Ja, mondjuk ebbe is van valami..visca el barca írta:...

Ja, mondjuk ebbe is van valami..visca el barca írta:...
Hát, lehet 65 is kevés lenne, bár az úgy elfogadható ár a mai piacon egy ekkora tehetségért. Viszont abban biztos vagyok, hogy ő passzolna hozzánk. Nem sok középpályás van, akikről biztosra állítanám, hogy jó lenne nálunk, de ő egyike azoknak.HungaroBarca írta:Verrattit 45-ért akarja Benedilinyó ???? ez nem vicc ez már showder klub szinte![]()
![]()
![]()
De most komolyan ha tényleg annyi lenne akkor már rég eladta volna a psg, legalább 65 misi az biztos...![]()
![]()
( sőt szerintem nem is illene ide bár lehet hogy tévedek.....)
Akkor nem csak én nem olvastam ilyet, megnyugodtam kicsit..Gareth Tello írta:...
Laporta, Bartomeu, Benedito és Freixa maradt bent végül, a Joan Batiste által vezetett Seguiment FCB projekt esett csak ki ebben a körben.HungaroBarca írta:+ egy kérdés Freixa és Benedilinyo nem estek ki az aláírásgyűjtésnél vagy akkor most meddig tart az része a választásnak ?![]()
![]()
Palesz :Épp linkelni akartam Humor topicba, megelőztél..HungaroBarca írta:Ez most mi ????? :
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... nt-2424733" target="_blank
Sandro ott van, perfect "Larsson" lenne belőle szerintem.P.U.Y.O.L. írta:Régi álmom, hogy vegyünk végre egy Larssont, de talán most van rá a legkevésbé szükségünk, ha valami (sérülés, harapás) miatt mégis rászorulnánk, télen nyélbe üthető a dolog.
szerk.: Na az egész sztornó amit az előbb írtam az nso-ról, ha itt is megjelent a cikk, akkor csak van igazságalapja. Benedito az 1%-nyi esélyét így 0-ra redukálta, bámulatos mutatvány..HungaroBarca írta:Van benne valami ( közbe már itt is van róla olvasni való ,Laporta nyerjen, úgy látszik már csak ő itt az ésszerű ember) de attól még mindig őrültség vissza küldeni egy ilyen játékost....
Szerk : Verrati dupla ennyi lenne vagy több ( de biztos nem ennyi)
Van benne valami ( közbe már itt is van róla olvasni való ,Laporta nyerjen, úgy látszik már csak ő itt az ésszerű ember) de attól még mindig őrültség vissza küldeni egy ilyen játékost....P.U.Y.O.L. írta:Egy másik topicban már volt róla szó. A média képes amúgy durva ferdítésekre, úgyhogy nem kell minden NSO-s cikket készpénznek venni...
Ráadásul benne még simán van 8-10 év!visca el barca írta:matyiőt azért nem írtam oda, mert ő nem stabil kezdő.Léfe írta:No, de Fabregast és Albát is visszavettük. Nekik nem volt bün türelmetlennek lenni ?
Viska el barca : jól számoltál de a még öregebbek kimatadtak: Matyö, Alves,Mascheranó,Ini
matyiőt azért nem írtam oda, mert ő nem stabil kezdő.Léfe írta:No, de Fabregast és Albát is visszavettük. Nekik nem volt bün türelmetlennek lenni ?
Viska el barca : jól számoltál de a még öregebbek kimatadtak: Matyö, Alves,Mascheranó,Ini
Cesc és Alba még ifistaként mentek el azért a kettő nem ugyanaz. Ők jól felmérték a helyzetet és látták , hogy ha maradnak soha a büdös életben nem kerülnek be az első csapatba. Amikor Fábregas elment Xavi fiatal volt Ini pedig éppen akkor kezdett beépülni a csapatba. Albaval pedig itt támadót játszattak a Valenciában neveltek belőle első osztályú balhátvédet. Nekik a távozás volt a legjobb opció és végül be is jött nekik. Thiago viszont egész más helyzetben volt. Előtte volt egy idősödő Xavi egy távozó félben lévő Fábregas volt . Ha egy évet tudott volna várni most már kezdő lehetne . És kitudja lehet Tata is komolyabban számolt volna vele...Léfe írta:No, de Fabregast és Albát is visszavettük. Nekik nem volt bün türelmetlennek lenni ?
