Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hagyjad már ő sosem csinál ilyet. Csak Cé dobálja magát, senki más a világon.Klaczy írta:Szerintem tegnap a tizenegyesénél feldobta magát, a Rakitic dolog inkább volt az mint az ővé!
Kicsit sok nem sikerül folyamatosan.ZBarca írta:Most mi a gond? Megpróbálta megint bevarrni, nem sikerült, ez van.
Lassan beláthatná, h nem megy neki ez. És átadhatná mondjuk Businak.palesz77 írta:Erre már nem lehet mit írni..Szegénynek a 11-es az Achilles sarka.
tothnandor1 írta:Már megint egy megcáfolhatatlan példa: nem sok alázatosabb és sportszerűbb játékos kergeti a labdát mint MESSI.!...MessiNeymarSuarez írta:A külföldi lapokban már nagyban terjed a hír, itthon még nem( persze a negatívak jóval gyorsabban), de amikor a Roma ellen Suarez betalált, Messi nem odament a csapathoz ünnepelni kivételesen, hanem a földön fekvő Roma játékoshoz sietett, megérdeklődni hogy minden rendben, és hogy jól van-e.
Már megint egy megcáfolhatatlan példa: nem sok alázatosabb és sportszerűbb játékos kergeti a labdát mint MESSI.!...MessiNeymarSuarez írta:A külföldi lapokban már nagyban terjed a hír, itthon még nem( persze a negatívak jóval gyorsabban), de amikor a Roma ellen Suarez betalált, Messi nem odament a csapathoz ünnepelni kivételesen, hanem a földön fekvő Roma játékoshoz sietett, megérdeklődni hogy minden rendben, és hogy jól van-e.
Ha az a kapufa két centivel lejjebb megy akkor mindenki Messi zsenialitásáról beszélne megint. Amúgy tényleg nem volt a toppon, ahogy az egész csapag sem. Belefér.kovacsandris írta:Tegnap sajnos Leo sem tudta hozni a
szokásos formáját, ugyerzem még neki is idő kell, hogy belelenduljon a játékba.Nagyon pontatlan volt, rég láttam így játszani, mintha az Atleti ellen egy másik Messi játszott volna. Az akarás látszott rajta, de nem jött ki neki a lépés.
Szívesen nézném újra azokat az osszjatekokat az MSN többi tagjával, amiket a tavalyi szezonban megszokhattunk.
Nem bírja a 90 percet és talán meg is sérül.Leon írta:És mi lett volna ha kezdő?palesz77 írta:Na kié volt a legtöbb sikeres csel a meccsen? 30 perc alatt 8-szor verte meg az emberét, ezzel 5-el megelőzte a második legjobbunkat - vagyis legjobbjainkat, Neymarnak és Rafinhának is 3-3 sikeres csele volt -, az egész Atléticot pedig 4-el. Nem ép ez az ember komolyan..
És mi lett volna ha kezdő?palesz77 írta:Na kié volt a legtöbb sikeres csel a meccsen? 30 perc alatt 8-szor verte meg az emberét, ezzel 5-el megelőzte a második legjobbunkat - vagyis legjobbjainkat, Neymarnak és Rafinhának is 3-3 sikeres csele volt -, az egész Atléticot pedig 4-el. Nem ép ez az ember komolyan..
kanty írta:Én Messire írtam, aki hajlamos minden "csúnyát próbáltam írni" elvállalni, annak ellenére, hogy neki már a pénz tényleg nem tényező. Nem általánosan beszéltem a nagy sportolókról, csak az argentinről. Aki matractól elkezdve, arcmosóreklámon át már mindent reklámozott. És azért ő nem az a kategória, akinek "van az a pénz, hogy korpásodjon a hajam".
Adom. Ha nem is feltétlenül ezzel a termékkel kapcsolatban (ezzel más a probléma), de maximális igénytelenség az a zsibvásár, amihez a nevét adja, a sokak szerint világ valaha volt legjobb focistája. Egyszer bepakoltatnám az autójába az összes dolgot, amit valaha reklámozott, úgy nézne ki, mint egy vándorcigány.visca el barca írta:nem tudom, de sztem már tök gáz h mindenhez a nevét adja. komolyan messis csodazokni, amivel a messis buborékfújóval megalkotott gömbökkel lehet dekázni? a következő mi lesz? messi 10 járókeret az öregeknek?
A világ ilyen. Ezt a zoknit és játékot Leo nevével jobban el lehet adni. Mi a különbség a borotva reklám és e között? Semmi. Mind a kettő, terméket akar eladni és ehhez egy ismert személyt használ. Nyilván keményen perkálnak is. Mitől más ez, mint befutott szinések rágógumi reklámja? Mennyivel megkapóbb, hogy Banderas egy fánkkal diskurál.visca el barca írta:
nem tudom, de sztem már tök gáz h mindenhez a nevét adja. komolyan messis csodazokni, amivel a messis buborékfújóval megalkotott gömbökkel lehet dekázni? a következő mi lesz? messi 10 járókeret az öregeknek?