bence-barca írta:Más: ezt már régóta szeretném tudni, h nekem szúrja-e a szemem mondhatni szószerint vagy másnak is. Ha 'napközben' játszok egy meccset és a stadion árnyéka rávetül a pályára félig, vagy pl Veltins arénában sávokban a tetőszerkezet árnyéka nekem iszonyat irritálja a szemem és kb fáj a meccs után. Ez csak velem van így?

Legidegesítőbb dolog az egész játékban. Én direkt a camp nout használom ultimate teamben, mert ott nincs ez a probléma, és szerencsére valamiért a meccseim 90%át otthon játszom.
Manager módban pedig be lehet állítani, szóval ott sem gond ez.
De ha esetleg összekerülök valakivel egy ilyesmi stadionban, azokat általában elveszítem, mert borzasztóan irritálja a szemem (meg mert jobbak nálam

).
Ezt amit Daffy említett, félig meddig berakják a játékba, mármint a dinamikus időjárást.
Itt vannak az újítások a "külsőn":
-Az új játékos modellnek köszönhetően egyedi méretű testrészeket rakhatunk be, így sokkal egyedibb játékosokat lehet majd készíteni.
-Új játékos fej és szemkövetési motor, ami miatt sokkal reálisabban követik a labdát.
-Lesz habspray a játékban a bíróknál a szabadrúgásoknál.
-Új fénytechnika és textúra modell, ami a játékosok műanyag fejét reálisabbá teszi.
-Két új időjárási típus – ködös és párás
-Idén első alkalommal a hosszú haj, teljes animációt kap
-A napszakok változása reálisabb lesz, gyakrabban fogsz szürkületben játszani
-Lehet majd az operatőr előtt ünnepelni
Ez az utolsó WTF?