabi írta:Milyen helyek jöhetnek szóba?
Edzőt igazolhatunk.MQuCsabi írta: Kiváncsi vagyok, hol folytatja. Talán felkérik a City menedzselésére? Milyen helyek jöhetnek szóba?
Hamar megkapták a magukét a klubtól is. Kitiltás mindenhonnan, bérletvisszavonás. Németországban hamar rendet raknak ilyen ügyekben, nem vajúdnak hónapokig.Boixos írta:mégis mit gondoltak ezek a hülyegyerekek, mit fog csinálni 50ezer ember, amikor húszan kimennek középre keményíteni?Alcantara írta:https://www.youtube.com/watch?v=W_G4LE5qbKs#t=93
A Kecskések szurkolóit szépen lerendezték! 1perc 10-nél a legérdekesebb rész. Azt kapták, amit érdemeltek.![]()
![]()
örülhetnek, h ilyen olcsón megúszták! és a rendőrök is... ott állták a sorfalat a beszaladásnál, akkor kikre vigyáztak?
egyébként a meccs közben sem bírtak magukkal a kölniek, mert összevissza petárdáztak meg füstöltek mindent, amit lehetett, meg is szakadt a történet pár percre.
az öreg semir gerkhan néha ránézhetne a körmükre...
mégis mit gondoltak ezek a hülyegyerekek, mit fog csinálni 50ezer ember, amikor húszan kimennek középre keményíteni?Alcantara írta:https://www.youtube.com/watch?v=W_G4LE5qbKs#t=93
A Kecskések szurkolóit szépen lerendezték! 1perc 10-nél a legérdekesebb rész. Azt kapták, amit érdemeltek.