Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Benedito is őt hozná.visca el barca írta:freixa elment tárgyalni verratti ügynökével... a részletekkel majd palesz jön később
én meg nem, mert grimaldoval ellentétben rutinos, és a jobboson is tud játszaniPetr írta:Roma have personal deal with full back Adriano (30). They wait for elections to talk with Barcelona. Transfer fee should be 5-6M. [sky]
Én személy szerint örülnék neki, Grimaldo előtt megnyílhatna a lehetőség
Ezzel a résszel teljesen egyetértek. A madrid valóban nem használja ki a az utánpótlást. A legutolsó saját nevelésű játékos aki megtudott ragadni a kezdőben az Casillas volt , ez azért sokat elmond...HungaroBarca írta:
Igaz a példa rossz volt de akkor ide jöhet Morata vagy Jesé ,előbbi nagyot ütött a madridon ( nem véletlenül...) a BL-ben utóbbit ha elengedik az megint csak ugyanaz az eset mint Morata. ez két játékos szerintem mindent elmond a madridról.......![]()
Igaz a példa rossz volt de akkor ide jöhet Morata vagy Jesé ,előbbi nagyot ütött a madridon ( nem véletlenül...) a BL-ben utóbbit ha elengedik az megint csak ugyanaz az eset mint Morata. ez két játékos szerintem mindent elmond a madridról.......Alfa írta:Ödegaard minden csak nem madridi nevelés . Tavaly igazolták. Attól még ,hogy szerepel/t a Castillaban ugyanúgy igazolt játékos mint pl nálunk Halilovic.HungaroBarca írta:
jó meglátás a Madridtól ? Igen. Jó lesz-e a játékosnak ? 75% hogy nem.
és ezt nem csak azért mondom mert ugye Barcás vagyok hanem mert ez általában madridéknál így is van. Elég belegondolni Ödegaard jelenlegi helyzetébe, amiben nem a játékos a hibás mert meg van a tehetsége ahhoz hogy fölkerüljön az első csapatba, csak ugye ezeknek még a cserepadjukon is alig van saját nevelés(nek hely) ezért ugye marad az hogy kölcsönadják majd 5 év múlva meg eladják ennyi. ugyanez lesz vele is ha csak nem egy szuper tehetség magyarul a 25%-os kategória , lehetséges hogy a 2 szezononként egy felhozott játékosból ő lesz az egyik.
Bár a Madrid utánpótlása csak arra jó hogy áltatják a Masiától DIREKT elhappolt játékosokat az első csapattal, majd elküldik őket a fenébe hogy NEM VAGY ELÉG JÓ pedig a Masianál jó játékos lehetne ezekből de hát ez mindig így lesz. Legalább Tajti jó helyen van![]()
![]()
Azt gondolom, a török nem lutri egyáltalán és egyetértek Veled az erényeivel kapcsolatban. Rengeteget nyernénk Vele, bár én már nagyon várom Rafinha kibontakozását.....hajnesz írta:Tavaly hasonlóan vélekedtek sokan Rakiticről is. A bl döntőben meg lehűtötte a kedélyeket. De mondhatnám Mathieu-t is, aki más eseményen alkotott nagyot. Azért tetszett a mostani elnökség, mert bár igazoltunk bőven nagy neveket is, mégsem az volt a meghatározó, hogy a rizsaföldeken hány alsógatyát adunk el a neve miatt. Bravo is le volt sajnálva a szezon elején, aztán számomra hibátlan szezont produkált, és még a legnagyobb Ter Stegen fanok is elismerték, hogy nem lenne fer, ha jövőre csak úgy parkolópályára tennénk őt.
Turan nem biztos, hogy beválna, viszont olyan erényei vannak, ami a csapatnak biztos nagy segítséget jelenthetne.
Ödegaard minden csak nem madridi nevelés . Tavaly igazolták. Attól még ,hogy szerepel/t a Castillaban ugyanúgy igazolt játékos mint pl nálunk Halilovic.HungaroBarca írta:
jó meglátás a Madridtól ? Igen. Jó lesz-e a játékosnak ? 75% hogy nem.
és ezt nem csak azért mondom mert ugye Barcás vagyok hanem mert ez általában madridéknál így is van. Elég belegondolni Ödegaard jelenlegi helyzetébe, amiben nem a játékos a hibás mert meg van a tehetsége ahhoz hogy fölkerüljön az első csapatba, csak ugye ezeknek még a cserepadjukon is alig van saját nevelés(nek hely) ezért ugye marad az hogy kölcsönadják majd 5 év múlva meg eladják ennyi. ugyanez lesz vele is ha csak nem egy szuper tehetség magyarul a 25%-os kategória , lehetséges hogy a 2 szezononként egy felhozott játékosból ő lesz az egyik.
Bár a Madrid utánpótlása csak arra jó hogy áltatják a Masiától DIREKT elhappolt játékosokat az első csapattal, majd elküldik őket a fenébe hogy NEM VAGY ELÉG JÓ pedig a Masianál jó játékos lehetne ezekből de hát ez mindig így lesz. Legalább Tajti jó helyen van![]()
![]()
jó meglátás a Madridtól ? Igen. Jó lesz-e a játékosnak ? 75% hogy nem.Feast4 írta:Ez egy jó meglátás kivételesen a Madridtól: http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2423681" target="_blank
Ennek a gyereknek én is örültem volna. Vallejo a legtöbb hátvédünknél jobb lesz, és nagyon fiatal és még egy marék kavicsért megvehető lett volna.
