Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.04.02. 19:48:34

Nekem a legjobban a stadion tetszet iszonyat szép volt...kirázott a hideg... tud valaki oldalt ahol vanak jo kis képek???
Drigo
Eurobarca Staff

2006.04.02. 19:20:39

nem érdekes hanem realis sztem be lehet ismerni h a 2. helyre hajtanak pl Ancelotti na mind1 sztem hanyaguljuk úgy sem fogunk közös nevezőre jutni sztem
Rapika
Entrenador del Barça

2006.04.02. 19:13:36

Sztem ez nem volt jó indok Drigo,persze tartalmazott igazságot,amit írtál!
De!
Csak nézzük meg mi volt a killításig! Semmi real mozzanat!
Irányítottunk,sőt,a kiállítás után visszavettünk!
Előtte is volt vagy 7 helyzetünk!
Kép
Kép
Raulito
Jugador d'estrella

2006.04.02. 19:07:47

Drigo írta:
Raulito írta:Nemtom mi a szánalmas abban,h 1 csapat 1-1nél,emberhátrányban van,ráadásul a bíró naon nem kedvez nekik,nem ront az ellenfelére,akiknél van pár elég jó támadó ahhoz h pár kontrából lealázzák a védelmet,hanem védekezik és megpróbálja tartani az állást..
sztem csak annyi 1.ilyenkor lehet bizonyítani h igen mi csapat vagyunk és jövünk ki a hullámvölgyből 2.pusztán az a tény h a realtól mindenki(talán csak casillas nem) azt nyilatkozta h van esélyünk a bajnoki címre és mindent meg is teszünk érte ahhez képest Caro-aki a leginkább hangoztatta ezt-Robinho helyett beküldi Meija(nem tom h kell írni bocs) és inkább a védekezésre fekteti a hangsúlyt hamármost télleg úgy gondolta h bajnokságot nyerhetnek akkor mér akarta inkább taratani a 0-1-t remélve h hátha lőnek egy gólt amivel semmit nem érnek m bajnokság pápá(sztem ez már lefutott ügy volt eddig is)és mér nem mennek ki h minden mindegy talán m azért mégis csak a második hely a nagyobb cél?! de akkor mér nyilatkoznak ilyeneket...
Hát nemtom,ha kiállítják a balhátvédet és 0-1 az ellennek,akkor énse csatárt hoznék be,h majd 3man megoldják hátul..főleg h köztudott a Realnak betonvédelme van.A nyilatkozatok meg persze h nagyképűek,az lenne az érdekes ha aztmondanák h nem érdekli őket a bajnokság,jó a 2. hely is.
Drigo
Eurobarca Staff

2006.04.02. 18:30:46

Raulito írta:Nemtom mi a szánalmas abban,h 1 csapat 1-1nél,emberhátrányban van,ráadásul a bíró naon nem kedvez nekik,nem ront az ellenfelére,akiknél van pár elég jó támadó ahhoz h pár kontrából lealázzák a védelmet,hanem védekezik és megpróbálja tartani az állást..
sztem csak annyi 1.ilyenkor lehet bizonyítani h igen mi csapat vagyunk és jövünk ki a hullámvölgyből 2.pusztán az a tény h a realtól mindenki(talán csak casillas nem) azt nyilatkozta h van esélyünk a bajnoki címre és mindent meg is teszünk érte ahhez képest Caro-aki a leginkább hangoztatta ezt-Robinho helyett beküldi Meija(nem tom h kell írni bocs) és inkább a védekezésre fekteti a hangsúlyt hamármost télleg úgy gondolta h bajnokságot nyerhetnek akkor mér akarta inkább taratani a 0-1-t remélve h hátha lőnek egy gólt amivel semmit nem érnek m bajnokság pápá(sztem ez már lefutott ügy volt eddig is)és mér nem mennek ki h minden mindegy talán m azért mégis csak a második hely a nagyobb cél?! de akkor mér nyilatkoznak ilyeneket...
Fernando
Llegenda del Barça

2006.04.02. 18:30:36

Ezt meg kellet volna nyerni! :( No Comment
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Raulito
Jugador d'estrella

