Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szvsz azon a meccsen mj voltunk gyengék. Kifejezetten pontatlanul játszottunk, ennek ellenére sorra alakítottuk ki a helyzeteket. Az a Lever védelem nem tűnt valami acélosnak.palesz77 írta:Leverkusen ellen azert elegge szemvedtunk mi is, nem tuntek olyan elveszettnek nekem..
Ez papíron jól néz ki. De a német csapatok taktikailag eléggé "eszetlenek".S.Agüero írta:
Bayern=Barca/Real
Dort=Atma
Leverkusen/Schalke/Wolfsburg/Gladbach=Vale/Sevilla/Bilbao/Vrreal
Nem sokkal gyengébbek azért szerintem.A Bayern csak az egycsapatos Bundesligában nagylegény!Vicc az az egész bajnokság...![]()
Erre én is. A Realnal is tavaly Bale visszatérésével kezdődtek a bajok. Viszont ha Pep megtudná oldani a helyzetüket hasonlóan, mint pl. nálunk LE Xaviét, akkor még ők is további erősítést jelentenek a Bayernnek.kanty írta:Egyben vannak nagyon, aztán kíváncsi vagyok, hogy Ribery és Robben visszatérése menyire zavarja meg őket - bár lehet, hogy sokat nem fognak játszani a folyamatos sérülések miatt.
Picit azért több esély van erre, bár a Valencia ki tudja, hogy tovább tud-e menni.csababarca írta:Minket meg kiejt majd a Cottbus, kb annyi esélye van a Valenak erre, semmi..Bob_Marley írta: Tényleg jó formában vannak ezt el kell ismerni, de valamelyik spanyol majd kiejti őket.Sors iróniája lenne, ha a most amúgy gyalázatos formában lévő Valencia tenné majd ezt meg tavasszal.
Minket meg kiejt majd a Cottbus, kb annyi esélye van a Valenak erre, semmi..Bob_Marley írta: Tényleg jó formában vannak ezt el kell ismerni, de valamelyik spanyol majd kiejti őket.Sors iróniája lenne, ha a most amúgy gyalázatos formában lévő Valencia tenné majd ezt meg tavasszal.
Másik, aki kettőt lőtt a statok szerint az Müller, aki szintén kivételes játékos, de nincs köze a Dortmundhoz.Alcantara írta:Dortmundban biztos boldogok, hogy a két ingyen távozó vágott négyet az ötből.
Sajnos igen, pedig bíztam benne, hogy idén legalább megszorongatja őket a Dortmund, de ezzel el is dől a bajnokság.kanty írta:A Bayern a Dortmundot is lesimázza.Lewandovski meg továbbra is többször lő gólt, mint vesz levegőt.
Off:Bob_Marley írta:Maradjunk annyiban ez gyerekkori emlék és a csalás erős kifejezés volt, gyerekként borzasztó igazságtalannak éreztem, hogy Németország nyert. Anglia és Kamerun volt egyébként a szememben a legjobbak. Másra meg ugyanúgy összeesküvés elmélet lenne csak, s hasonló mint ami itt előfordul a Rm-mel kapcsolatban. Én em is foglalkozok pont emiatt a németekkel, mert nem az én közegem. Isten ad Isten elvesz, jön még kutyára dér, remélem már most az EB-n.
Kicsit erős túlzás azt állítani, hogy csalással nyertek 90-ben. Messze a legjobb csapat voltak azon a VB-n. Argentína játéka 1 dologra korlátozódott, kihúzni a tizenegyesekig, szinte minden egyenes kieséses meccsén erre játszott, döntő kivételével sikerrel.Bob_Marley írta:Első futballélményem a 90-es VB és akkor a németek csalással nyertek.....De a fociban leginkább a 90-es VB miatt. A németek rengeteget matatnak a futballban, s Beckenbauer az egyik legnagyobb maffiózó. Ezért ahol lehet kerülöm is őket.
Első futballélményem a 90-es VB és akkor a németek csalással nyertek.csababarca írta:Bob ennek mi az oka?
Én gondolok valamit ezzel kapcsolatban, de magyarázd meg Te, hogy miért nem nézel német bajnokságot?