mess2009 írta:lássunk egy kis spekulációt:
kapunk e gólt? én azt mondom , igen. a kérdés inkább az hogy hányat? viszonylag jól fel lehet készülni egyre, még kettőre is a baj háromnál jön el ha közben nem rúgunk egyet sem. sőt : ha hármat rúgnának akkor már övéké a továbbjutás is.
a "spanyol viasz" nyilvánvaló: egy gólt legalább rúgni kell és akkor nincs vissza út a Bajoroknak. most túl a papírformán, meg hogy a Barca 7 meccs óta gólt sem kapott, az a helyzet hogy igenis van olyan "meccskép", hogy egy csapat 2-5. 8-10 perc alatt beszed két gólt! na egy ilyen variációra is kell hogy legyen elsősorban lélektani- mentális fegyver és remélem hogy lesz is ha a szükség úgy hozná.
az a helyzet, hogy a Bajorokat a saját példájuk hajtja, hiszen egyszer már megcsinálták, és az is hogy a fociban bizony gyakran fordul a kocka!
nálunk viszont ezúttal valós eredménysor, nyilvánvaló előny és nem kevés önbizalom adhat erőt arra az egyébként jogos igényre, hogy ezt a továbbjutást be kell húzni.
Minden lenézés nélkük azt kell mondjam, hogy simán tovább kell jutnunk! Hogy miért gondolom ezt?
Mindenki várja a nagy német rohamokat ugye? Kérdezem én kitől? Nincs Robben, Ribery, van formán kívüli Götze, maszkos Lewa! Én személy szerint nem tartok Müllertől, ill. az egész Bayern középpályától! Félreértés ne essék mindent tudnak a futballról, a területszerzést, területnyitást, a tolódást stb.! Viszont egyet nem tudnak amiben nagyon bízom, a váratlant (zsenialitást) belevinni a játékba, mert ez hiánycikk náluk, és ezekben a magasságokban (BL elődöntő) ennek már óriási szerepe van. NÁLUNK viszont van egy olyan hármas elöl Iniestával kiegészítve, hogy a szokásos sablon elemeken kívül soha nem tudod mikor húznak váratlant. Ezért gondolom azt, hogy küzdős meccs lesz, mert jönni fognak, de nem kell majd vért izzadni a továbbjutáshoz!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!