Vidallal együtt ugyanazt csinálnák, mint tavaly Suarez. Azzal a különbséggel, hogy akkor még nem állt össze egy új Barca foci, közben meg fő vonásaiban összeállt.Chino írta:Nálam a legnagyobb kérdés Arda-val kapcsolatban, hogy ha leigazoljuk is mi lesz vele?
Minden lap, az egész, a vezetők arról nyilatkozgatnak, hogy 2 nap múlva megvesszük, már az ára is megvan állítólag de hogy mit csinál januárig arról senki sem beszél, pedig az egyik legsarkallatosabb pontja a transzfernek, mind a klubbal, a csapattal és magával a játékossal kapcsolatban.
nem hiszem, hogy egy Arda kaliberu jatekost ralehetne venni a B csapatra. mondjuk szerintem a jogi lehetoseg sincs meg erre, se a torok kalandra, de ez inkabb csak tippBob_Marley írta:Ha ilyen 30-35 millióért hozzák Turant az azért elég jó. Az hogy támadószellemű az igaz, de visszazár rengetegszer és egy tank felépítésű, aki sok labdát szerez és megnyeri a párharcokat. Illene ő ide, ráadásul mindig pozitív ha Hispániából jön.
Mondjuk érdekelne, hogy mi lenne vele Januárig, volt itt szó, hogy elmenne Törökországba kölcsönbe vagy itt nyomná a B csapatban. Nem lenne rossz ha rálehetne venni a B-re, a környezet a játékmegszokás, a klubmegszokás miatt sem. Hiába harmadosztály, neki nem ezzel kellene törődnie, hanem hogy Januárra a legfittebb és leginkább alkalmazható legyen a csapat számára a fontos tavaszi bajnoki meccsekre.
Akkor már nagyon nagy gondok lesznek ha egy Arda Turntol függ egy esetleges BL győzelemMessiNeymarSuarez írta:Ez igaz, csak ha pl januárban igazolunk akkor jóeséllyel már volt nevezve nemzetközi szinten az adott játékos, így Bl-ben (ahol talán a legfontosabb lenne esetleg az erősítés) nem játszhatna 2015-16-os szezonban nálunk.ntibi67 írta:A középpályánk most Rakitic Busi Iniesta.Cserék Robero Rafinha Mascherano.Az őszt így kell lehozni.Januárig úgysem játszhat új igazolás.Ha ezzel a középpályás sorral elégedetlen lesz Luco akkor igazoljunk januárban.Ja és Vidal több posztra is alkalmas.Most többet kell játszatni a fiatalokat.Ősszel úgysem dől el semmi.Spanyol kupa,Bl csoport,bajnokság.
Ez igaz, csak ha pl januárban igazolunk akkor jóeséllyel már volt nevezve nemzetközi szinten az adott játékos, így Bl-ben (ahol talán a legfontosabb lenne esetleg az erősítés) nem játszhatna 2015-16-os szezonban nálunk.ntibi67 írta:A középpályánk most Rakitic Busi Iniesta.Cserék Robero Rafinha Mascherano.Az őszt így kell lehozni.Januárig úgysem játszhat új igazolás.Ha ezzel a középpályás sorral elégedetlen lesz Luco akkor igazoljunk januárban.Ja és Vidal több posztra is alkalmas.Most többet kell játszatni a fiatalokat.Ősszel úgysem dől el semmi.Spanyol kupa,Bl csoport,bajnokság.
Ha figyelmesen olvasnád az írásomat Messit nem említettem és csak a középpályásokrol beszéltem.noname írta:És azok mik is? Talán Messi posztja?ntibi67 írta:Ja és Vidal több posztra is alkalmas.Vidal területe a jobbszél. Védőként rendben van h kezd Alves kárára, de azt h Messi helyett játsszon max a kupában tudom elképzelni.
Ardáról: az Atmában sokallta a futást??? Hogy he?!![]()
Még abban a munkáscsapatban is a legtöbbet hajtók között volt mindig is. Nálunk akik hasonló szintet melóznak, az Alba, Alves(néha), Rakitic és Suarez.
És azok mik is? Talán Messi posztja?ntibi67 írta:Ja és Vidal több posztra is alkalmas.
A kérdés, hogy ez a rendszer szándékos, előre mindig így gondolta Lucho, vagy pedig a kényszer szülötte..MessiFan írta:Igazad van, jelenleg csak 1 ilyen játékosunk van, aki ilyen, mégpedig MESSI. Szerintem bőven elég így, hogy Ő irányít, Ő a vezér. úgy gondolom bőven elég Leo, ha pedig nem játszik akkor megoldják nélküle is azon a pár meccsen.westerngom írta:Bob: egy játékmestertől, aki a stílusát és sebességét határozza a pályán a játékunknak, aki a támadásokat indítja és a forintos labdákat lögyböli a védők mögé, kiugratva a támadókat.
Arda remek passzokat képes adni, beadni, löbbölni, mindent, nem csak annyit csinál, lekaszabolja az ellenfelet.
Rakitichoz hasonlóan ő is rengeteget melózna, mellette kiszolgálná a társait, és gólt is képes lőni.
Egy Coutinho, Thiago vagy Isco tényleg remek focista, de én nem gondolom, hogy velük úgy tudna érvényesülni ez a játék mint egy Arda Turannal vagy Kokevel.
Jelenleg ez a rendszer, hogy Messi mélyről/szélről indulva a góllövés mellett osztogatja a labdákat, amelyeket Neymar és Suarez értékesít, amíg a középpálya visszazár és a támadásban is besegít remek passzokkal, lövésekkel, szerintem teljesen rendben van.
Ehhez jelenleg 2 név van a kalapban, Pogba és Turan, nem véletlenül nem Thiago, Coutinho vagy Isco.