Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Charlie írta:Ezt mondtam,bár nem hittél nekem.Saviola007 írta:Nah a Viasat honlapján az van hogy a Barca meccs élőben megy.
C.
felesleges a bírót hibáztatni, csak idő kérdése volt, hogy mikor lövünk gólt...de persze az is benne volt, hogy pikk-pakk lőtök 5 gólt ugye? ahhoz időnként át kellett volna jönni a félpályán...Zidane 14 írta:Örüljetek hogy 1-1 lett, ha nem állítja ki RC-t, akkor tuti nem ennyi lett volna a kapuralövés aránya! Átengedtük teljesen a területet, hát persze hogy 1 csatárral nem mentek a kapuralövések. A bíró rontotta el az egész meccset a kiállítással meg azzal a kamu 11-essel. RC-t se nagyon értem hogy miért nem hagyta rá a bíróra, mondjuk igaza volt meg minden, de nagyon nehéz helyzetbe hozta a Real Madrid-ot. És még azt mondják hogy ez a legjobb formában lévő bíró... (inkább a legxarabb) Nagyon feltűnően kedvezett a barcának! Szégyelheti magát, eltiltanám egy jó időre a bíráskodástól az biztos! HALA REAL MADRID !!!![]()
![]()
![]()
énmeg a barca-zaragoza vezetöjet tiltanám el ,meg azoktat,akik oly' sokszor fújtak ellenünk kamu11-estZidane 14 írta:Örüljetek hogy 1-1 lett, ha nem állítja ki RC-t, akkor tuti nem ennyi lett volna a kapuralövés aránya! Átengedtük teljesen a területet, hát persze hogy 1 csatárral nem mentek a kapuralövések. A bíró rontotta el az egész meccset a kiállítással meg azzal a kamu 11-essel. RC-t se nagyon értem hogy miért nem hagyta rá a bíróra, mondjuk igaza volt meg minden, de nagyon nehéz helyzetbe hozta a Real Madrid-ot. És még azt mondják hogy ez a legjobb formában lévő bíró... (inkább a legxarabb) Nagyon feltűnően kedvezett a barcának! Szégyelheti magát, eltiltanám egy jó időre a bíráskodástól az biztos! HALA REAL MADRID !!!![]()
![]()
![]()
Szerintem te engem itt ne osszál ki.Amúgy meg nem fogom itt neked ecsetelgetni,hogy mennyire szeretem a Barcát,mert nem sok közöd van hozzá.De emellett már nem lehet elmenni szó nélkül,hogy 1000000000helyzetből egyet sem tudnak belőni,csak egy nyomorult kamutizit.BaRcADINHO10 írta: ne csak akkor szeresd a BARCA-t ha 3-0ra nyernek, hanem akkor is ha gyengén megy (akár a helyzetkihasználás) nekik!!
sztem jobban tudja, mint te, hogy hogy kell szabadot lőni (tv előtt könnyü pofázni "alattuk kell előnni és gól blablabla") és nem hiszem h neked érteni kéne mért MOTTA fogta ronáldót (de valószínűleg azért mert akkor pont ő volt ott).Ordog írta:Tanulhatna Rivaldótól a szabadrúgást figyelve......
Nem veszi észre wzeg, hogy ha felugranak előtte akkor esélye sincs berúgni a szabadot... ---------> Ilyenkor bármilyen meglepő alattuk kell előnni és gól!!!
Nem értem hogy miért Mottának kellett fognia a töltött galambot??? Ott volt Puyol akko mé nem ő fogta????
Ja és ez a húzódás... ez hanyadik is idén?? A nyócvannyócadik asszem....
az orvosi stábnak üdvözletemet küldöm!! Vki adja át nekik... na ennyi köszi