2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A gép állandóan beadásból szerez gólt, engem az bosszant nagyon a kijavítandó hibák mellett a játékmenetben (amiket elvileg javítanak). Az UT engem nem fogott meg, egy online menedzser mód sokkal élvezetesebb lenne számomra akár haverokkal, akár globálisan. Nekem eddig ~800 órám van az ideiben (basszus...), tehát biztos sokan rávágnák, hogy nincsen vele különösebb gondom, de ennyi játék után kijön a játék összes nagyon bosszantó kis hibája.MessiFan írta:
Nekem még ami eszembe jutott, h jó lenne, ha szezon végeztével is ellehetne hagyni a klubot. Ha júniusban hagyom el, akkor utána még számon kérik az új klubomnál, h nem értem el a kitűzött célokat, holott egy meccset nem játszottam velük.Petr írta:...
Engem nem zavar, jobb felderítőkkel lehet látni egyből a statokat a jó játékosoknál is, sőt, nekem egyébként is mutatja a 83-84 fölöttieket, akik a köztudatban vannak. Sőt, nekem még tetszik is, a problémám inkább az, ezzel kapcsolatban, hogy limitálva van a felderítők mennyisége (a tehetségkutatásban is ez a problémám). Korábban lehetett edzéseket is szervezni, most is jó lenne egy ilyen lehetőség, hogy ne mindig ugyanazok a statok fejlődjenek más statokat kihagyva. Az ifik fejlődése is röhej, gyakorlatilag az összes alacsony és lassú, s az is marad.bence-barca írta:Azt a hülye globális hálózatot kéne kivágni.
Azt a hülye globális hálózatot kéne kivágni. Sokszor el is veszi a kedvem a menedzser módtól miatta... régen egyzserűen rákerestél valakire és láttad mi mennyi. Most meg többször annyi időbe telik, mert míg neten kinézi az ember a statokat... persze azt még értem, h fiatalabb játékosoknál ilyen van, de amikor egy híresebb játékosnál sem tudom megnézni.. nálam iszonyat sokat rontott a játékélményen.Petr írta: de én személy szerint mindig a menedzser móddal játszom, ami elég egysíkú lett, érdemes lenne azt is fejleszteni. Talán nyáron dobnak ki valamit azzal is kapcsolatban.
Biztos sokat fogok vele játszani, amiket írtál azokon felül nyáron is jönnek még hírek. Amiket a játékmenettel kapcsolatban mondtak el jó dolgok, de én személy szerint mindig a menedzser móddal játszom, ami elég egysíkú lett, érdemes lenne azt is fejleszteni. Talán nyáron dobnak ki valamit azzal is kapcsolatban.bence-barca írta:
KösziPetr írta:Fel lehet velük jutni, ezért nem kezdtem velük én sem menedzser módot.Alfa írta:Van olyan aki FIFA 15-ben a BarcaB-vel kezdett el karriert és feljutást érő helyen végzett a csapattal ? Attól az lenne a kérdésem , hogy felengedi a játék a csapatot ? Mániám a realisztikus játék ezért kérdezem![]()
Fel lehet velük jutni, ezért nem kezdtem velük én sem menedzser módot.Alfa írta:Van olyan aki FIFA 15-ben a BarcaB-vel kezdett el karriert és feljutást érő helyen végzett a csapattal ? Attól az lenne a kérdésem , hogy felengedi a játék a csapatot ? Mániám a realisztikus játék ezért kérdezem![]()
ZBarca írta:BRÉKING!!!
Az EA Sports minden évben megpróbál valami újat csempészni az aktuális FIFA-ba. Idén pedig valami még forradalmibb ötletet eszeltek ki: érkeznek a női csapatok!
A játékban 12 női válogatott lesz majd megtalálható: Ausztrália, Brazília, Kanada, Kína, Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Mexikó, Spanyolország, Svédország és az USA.
Előzetes
Ezenkívül már a megjelenés időpontja is biztos: szeptember 25!
Szia!neobarca írta:Sziasztok!
Csak kíváncsiság képen. Elérhető már valamelyik oldalon a Fifa 15?
Ez vmi hivatalos oldal mert elég gyanús ,hogy a magyar bajnokság vezet