Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, de ilyen szinten ilyen amatőr hibákat véteni luxus. Szerintem túl egyszerű a posztjára fogni, ma érzésem szerint teljesíthetett volna akárhol, akkor is ezt nyújtja.Erxy írta:ez igy van, de ha egy jatekos kikerul a komfortzonajabol konnyebben hibazik olyan esetekben is amit meg kellene oldania alapbol
A kapuskérdést én nem intézném el így. Két teljesen más típusú játékosról beszélünk. Nagyon kedvelem Baravot, szerintem Baia óta nem volt ilyen jó reflexű, magabiztos kapusunk, de (senkit sem megbántva) MATS a maga stílusában van olyan jó. Lehet, hogy nem olyan magabiztos, de egy 23 és 32 éves játékost azon a poszton nem lehet összehasonlítani. Bravo már akkor kezdő volt és válogatott, mikor a német még otthon Legozott. És egy kapusnál az egyik legfontosabb szegmens a rutin. Ez az alap. lehet valaki olyan tehetséges, mint még senki a történelemben (nem a németre célzok), ha csak elvétve játszik sosem lesz a legjobbak közt emlegetve.Bob_Marley írta: Bartra dolog meg olyan, hogy én is szívesen látnám ha Bartra játszana helyette, de sokszor a túlzott szimpátiát érzem felfedezni irányába, miközben szép nem szép, de Mathieu jelenleg jobb megoldás mint Bartra és logikusabb játszatni a franciát. Erősebb, jobban fejel, rutinosabb. Oké az utolsó olyan dolog, hogy ha nem játszik Bartra akkor nehéz megszerezni, de ez hasonló szitu mint a kapuskérdés nálunk. Lehet Stegen fiatalabb, meg sokaknak szimpi, de Bravo jelenleg jobb kapus. Bartra így is megkapja a kellő bizalmat szerintem és ha tud fejlődni tovább, akkor kifogja szorítani az előtte lévőket, viszont azért csökkenteni Mathieu megítélését mert Bartra helyén játszik nem illdomos, mert a francia bőven megfelelő szintet hozott idén.
valószínűleg a kijelölt dohányzóhelyet is megkereste, legalábbis a múltkor mintha azt nyilatkozta volna, hogy pár szálat azért beiktat a mindennapokbaTiTiHenry írta:https://pbs.twimg.com/media/CG2fNzEW8AETrP3.jpg
Ez az ember 3 perccel a meccs után sörözik
Szegény jól megszívta, de már letett az asztalra szerintem annyit nálunk hogy ezt most elnézzük nekivisca el barca írta:hogy betette a bagósszegény, multkor 2 győztes gólt ver, jól játszik, most meg nincs szerencséje. azért a végénél cavani lövésénél nagyot blokkolt...
Ha lesz időd, kérlek írd össze ezt a 10-es listát, aki hozható lett volna,és jobb is,mint Mathieu.Csbal írta:hu, ezt most megszivtam:-Ovisca el barca írta:
és tudsz mondani olyan védőt, aki soha nem volt benne egy gólban sem? fikázol, de hogy miért, azt te sem tudod
sajnos nem tudok, de mondok 10 olyan kozepso vedot, akit helyette hozhattunk volna. Ha mar neymarnal nem szamitott a penz, itt is lehetett volna a zsebbe nyulni.
Nem vagyok én fanatik, szimplán csak kedvelem az alázatossága miatt.istenem, ez olyan szep volt. Sirva fakadtam majdnem. Az h rugott 2-3 golt az utobbi 2 honapban, hat nem esek hasra tole. A real ellen viszont vastagon benne volt a golban. Tovabbra is tartom h nem barca szint, de nem akarom meggyozni a hozzad hasonlo fanatikokat.
hu, ezt most megszivtam:-Ovisca el barca írta:
és tudsz mondani olyan védőt, aki soha nem volt benne egy gólban sem? fikázol, de hogy miért, azt te sem tudod
Pedig annál a gólnál épp,hogy semmi köze nem volt az esethezvisca el barca írta:és tudsz mondani olyan védőt, aki soha nem volt benne egy gólban sem? fikázol, de hogy miért, azt te sem tudodCsbal írta:istenem, ez olyan szep volt. Sirva fakadtam majdnem. Az h rugott 2-3 golt az utobbi 2 honapban, hat nem esek hasra tole. A real ellen viszont vastagon benne volt a golban. Tovabbra is tartom h nem barca szint, de nem akarom meggyozni a hozzad hasonlo fanatikokat.
és tudsz mondani olyan védőt, aki soha nem volt benne egy gólban sem? fikázol, de hogy miért, azt te sem tudodCsbal írta:istenem, ez olyan szep volt. Sirva fakadtam majdnem. Az h rugott 2-3 golt az utobbi 2 honapban, hat nem esek hasra tole. A real ellen viszont vastagon benne volt a golban. Tovabbra is tartom h nem barca szint, de nem akarom meggyozni a hozzad hasonlo fanatikokat.
istenem, ez olyan szep volt. Sirva fakadtam majdnem. Az h rugott 2-3 golt az utobbi 2 honapban, hat nem esek hasra tole. A real ellen viszont vastagon benne volt a golban. Tovabbra is tartom h nem barca szint, de nem akarom meggyozni a hozzad hasonlo fanatikokat.Kash írta:Ezekkel a hozzászólásokkal, amiket beidéztél semmi gond nincs, bár én bíztam Mathieu-ben, hogy majd rácáfol a "nagytudású" sznobokra, hála istennek lassan beigazolódni látszik.
Viszont az nagyon nem tetszett annó, hogy sokan ilyesmiket írtak, hogy "szegény kapitány, mit gondolhat most..." ugye, Puyolra gondol mindenki. Abban az esetben, ha Puyol tényleg ilyeneket gondolt magában Mathieu-ről, hogy "Jaj istenem, mit keres ez itt...!?" és a többi, akkor nekem Puyol nagyot zuhant volna a szememben, mert pont ez nem jellemzi őt.
Nagyon komálom Mathieu-t, és bevallom nagyon sajnáltam, amikor sokan szídták őt, persze nem mindegyik volt alaptalan, de én sosem voltam Mathieu ellen. Amikor kiderült, hogy őt hozzuk a védelem megerősítésére, persze, mint mindenki, én is felkaptam a fejem, hogy "hőőőőőő", de ez csak pillanatnyi dolog volt, mert miután feljöttem ide, az eurobarcára, és megláttam azt a sok szídást, alábecsülést még azelőtt, hogy egyáltalán ide igazolt volna, nagyon feldühített. Hozza ő a Barca szintet, talán többet is...Szívét-lelkét beleadja a meccseibe, ezért szeretem annyira Mathieu-őt