gnorbert írta:...
Szerintem már korábban is leírtuk itt, de akkor hátha elkerülte a figyelmet: igényes fejléceket bármikor fogadunk, és ha arra érdemesnek találjuk, rögtön ki is kerül
Tisztában vagyunk vele,e hogy ez nem nagy munka, de lévén, hogy mi nem igazán vagyunk a képszerkesztők nagy mesterei, továbbá néha az oldal szerkesztése is komoly szervezést igényel (szabadidő elrendezésére gondolok), ezért értelemszerűen erre kevesebb figyelem terelődik a részünkről.
Viszont hangsúlyozom, hogy mi is szívesebben látunk ott valami aktuálisat, úgyhogy bármikor küldhetitek az e-mail címeinkre (
z.ivan@eurobarca.hu ;
b.tamas@eurobarca.hu) a képeket, és ha olyannak találjuk, ki is fogjuk tenni őket.
Deus írta:...
Ha van időd, ennek a fejlécnek a középső részét is szerkesztheted, bármilyen igényes megoldás érdekel minket. Kérdésedre pedig én azt tudom válaszolni, bár ez csak egy ötlet, hogy akár bekerülhet a mostani fejléc közepére egy olyan gólöröm, amin a csapat nagyja rajta van. A galériában számtalan ilyen kép van, de gondolom nem okoz gondot a képek beszerzése máshonnan sem.
A hibákat, amiket jeleztek, javítjuk, ahogy észrevesszük a hozzászólásokat, köszi továbbra is!
.