Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, hogy jól értem-e, de ha arra célzol, hogy tegnap nem pörgött a csúcson, akkor azzal nagyon nem értek egyet. Egy BL-döntő volt.palesz77 írta:
Amúgy nem mondtam, hogy katasztrófa volt, de ha ilyen szerepet vállal a csapaton belül még inkább jövőre, akkor erre fel kell készülnie, hogy mozogjon eleget ehhez. Persze így is képes meccseket eldönteni, hogy nem pörög csúcson, de azért jobb lenne, ha végig odatenné magát - legalábbis én jobban örülnék, ahogy látom a többségnek ez annyira nem fontos.
Sok múltba ragadt (öncenzúra) még mindig Xavi utódát keresi. Nem vették észre, hogy már Messi lett az!barca0000 írta:Nem tudom mi a baj Messi tegnapi teljesítményével? Szerintem bőven a csapat egyik legjobbja volt a juve ellen. Azért Pogba, Vidal, Bonucci, Evra kicsit komolyabb tudnak ellene védekezni mint például a Bilbao játékosai, ezért érthető volt hogy nem tudott úgy cselezgetni/megindulni ahogy szokott.
Messivel egy BL döntőben nem tudok nem elfogult lenni, bocsi.palesz77 a Barca a Bajnokok Ligája topikban írta:Mármint tegnap?ZBarca írta:Kicsit elfogult leszek, de nálam akkor is Messi volt a legjobb, légyszi ne nyársaljatok fel!![]()
És ezek után azt mondod, hogy KICSIT vagy elfogult..?
![]()
Szerintem nem rossz, no meg ennél sokkal randábbak is születtek már. Pl azok a világító-rikító sárgák, a rózsaszínűekről nem is beszélve.MQuCsabi írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... et-2417077
MEgszületett a - talán a történelem - legocsmányabb kinázetű futball csukája. Gratulálok![]()
Majd akkor elismerem, ha egy teljes oldalon át tudod majd sorolni a rekordjait, addig nálam nem lesz top 10es sem... Irónia, légyszi higgyétek elshutterisland írta:...
ez módjuk picit nehezen értelmezhető statshutterisland írta:- az első játékos, aki zsinórban betalált az összes csapatnak egy profi ligában.