Lazio-Leverkusen
Valencia-Monaco
De azért ott a Sporting-CSZKA is bónusznak.
Micsoda véletlen egybeesések. Várom a BL csoportunkat:
Barcelona-MC-Celtic-és még vaaki, akivel már vagy 15x játszottunk.
Ami a legnagyobb érdekesség volt a mai játéknapban szerintem, hogy a Salzburg leadta az otthon szerzett két gólos előnyét, és beleszaladt egy 3-0-ba Malmöben, így ki is esett.kanty írta:Számomra a különbség azért a két meccsen meglepő. Mindkét esetben a jobb csapat ment tovább szerintem is, de azért ennél szorosabb eredményre számítottam.
Ezekben személy szerint nem találok semmi meglepőt (ahogy a Videoton kiesésében se).kanty írta:Vannak azért érdekes eredmények. A Diegóval, Alves-szel, Nanival, Meireleis-sel felálló Fenert lemossa a Shaktar. De a Brugge is rúgott egy hármast a Panathinaikosnak. És a Partizan is kiejtette a Steauát.
A hangsúly itt lehet, hogy inkább az olaszon van. (if you know what i meanDr.Dre írta:Sampdoria - Vojvodina 0-4![]()
Azért írom ezt ide, mivel a Vojvodia egy újvidéki csapat, és azért nem mindegy egy olasz első osztályú csapatot így leverni (Újvidéken sulizok).
Mik vannak...
De, így van.palesz77 írta:Már így is indulók nem? Mert mi Bl indulók vagyunk automatikusan, így úgy tudtam eddig, hogy ez "rájuk száll". De nem tuti..Bob_Marley írta:Akkor bonyolítok tovább, mert ha a Bilbao megnyeri a kupát az automatikus EL helyet biztosít.
Már így is indulók nem? Mert mi Bl indulók vagyunk automatikusan, így úgy tudtam eddig, hogy ez "rájuk száll". De nem tuti..Bob_Marley írta:Akkor bonyolítok tovább, mert ha a Bilbao megnyeri a kupát az automatikus EL helyet biztosít.
Csak azért gondolom, mert így az EL-ből kiesik egy csapat, azt valahonnan pótolni kell.S.Agüero írta:Szerintem nem, de javítsatok ki, ha tévedek.Capon írta:Gratula a Sevillanak!
Az Andalúzok 5. helyen végeztek a bajnokságban, de a mostani győzelmükkel BL résztvevők lettek. Akkor most a 7. Bilbao automatikusan indul az EL-ben nem?
Szerintem nem, de javítsatok ki, ha tévedek.Capon írta:Gratula a Sevillanak!
Az Andalúzok 5. helyen végeztek a bajnokságban, de a mostani győzelmükkel BL résztvevők lettek. Akkor most a 7. Bilbao automatikusan indul az EL-ben nem?
De van, '71-73 között egymás után megnyerték háromszor.santhera írta:
Az Ajaxnak nincs.
Az Ajaxnak nincs.Barca_10 írta:MessiNeymarSuarez írta:Amúgy ha most esetleg megnyerjük a Bl-t akkor megkapjuk az eredeti trófeát örökbe?
Igen,vagy egymás után háromszor kell megnyerni,vagy pedig ötödjére és akkor kapja meg egy csapat. Jelenleg a Realnak,a Milannak,a Liverpoolnak,az Ajaxnak és a Bayernnek van eredeti BL trófeája.
MessiNeymarSuarez írta:Amúgy ha most esetleg megnyerjük a Bl-t akkor megkapjuk az eredeti trófeát örökbe?