Persze, jobb a Madrid, de valahogy még sem rúgnak eddig akció gólt, pedig 3 a 2 ellenes szitu is volt. Majd a meccs végén lekontrázzák a Juvét, Ronaldo 1 méterről rúg gólt és ő lesz a király megint
Természetesen Real címvédéssel...CsocseX írta:Clásico döntőt akar az UEFA, ez látszik... Azok se hülyék...
Ha ezt tudják, ki se álljanak. De azért az egy másik meccs lesz, ellenünk felszívnák magukat. Meg jönne a tizi is persze.Tomsa írta:Azért ezt a mai realt nem kicsit abálnánk szerintem.
Csak bemakkolják és a döntőre visszatér Modric is... meg persze Pérez pénztárcája is főszerepben leszTomsa írta:Azért ezt a mai realt nem kicsit abálnánk szerintem.
Az a baj, hogy mi meg szívtunk az Inter ellen, és kiestünk hiába voltunk egyértelműen jobbak, mert nemhogy kamutiziket adtak volna nekünk, még ellenünk is dolgoztak.. (lesgól, továbbjutást érő gól érvénytelenítése stb)Bestbarca írta:Kamu 11 es ide oda,a Real a jobb,ők fognak itt továbbmenni. Bár az olaszok sosem fogják föladni! Így lesz nagy döntő viszont azért para mert egyetlen csapat tudott minket dominálni az idén az a Real,mégha csak rövid ideig is. Viszont ha ujra megbirják tenni ezt 30percig akkor azon elmehet,ha berugdossák...Bár sztem a classicus óta szervezettebbek vagyunk...Hát igy vagy ugy ha a legjobbak vagyunk mindenkit meg kell verni!
Azért kell ilyen hamar, mert nehogy a Juve lőjjön 1 gólt mert akkor forró lehet a helyzet..csababarca írta:MessiNeymarSuarez írta:
Vagy Pérez lefizette, vagy félnek a Real haragjától...
Vicc az egész... Vajon van odds arra hogy a döntőben Real kap bűntetőt? mert akkor elég szép összeggel megraknám
1.01-ért írják ki,ha kiírják. a real meccs velejárója.
Nem lenne bajom,mert jobb csapat a real,és amúgy is nyerik a meccset, de az ilyenekre nem értem mi szükség van.
MessiNeymarSuarez írta:
Vagy Pérez lefizette, vagy félnek a Real haragjától...
Vicc az egész... Vajon van odds arra hogy a döntőben Real kap bűntetőt? mert akkor elég szép összeggel megraknám
Vagy Pérez lefizette, vagy félnek a Real haragjától...Mascherano írta:jóvan már megint a szokásos real kamu tizenegyesAz első 20 percben 5ször színészkedtek a tizenhatoson belül erre a 6.-at megadta a bíró.Miért kell minden meccsen a realnak 1 büntit rúgnia ? hogy örüljön PENALDO?
Akkor meg " mindenki hibázhat" szöveggel jöttek, persze amikor Messi hagyja ki akkor meg megy a fika ezerrelRivaldo11 írta:Szerencsére hétvégén nem volt az, amikor elintézte nekünk a bajnokságotMessiNeymarSuarez írta:Na szerintem előbújnak a Ronaldo fanok a " Ronaldo a világ legjobbja, Messi meg se közelítheti " szöveggel![]()
Alapjáraton jobb a madrid, nem értem miért kell még segíteni is nekik.
MessiNeymarSuarez írta:Na szerintem előbújnak a Ronaldo fanok a " Ronaldo a világ legjobbja, Messi meg se közelítheti " szöveggel
Szerencsére hétvégén nem volt az, amikor elintézte nekünk a bajnokságotMessiNeymarSuarez írta:Na szerintem előbújnak a Ronaldo fanok a " Ronaldo a világ legjobbja, Messi meg se közelítheti " szöveggel