Turan mellett amúgy tényleg rengeteg érv van, s ár/érték arányban is jobb lenne mint Pogba. Fizikailag és labdaérzékre rendben van, de speciel a passzkészség nem kiemelkedő nála. Az hogy miket csinál, meg hogy Úristen Alba meg Alves után lenne még egy antipatikus játékos, az kit érdekel?

Nem nyakkendős játékosok kellenek. Én is írtam, hogy forrófejű, amire arra utalt, hogy hamar bekerül a darázsfészekbe ha reklamálásról van szó pl. Az hogy odarúg párszor az benne van, ez is kell a fociba, de könnyen belemegy a kakaskodásokba. Volt már ilyen előéletű emberünk aztán nem lett belőle baj, úgyhogy Arda-nál is megvan a lehetőség.
Szerintem is amúgy Iniesta helyén pl tudna játszani, engem vele kapcsolatban csak az "zavar", hogy picit több pénzért talán Koke-t ellehetne hozni, ő meg nálam jobb játékos mint a török.
Valamiért nekem Turan a régi Nihatra emlékeztet, s ő pl nagyon leeresztett, de sok török játékosra igaz ez, hogy jöttek, láttak és hamar eltűntek. Ez zárójeles megjegyzés.
Pogba egyébként szerintem is jobb játékos, de nem annyival mint amennyivel többet kellene fizetni érte és a fizetése is magas. Ha Gundogan esetében ez baj volt, akkor Pogba esetében is kizáró ok kell legyen.