2006.04.02. 18:21:15

Drigo írta:Zidane 14 az élő közvetítések topic nem arra való mér nem ide írtad?amúgy a kiállítás TELJESEN jogos volt a tizitől kezdve folyamatosan pofázott megérdemelte régebben szerettem de mióta tavaly olyan alattomosan felrugta Eto'o-t egyszereűen megutáltam nem tom mi lett vele érdekes akkor nem mondta egyikőtök sem h ki kellett volna állítani...jah a tizi sztem van Bommel rosszul csinálta m már sokkal előbb esett mint kellett volna ha még lép egyet akkor is simán felrugja carlos és akkor teljesen jogos a tizi mondjuk sztem így is meg lehetett adni az meg a hogy a real végig alibizett ÉS nem csak 10 emberrel sőt amikor 10en voltak még jobban nyomták...SZÁNALMAS de nem baj jövőre megnyerik már úgyis megmondta mindenki nah jah hiszem ha látom
Nemtom mi a szánalmas abban,h 1 csapat 1-1nél,emberhátrányban van,ráadásul a bíró naon nem kedvez nekik,nem ront az ellenfelére,akiknél van pár elég jó támadó ahhoz h pár kontrából lealázzák a védelmet,hanem védekezik és megpróbálja tartani az állást..
Drigo
Eurobarca Staff

2006.04.02. 18:13:43

wolfheart9 írta:Hajrá RONALDO!!!Legalább te akció gólt rúgtál!!!KIRÁLY VAGY!!De ezt a Barcások is tudják,hisz te voltál a Barcelona valaha volt eggyik legjobbja!!!!Remélem ezzel mindenki eggyet ért!!! :wink:
ilyeneknek mér kell idejárnia???maradjon már a madridistán könyörgöm hát
Drigo
Eurobarca Staff

2006.04.02. 18:11:59

Zidane 14 az élő közvetítések topic nem arra való mér nem ide írtad?amúgy a kiállítás TELJESEN jogos volt a tizitől kezdve folyamatosan pofázott megérdemelte régebben szerettem de mióta tavaly olyan alattomosan felrugta Eto'o-t egyszereűen megutáltam nem tom mi lett vele érdekes akkor nem mondta egyikőtök sem h ki kellett volna állítani...jah a tizi sztem van Bommel rosszul csinálta m már sokkal előbb esett mint kellett volna ha még lép egyet akkor is simán felrugja carlos és akkor teljesen jogos a tizi mondjuk sztem így is meg lehetett adni az meg a hogy a real végig alibizett ÉS nem csak 10 emberrel sőt amikor 10en voltak még jobban nyomták...SZÁNALMAS de nem baj jövőre megnyerik már úgyis megmondta mindenki nah jah hiszem ha látom
Attya
Jugador d'estrella

2006.04.02. 15:04:39

Az biztos, hogy a 11es nézőpontkérdés, mert nem volt 1értelmű de a kiállítás az mindenképpen az volt, mert amit a 11esnél levágott carlos azt ilyen szinten nem lehet és utána mikor Larssonal csatázott nem tom mit magyarázott, mert a visszajátszáson látni lehetett, hogy beszorítja Larsson kezét a hóna alá és éppen emiatt eset el a Barca csatára!!! Már +int 1 sérülés ezt nem hiszem, az nem lehet a véletlen műve, hogy ugyanolyan sérülés jön ki 4 játékoson is!!!
Az bosszant 1 kicsit, hogy a legutóbbi meccseken sorra hagyjuk ki a 100%os helyzeteket de ez szerdán remélem +változik!! Hajrá Barca!!
windu
Jugador d'estrella

2006.04.02. 15:00:48

én nem vagyok madrid ellenes
ronaldot is szeretem
és maradandót is alkotott a barcanal deeeee
nem volt annyi ideig nállunk hogy húde hűde
:roll:
Zinedine Zidane
wolfheart9
Barça C

2006.04.02. 14:39:34

Hajrá RONALDO!!!Legalább te akció gólt rúgtál!!!KIRÁLY VAGY!!De ezt a Barcások is tudják,hisz te voltál a Barcelona valaha volt eggyik legjobbja!!!!Remélem ezzel mindenki eggyet ért!!! :wink:
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.04.02. 14:26:28

