Alves jövőre csak gyengébb lesz, mint most. Douglasnak lassan a bőrszínét is elfelejtjük. tetszik vagy nem, jelenleg Montoya a legesélyesebb a jobbhátvéd posztra, mint kezdő. LE-nél ugyan Alves a fix kezdő, de az is látható, hogy bízik Montoyában, megadja neki az utóbbi időben a kezdőtagságot, nem pedig kényszermegoldásokat látunk(pls Bartra kitolva). A tegnapi meccsen Montoya egy fokkal se volt rosszabb, mint pl. Alba.
Inkább legyen Montoya kezdő, mint Alves, aki már magasról tesz az egészre. Annak idején tudni lehetett pls Henryról, hogy ha BL-t nyerünk akkor már nem fogja érdekelni a játék, a végén Pedro(aki akkor max futni tudott és néha gólt lőni), kiszorította a kezdőből. Ha idén lesz még egy sikeres szezonunk, szerintetek az alulmotivált Alves mennyire fogja azt komolyan venni? Főleg ha van olyan idióta a vezetőség, hogy itt tartsák 2-3 évre! Martino alatt Montoya kapott lehetőséget, de nem élt vele, ez igaz. Idén eleinte kevesebb lehetőséget kapott, de csereként igenis jól teljesít. Jelenleg én a Montoya játékán a meccshiányt érzem csak.
LE bebizonyította, hogy ért a játékosokhoz. Pls Xaviról már én is lemondtam, tartottam tőle, hogy szenttehénként állandó kezdő lesz, ehelyett fix csere, és kimondottan jól teljesít a kisebb terhelés miatt. Megkockáztatom, hogy akár még egy évre itt lehetne tartani hasonló szerepkörben. Azt tudni lehetett, hogy az eltiltás marad, azt is, hogy Alves nem egy garancia. Ha LE úgy gondolja, hogy Montoya elég jó(márpedig úgy tűnik), én bízom benne.
Douglast pls látványosan nem gondolja elég jónak.