Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, szerintem csak az csalóka, hogy szinte sose láttuk meccs közben mez nélkül, ezért gondoltad eddig vékonyabbnak, mint amilyen. Már 2009-ben is izmos karja volt, a 2010-es VB-n se mondanám vékonynak, nekem a mostani képen se tűnik nagyobbnak - max icipicit -, csak más pózban/szögben van.hank1ee írta:A főoldalas cikknél a képéről az jutott eszembe, milyen változáson ment keresztül fizikailag ő is az előző szezonban, brutálisan jól fel lettek készítve a játékosok. Egy vékony srác volt mindig, most meg látszik rajta rendesen az izom. Remélem, a következő idényben is ilyen jól megoldja ezt a szakmai stáb, rengeteget nyert ezzel a csapat.
Bizony, plusz ahogy látom, nála is megvan ám a motiváció, mert csak szerdán kellett volna jelentkeznie, mégis már ma elment edzenihank1ee írta:A főoldalas cikknél a képéről az jutott eszembe, milyen változáson ment keresztül fizikailag ő is az előző szezonban, brutálisan jól fel lettek készítve a játékosok. Egy vékony srác volt mindig, most meg látszik rajta rendesen az izom. Remélem, a következő idényben is ilyen jól megoldja ezt a szakmai stáb, rengeteget nyert ezzel a csapat.
Legnagyobb vagy Sempi!Samper írta: Nagyon nehéz lesz az élete Xavi nélkül.MQuCsabi írta:Biztosan....Alig várom már, hogy valami olyat írj, ami pozitív, esetleg valakit megmosolyogtat, jó kedvre derít és nem akarja tőle felvágni az ereit.
Samper írta:Nélküle könnyebb lesz Rakiticnak és Mascheranonak.
menj már innen a hülyeségeddel, meg a minden kommentedben "elrejtett" reklámjaiddal.Angela2015 írta:Legfrissebb hírek szerint Andrés Iniestának lehet hogy ki kell hagynia a Bajnokok Ligája döntőjét, mivel tegnap izomsérülés miatt kellett elhagynia a pályát a második félidőben.
Kár, így nem biztos, hogy lesz esélyünk. Kellett volna egy jó Ini.Angela2015 írta:Legfrissebb hírek szerint Andrés Iniestának lehet hogy ki kell hagynia a Bajnokok Ligája döntőjét, mivel tegnap izomsérülés miatt kellett elhagynia a pályát a második félidőben.
Szerintem 50-50...Angela2015 írta:Legfrissebb hírek szerint Andrés Iniestának lehet hogy ki kell hagynia a Bajnokok Ligája döntőjét, mivel tegnap izomsérülés miatt kellett elhagynia a pályát a második félidőben.
Nélküle könnyebb lesz Rakiticnak és Mascheranonak.MQuCsabi írta:Biztosan....Nagyon nehéz lesz az élete Xavi nélkül.Alig várom már, hogy valami olyat írj, ami pozitív, esetleg valakit megmosolyogtat, jó kedvre derít és nem akarja tőle felvágni az ereit.
Biztosan....Nagyon nehéz lesz az élete Xavi nélkül.
Sport.es lehozta.kisadrian24 írta:Legfrissebb hírek szerint Andrés Iniestának lehet hogy ki kell hagynia a Bajnokok Ligája döntőjét, mivel tegnap izomsérülés miatt kellett elhagynia a pályát a második félidőben.
Forrás: FC Barcelona Noticias Hungary
Sehol máshol nem olvastam még. Valaki tud valamit róla?
Bl-ben már legalább 2 van neki ezen kívül - PSG első meccs, meg Ajax ami beugrik most -, plusz a kupában is van, csak a bajnokságban nincs neki mèg.Victor_Valdes írta:Ez az idei elso golpassza andresnak?:)