Nézőpont kérdése. Biztosan nagyon csúnyát mondott, mert ugye egyből pirosat kapott. De (saját véleményem) én elengedtem volna a fülem mellett, ne egy ilyen miatt legyen emberhátrányban egy csapat.
Roby Carlos is hülye volt, régen tényleg nem volt ilyen pofázós. Mindegy már, a Benfica itt a lényeg. Hajrá, nagyon kell!
Előre a TITOlusokért!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.04.02. 14:09:33

mrmonster írta:Én már a meccs előtt mondtam, hogy ez a bíró galibát fog okozni. Borzalom egy gyenge alak. Carlos-t nem kellett volna kiállítani, bármit is mondott. Menjen el a füle mellett, egy ilyen meccsen nem lehet így keménykedni. Utána már egykapuzás volt, sokkal jobb lett volna, hogyha 11-11 ellen játszik. Én nem bánom hogy 1-1 lett, legalább a kedélyek nem lesznek olyan vadak.
Nem értek veled egyet. Nem mondom hogy jól vezette a meccset, de azért a kiállítás teljesen jogos volt, pont az a lényeg, hogy egy iylen meccsen, egy sárga után ne pofázzon a bírónak, ez teljesen roby hüylesége, magának köszönheti. A 11es véleményes.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.04.02. 14:06:03

Nem volt 11-es,de elsőre lehetett így látni,meg a múltkori(malaga meccs) esemény után megérdemeltük!Amúgy Carlos nem is 2 sárgával ment ki,hanem egyből pirossal:))nem ilyen volt ő,tönkrement a realban...Bommel is mit hagyott ki....Végig beszorítottuk őket,de ez van,a bajnokság minden bizonnyal meglesz,a Benfica meg nagyon para,nehogy találjanak 1 gólt!HAJRÁ BARCELONA
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
mrmonster
Entrenador del Barça

2006.04.02. 14:04:30

Én már a meccs előtt mondtam, hogy ez a bíró galibát fog okozni. Borzalom egy gyenge alak. Carlos-t nem kellett volna kiállítani, bármit is mondott. Menjen el a füle mellett, egy ilyen meccsen nem lehet így keménykedni. Utána már egykapuzás volt, sokkal jobb lett volna, hogyha 11-11 ellen játszik. Én nem bánom hogy 1-1 lett, legalább a kedélyek nem lesznek olyan vadak.
Előre a TITOlusokért!
balboa7
Entrenador del Barça

2006.04.02. 13:04:02

...olvasgatom í hozzászólásokat! és:
...a fociban mindig benne vannak ezek a bírói tévedések...malaga ellen a Barca kárára fújtak például, ami után nem nőtt a különbség a Real és a Barca közt...de arról már nem beszélnek (Eto'o meg nem adott gólja) :roll:

...a tegnapi meccs annyiban más, hogy a Classico volt és ezért háborog mindenki...ha a Mallorca ellen van ugyanez senki nem pofázik...
...a meccsen pedig Carlos viselkedése nem volt számomra érthető...a bíró érezte, hogy miket mond, akkor ő joga, hogy ha szidják, akkor cselekedjen...pl Camoranesi-t is eltiltották! - ő is levágta a jelenetet, a becsúszása után... :roll:

...a Barca meg sztem a kiállítás után megnyugodott, hogy 1 helyzet csak be megy majd...de nem ment be...talán ha nincs Carlos ügy akkor könnyebb a meccs...akkor támadott a Real is, és így nagyobb terület volt Ronaldinho-ék előtt... :roll:

...nah, de szomorkodjon a Madrid, elvégre már félig zsebben az ARANY! :wink: :lol: :P
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.04.02. 12:46:30

szerintem gyorsan felejtsük el ezt a meccset.nem érdemes vele foglalkozni..szégyen,hogy ilyne bírók vannak,eg az is amit mi csináltunk emberelőnyben... :evil:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.04.02. 12:34:11

