Paliék 1-1-et játszottak otthon a Brémával. Gyors vezetést szereztek, és az első 25 percben jól is játszottak, több igéretes támadást is vezettek, bár ezekből komoly ziccer nem alakult ki.
Aztán az első lehetőségét a Bremen gólra váltotta, ez meg is fogta Paliékat, és félidő további részében a brémaiak domináltak.
A második félidőt szintén Paliék kezdték jobban, sorra vezették a veszélyes támadásokat. Az utolsó 20 perc viszont az ellenfélé volt, két kapufát is lőttek.
Sajnálom, hogy nem lett meg a győzelem, de azért nem volt ez egy rossz teljesitmény, főleg a támadójátékban láttam az előrelépés jeleit.
A Hoffenheim-Bayern meccsnek csak a végére kapcsolódtam be, de az nagyon jóra sikeredet, és olvasva az előzményeket, jó kis meccs lehetett.
A győztes gólt egy Douglas Costa villanás előzte meg: szépen elment a szélen, beadta, gól.
De egy vmit nem értek: Ádámunk hova tűnt a Hoffenheim padjáról?

Lemaradtam vmiről?
Szerk:
Úgy látszik a Bundesligát csak én szeretem.
Pedig érdemes nézni, a Dortmund ma is brutálisan játszik, egykapuznak az Ingolstadt otthonában, csak az a fránya helyzetkihasználás... simán mehetnének több góllal, ehhez képest 0-0.
Pedig ha ezen javítanának, meg rendbetennék a védekezésüket, akkor simán ott lehetnének Európa legjobbjai között. Remélem oda is kerülnek, elég tetszetős volt, mikor pl. 2013-ban a Madridot alázták, és egy évvel később is simán agyonverhették volna őket a visszavágón, csak akkor is sikerült a kihagyhatatlant is kihagyniuk.
Szerk2: a második félidőben azért lőtt 4-et a Dortmund, de lehetett volna bőven több is közte. Két meccsen 2 győzelem, 8-0-ás gólarány, elég korrekt stat.
Jövő héten Dárdaiékat fogadják, úgy érzem, jó kis meccs lehet.