Alba sose került az első csapat közelébe, így normális volt, hogy elment. Amúgy is elég fiatalon volt itt, majd ment el.Léfe írta:No, de Fabregast és Albát is visszavettük. Nekik nem volt bün türelmetlennek lenni ?
Alba helyzete azért más tészta, ő még anno az egyik utánpótlás csapatból távozott ha jól emlékszem.Léfe írta:No, de Fabregast és Albát is visszavettük. Nekik nem volt bün türelmetlennek lenni ?
Mindenki tisztában van a Pogbáról alkotott véleményemmel gondolom, de ezzel nem értek egyet. Bl döntőben, vagy a Real ellen érdemes megnézni, nem úgy tűnt ott nekem, hogy ő középpontban akar lenni, minden zokszó nélkül végezte a dolgát, pedig a kijelölt szerepköre miatt sokkal visszafogottabb teljesítményre volt csak képes. Nálunk sem hiszem, hogy ne tudná végrehajtani az edző utasításait, és elkezdene hisztizni.noname írta:Amúgy is: Pogba nem egy munkás, aki beáll a sorba, neki középpontban kell lennie. A LE csapat azért is lett ilyen erős, mert megint van egy egészséges egyensúly a sztárok és a munkások között a csapatban. Pogba ezt megbontaná.
piq, masch, alves, laller, ini, messi aki 28 vagy több a kezdőben. 6 játékos. évi 2-t ha úgy adódik csak képesek lecserélni. ráadásul ezek közül 2-3 aki pont 28.Léfe írta:Egyszer már irtam róla, de senki nem reagált. Számoljátok össze mennyi a 28 éves vagy e feletti játékosunk van
palesz77 írta:Erre gondoltál ugye? Xavi helyettese Ini lesz hosszabb távon, Iniesta helyére meg jött Arda. Meg van oldva a középpálya vagy 3 évre - és még ugye a folyton hangoztatott ifik is ott vannak -, nem hiszem, hogy most kéne Pogba.
Lehet, hogy Laporta/Benedito is így számol és inkább most hozná oda a jövő emberét, ahová már van jelölt. Szerintem jó rotálással egyébként is megoldható lenne a +1 kp-s, miközben a "plusz emberek" kölcsönbe kerülnének, de ez az érv sokkal erősebbnek tűnik.Léfe írta:Számoljátok össze mennyi a 28 éves vagy e feletti játékosunk van. Arda is ennyi. Nem nagy kor, de 1-3 év gyorsan elrepül és egyszerre sok embert kell cserélni.
Egyikükben sem, de Pogba se fogja a karmesteri pálcát átvenni soha, csak úgy, mint ahogy Arda sem. Stílusukból adódóan nem alkalmasak erre, ezért se kéne csak ilyen játékosokkal teletölteni a keretet - meg amúgy se, jó ha változatosabbak vagyunk. Mondjuk lehet mondani, hogy Messi már a karmester, de kell valaki, aki mélységből is összeköt és osztogat - szerintem -, Busi hasonló, de nincs elég irányítói vénája - Samper ilyen lehet az eddigiek alapján.danianevem írta: de a mostaniak közül, akik már egy ideje a felnőttek között edzenek kiben látod, hogy átveszi a karmesteri pálcát? Rafinha? Robi? A stílusuk egy dolog, minőségben nagyon nem egy szintet képviselnek az elnökjelöltek kiszemeltjeivel.
danianevem írta:Nem Pogbán volt nálam a hangsúly, hanem a koncepción.
Erre gondoltál ugye? Xavi helyettese Ini lesz hosszabb távon, Iniesta helyére meg jött Arda. Meg van oldva a középpálya vagy 3 évre - és még ugye a folyton hangoztatott ifik is ott vannak -, nem hiszem, hogy most kéne Pogba. Persze lehet, hogy nem fog beválni a török, és kell valaki majd helyette, de látatlanban így megvenni Pogbát olyan lenne, mintha nem bíznánk Ardában..danianevem írta:Egy ember kellett Xavi helyettesének, hosszú távon meg kell egy Iniesta helyére is