real_funghi írta:
Badi írta:carlos pirosa 100%ig jogos volt
Akkor Iniestának meg járt volna Ronaldo mezhúzásáérta sárga a másik oldalon, amikor simán továbbot intett a bíró (II. félidő). Én nem tudom, mit mondott Carlos, de ha kiderül, hogy beszólt, akkor elismerem, hogy járt neki a piros. A látottak alapján nem érzem jogosnak. Azért érdekes volt Ronaldinho arcát látni a háttérben. Még ő sem értette, hogy mi van.
Jajj ne magyarázzad már meg a [auto_cenzúra] funghi... Roberto Carlos úgy viselkedett mint egy kis hülyegyerek.. kapott egy jogtalan tizit a barca ez meg el kezd reklamálni a 16-oson belül mikor már mindenki kint van, és nem engedi elvégezni a tizenegyest(1. sárga). Aztán a szabadnál, látszott a bírón hogy nem figyel oda és nem veszi fel Carlos hülyeségeit... aztán mikor már a képébe mutogatott már vagy fel perce(jó hogy kinem szúrta a szemét) és magyarázta a bizonyítványát vagy nemtom én mit---> na ekkor már betelt a pohár a bírónál...

Elveszítette a fejét, nem a szabálytalanságáért kapta a sárgáit, hanem azért mert agyilag zokni... ezen nincs mit szépíteni!!!! Ez még itt Mo.-n is piros lett volna :twisted:
Charlie
Öreg Harcos

2006.04.02. 12:20:42

Azért érdekes volt Ronaldinho arcát látni a háttérben. Még ő sem értette, hogy mi van.
Pont azt mutatta hogy adjon neki lapot szövegelésért.

Ronaldo meg Iniesta esete,Ronaldo 40kilóval nehezebb,nehogy már kis Iniesta döngölje őt földbe,20 ilyen eset van egy meccsen hogy futnak egymás mellett és kapálóznak a kezükkel.Nehogy már ienért kapjon lapot.

Aztán Gravesen keze...
C.
huevos
Jugador d'estrella

2006.04.02. 12:18:34

a piroslap nem vitatéma, ugyanis reklamálásért max sárga jár, de carlost nem a második sárgával nyomta ki hanem egyből pirosat kapott
na meg hogy újjal mutogasson valaki a bíróra meg a partjelzőre miközben reklamál, na azért álljon meg a menet!
nyilasi is elmehet a ...ba, ha jól láttam a képernyőn keresztül nem volt ott a bíró és carlos mellet szóval nem tudhatja hogy mit mondott a carlos...
jogos volt és kész!
Morminho
Entrenador del Barça

2006.04.02. 12:12:56

Badi írta:Hihetetlen miket írnak mindenhol a bíróról...igaz, hogy a tizink nem volt jogos, de carlos pirosa 100%ig jogos volt + ronaldo egyértelmű műeséséért is sárga járt..és még van képük olyat leírni, hogy megadható volt
Ez meg a másik.. Amikor Ronaldo Oleguer mellett elesett akkor a reiporter is mondta h ezt is belehetett volna fújni :shock: Ugyanmár...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Morminho
Entrenador del Barça

2006.04.02. 12:11:01

Nem tom mér mindenki a bíróval van elfoglalva... Nem volt jogos a tizi der a második félidőben visszakaptátok (Gravesen kéz). Én meg biztos h nem tűrném el h valaki percekig mondja nekem a megáét, akármit is mond. Befújta ez van, lehet neki mondani h sztem ez nem így volt de h percekig osztja... Szerintem ti se tűrtétek volna el.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
real_funghi

2006.04.02. 12:06:37

Badi írta:carlos pirosa 100%ig jogos volt
Akkor Iniestának meg járt volna Ronaldo mezhúzásáérta sárga a másik oldalon, amikor simán továbbot intett a bíró (II. félidő). Én nem tudom, mit mondott Carlos, de ha kiderül, hogy beszólt, akkor elismerem, hogy járt neki a piros. A látottak alapján nem érzem jogosnak. Azért érdekes volt Ronaldinho arcát látni a háttérben. Még ő sem értette, hogy mi van.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.04.02. 12:02:18

Hihetetlen miket írnak mindenhol a bíróról...igaz, hogy a tizink nem volt jogos, de carlos pirosa 100%ig jogos volt + ronaldo egyértelmű műeséséért is sárga járt..és még van képük olyat leírni, hogy megadható volt
Lezárt