MR. TROMORT777 írta:25 évesen miért rutintalan az pont, hogy csak rajta állt. Azon, hogy amikor védő hiányban szenvedtünk is szívesebben volt Adrianonak adva a poszt, vagy éppen aki arra járt, csak neki nem. De nem a csúnya gonosz edzők miatt, hanem mert több nagy meccsen is rosszul sült el a játszatása.Ennyi edző nem tévedhet.
A helyezkedésért és annak, hogy nincsenek leosztva az emberek a védők a felelősek, nekik kellene irányítani. Nála az a baj szikráját nem látom annak, hogy képes lenne irányítani, összefogni egy védelmet.
Sok mindenben nem értek egyet - váratlan fordulat

-, de csak ezekre reagálok most, bár már ezeket is sokszor átrágtuk, de muszáj..

Az, hogy nem ő van bedobva, hanem Adrinao nem feltétlen az ő hibája szerintem. Anno játszott Piqué sérülése után elég sok meccset pazar formában, majd rögtön padon találta magát, amint Piqué visszatért - 1-2 éve volt az, Luhco előtt. Arról nem egy játékos tehet, hogy az edző nem bízik a fiatalokban annyira, mint Pep. Busi és Piqué sem azért lettek ilyen kiforrott játékosok, mert olyan parádésan kezdtek, hanem mert a hibáik ellenére nyomatva voltak - igen, bőven voltak hibáik. Thiago amúgy a tökéletes példa arra, hogy mennyit számít egy edző a fiatalok beépítésénél. Pep utolsó évében játszott 3000 percet, Tito utána 1 évvel 2000-et játszatta, és rendre kihagyta a nagyobb meccsekről. Pedig nem hiszem, hogy egy nyár alatt visszafejlődött volna.. Na mindegy, ebben a fórum sosem találja a közös nevezőt, most se fogjuk szerintem, de igenis a "gonosz csúnya edzőknek" baromi sok közük van ahhoz, hogy egy fiatal mennyire sikeresen fejlődik, és épül be, és Pep óta egy edzőnk sem próbált meg beépíteni senkit komolyabban.
A helyezkedést meg nem ők találják ki, vagy ha igen, akkor nem értem tavaly hogy kaptuk magunkat össze ennyire benne. Egész előszezonban kapjuk a gólokat pontrúgásokból, mindegyik leosztású védelemnél, ez nem hiszem, hogy azért van, mert tavaly jobban elosztották a srácok, idén meg nem akarják. Javítsatok ha tévedek, de nálam ez Luchoék sara egyelőre, hogy ilyen gyengén védekezzük az állított szitukat ismételten.
Azt meg, hogy Bartra nem tud összefogni egy védelmet megint máshogy látjuk, nem egy meccs volt, ahol ő tette helyre Piquét, vagy bárki mást aki hibázott, baromi jó karaktere van a srácnak.
u.i.: Amúgy annak ellenére, hogy ennyire máshogy látom ezt, örülök, hogy reaktiváltad mostanában magad - legalábbis nekem úgy tűnt, hogy az utóbbi hetekben aktívabb vagy -, szeretem az írásaidat, remélem kitart a lendület sokáig!