Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
nem biztospalesz77 írta:BREAKING: Audiencia Nacional suspends the La Liga strike and matches will take place this weekend.
La Liga strike suspended. In theory we will have games this weekend... Including Atletico vs. Barcelona
Twitteren olvastam, úgy tűnik akkor mégis lepörög a bajnokság, és lesz kupadöntő..HElyes!
én ha troll lennék, kéretném az ovrebrot az atleti elleni meccsre.lui1698 írta:Ha a sporik mindig velünk vannak, akkor egy bíró nélküli meccs végül is azt jelenit, hogy emberhátrányban kellene játszanunk, nem?
Szerintem "Ancsa" beáll majd bírónak, így instant meg is van oldva Ronaldo tizikérdéseMQuCsabi írta:Ancelotti sétálgat majd a pályán klottgatyában, síppal a szájában. Nála lehet próbálkoznia
Nem, így lesz egál. Végre meglesz az ellenfélnek az esélye a győzelemre.lui1698 írta:Ha a sporik mindig velünk vannak, akkor egy bíró nélküli meccs végül is azt jelenit, hogy emberhátrányban kellene játszanunk, nem?
bÍRÓ NÉLKÜL NINCS MECCS. Nem lehet az UEFA-tól kérni?MQuCsabi írta:Ezt az időt is megéljük, hogy hibátlan lesz a bíráskodás?ma hozza nyilvanossagra a donteset a legfelsobb birosag.
az rfef azt tervezi, hogy ha hetvegen lesz is fordulo, ok nem kuldenek birokat. (nagyon okos es egyszeru a spanyol futball felepitese is![]()
![]()
Én adnám, lejátszanák a meccseket úgy, mint a grundon. Nem lenne annyi hiszti, az biztos.
Ezt az időt is megéljük, hogy hibátlan lesz a bíráskodás?ma hozza nyilvanossagra a donteset a legfelsobb birosag.
az rfef azt tervezi, hogy ha hetvegen lesz is fordulo, ok nem kuldenek birokat. (nagyon okos es egyszeru a spanyol futball felepitese is![]()
Pont ezt akartam kérdezni.noname írta: Valaki amúgy nem tud valamit a Nou Mestalla-ról? Remélem volt annyi eszük h tulajdonosváltásnál belevonják a szerződésbe a stadion finanszírozását, mert már jópár éve áll az építkezés.
Transfermarkt szerint nem költöttek eddig sokat. Kb 16 millió mínuszban vannak. Kétlem, hogy a tulaj különösebben sokat akar költekezni (mint pl a Citynél). Szerencse is kellett egy jókora adag, hiszen egy nevenincs edzővel teljesítenek ilyen jól, elsülhetett volna fordítva is.LM10 írta:A Valencia már gazdag tulajjal rendelkezik ha jól tudom. Ezért vettek pár jobb játékost, ami meg is látszik a csapaton.
érdekes lesz az utolsó fordulo... granadaval toljak, azok meg még simán bennmaradhatnak...bence-barca írta:Levante- Atma 2-2
Jobb lett volna, ha most nyernek mert akkor a 3. hely szinte biztos lett volna nekik. Így ellenünk azért még küzdhetnek a biztos BL helyezésért, bár 4 pontra így is mennek a "denevérek" előtt.