Samper írta:Pedronál az a jel, hogy Suarezzel együtt játszott, nem pedig a második félidőben lehetett volna vezéregyéniség. Adrianonál meg az, hogy Douglas 90 percet kapott.
És mi van, ha Pedro azért játszott Suárezzel együtt, mert nem biztos, hogy Messiék bírni fogják az első szuperkupa meccset végig, ezért Pedrot akarja Luissal "összeszoktatni" kicsit addigra? Douglas meg azért kapott 90 percet, mert ő volt az egyetlen jobbhátvéd a keretben. Plusz gondolom nézni akarja Lucho, hogy mennyire bízhat benne.
mess2009 írta:...attól AHOGY játszik, ha ezt te nem látod az nem az én bajom...Rafinha jó volt egyetértek, hogy jobb ? ..nem dekázom. én nem láttam, hogy a Sandro -Munír kettősből bármelyik jó lett volna...(ez meg az én bajom...

)
Akkor én vak vagyok, szerintem semmi extrát nem csinált Ini, csak hozta a szokásos átlagát. Megindulására pl nem is emlékszem. De arra, igen, hogy volt egy szitu, amikor megkapta a labdát, rávezethette a védelemre, ő állt egy helyben, elvették tőle, és lekontráztak. Eléggé érződik még nála a szezon eleji forma szerintem..