Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz szépen Aduriz!palesz77 írta:A tv3 és a ser szerint legalább 1hónapot fog kihagyni. Barcás karrierje alatt én megmondom őszintén nem hogy ilyen hosszú sérülésére nem emlékszem, de sérülésre se nagyon, vagy nagyon szerencsétlenek vagyunk most, vagy az alapozás volt hiányos, mert sorra dőlnek ki a játékosok.
Szóval, ahogy Dani szokta mondani: "Calma!"ZBarca írta:Nagyszerűen szállt be, ha esetleg Alves hosszabb ideig kidőlne - ne így legyen- , akkor sem dőlnék a kardomba.
Lehet, hogy a tizi kétséges, de miért kell rámászni az ellenfélre 6 méterre a labdától, ráadásul már MAtS meg is fogta? Az meg nehogy már Mascherano hibája legyen, hogy az egy fejjel magasabb Aduriz (aki amúgy is kiválóan fejel) megveri a levegőben. Plusz nem kicsit támaszkodott is. Egy alapvonalról a tizenegyes ponthoz visszaemelt labdát nem érhet el a kapus.Andris írta:Én azért nem bántanám ennyire, ő se volt a helyzet magaslatán, de sztem az a büntető is kétséges, meg amikor beadták mellőle, ott is még bőven közbe kellett volna nyúlnia Mascheranonak és ter Stegennek is érzésem szerint.
Másra nem is emlékszem, ami kifejezetten nála (is) elcsúszott volna.
Nalam sajat terfelen felelotlenul eladni egy labdat nagyobb hiba, mint kavarodas/zavarodas utan nem szerelni, vagy rossz helyre tisztazni.palesz77 írta:Persze, nyilván ők hibásak 2/3-ad részben, de hogy Alves mit csinált ez alatt a 2 gól alatt az számomra rejtély..Sanama írta:A masodik gol, Robi miert adja oda az ellenfelnek 35re a sajat kaputol?
A harmadik, Adriano miert csinalja ezt meg ugyanugy a 16os sarkanal?
Persze, nyilván ők hibásak 2/3-ad részben, de hogy Alves mit csinált ez alatt a 2 gól alatt az számomra rejtély..Sanama írta:A masodik gol, Robi miert adja oda az ellenfelnek 35re a sajat kaputol?
A harmadik, Adriano miert csinalja ezt meg ugyanugy a 16os sarkanal?
A 11es oke.palesz77 írta:Gyakorltilag 3-at, a másodiknál nézte ahogy 3-szor veri meg a védő mielőtt bead, a harmadiknál tisztázás helyett az 5-ösön álló csatárnak lőtte a labdát, a tizit meg ő hozta össze. Ma katasztrófa volt, ahogy szinte az egész csapat is, remélhetőleg ez csak egy rossz nap volt, és ennyi.Chino írta: gyakorlatilag köszönhetünk neki két gólt.
Gyakorltilag 3-at, a másodiknál nézte ahogy 3-szor veri meg a védő mielőtt bead, a harmadiknál tisztázás helyett az 5-ösön álló csatárnak lőtte a labdát, a tizit meg ő hozta össze. Ma katasztrófa volt, ahogy szinte az egész csapat is, remélhetőleg ez csak egy rossz nap volt, és ennyi.Chino írta: gyakorlatilag köszönhetünk neki két gólt.
a 3. gólnál se tudta hol van, 2 percig ott ugrabugrált előtte az atletico játékos, ő meg csak nézte ahelyett, hogy odapakolt volna nekiktm írta:Konnyu kiemelni, hiszen rola fujtak be a kamutizit, pedig nem logott ki annyira lefele a csapatbol, sajnos.
Kilógni ebből a mai csapatból annyira nem lógott ki, ahhoz már tehetség kéne, de még így is vetekedhet SR-el. Folyton otthagyták, gyakorlatilag köszönhetünk neki két gólt.ktm írta:Konnyu kiemelni, hiszen rola fujtak be a kamutizit, pedig nem logott ki annyira lefele a csapatbol, sajnos.
Calma, januárban jön Vidal, Dani pedig melegítheti a padot.Nero. írta:Brazil barátunk megkapta az új szerződését és hozza a nulllát.Elöző szezon végén top3 jobbhátvédként búcsúzott, most meg lehet hogy jön egy 2013-hoz vagy 14-hez hasonló év. Botrány.
Hopsz, polgárháborút akartam írniStalkyard írta:Úgy érted 18. századMessiNeymarSuarez írta:https://pbs.twimg.com/media/CHMy4g7WcAE5Knl.jpg:large
Az a szemüveg..![]()
![]()
Még anno a 19. században menő volt a Függetlenségi Háború idején
Úgy érted 18. századMessiNeymarSuarez írta:https://pbs.twimg.com/media/CHMy4g7WcAE5Knl.jpg:large
Az a szemüveg..![]()
![]()
Még anno a 19. században menő volt a Függetlenségi Háború idején
Szerintem igen. Az idézet második fele elég egyértelműen "sugallja", hogy nem az ő általa kívánt összeg szerepel(t) a papírokon.MessiFan írta:,,Ez nem csak pénzügyi kérdés volt. Az biztos, hogy ha a pénzen múlt volna, most nem lennék itt."
Ez csak szerintem érthető félre?
Nyilatkozta még, hogy azért döntött a maradás mellett, mert az ünnepség alatt érezte a szeretetet, és nem tudta itt hagyni a klubot, plusz Messiék is győzködték, hogy maradjon. Elméletileg az ajánlat ugyan az volt, amit előtte nem fogadott el, és máshol kereshetett volna többet is. Ha ez igaz, akkor ez szép dolog tőle, bár az egész hiszti így felesleges volt, de nem rontom el ilyennel a gesztust..MessiFan írta:...
Szegény, pedig már azt hihette lesz nyári szünet.MessiNeymarSuarez írta:HIVATALOS!
Dani Alvest behívták a Copa America keretbe, Danilo sérülése miatt.
Gyerünk Dani