Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos, ìgy még nem hallottam, ez az én hibám. Mindig tanul az ember.ozsimiki írta:
https://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini" target="_blank
https://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini" target="_blankNormandia írta:Szeretném érteni, amit ìrsz. Mi az a " lambot"?.csababarca írta: Ha csak 100ból 5 gyerek merít ebből és ezt állítja maga elé is célnak, nem a lambot meg a kurvákat, akkor már megérte.
Szeretném érteni, amit ìrsz. Mi az a " lambot"?.csababarca írta: Ha csak 100ból 5 gyerek merít ebből és ezt állítja maga elé is célnak, nem a lambot meg a kurvákat, akkor már megérte.
Egyszerre keltünk fel.csababarca írta:.....
Ez nem optimizmus hanem egész egyszerűen a sikerorientáltság. És ha kijutnánk akkor megnyílna a lehetőség, hogy több játékost kitudjunk juttatni külföldre, ahol többek között pont a sikerorientált nézőpontot megkapnák valamint modernebb edzésmódszerek stb. És pont, hogy elkerülnénk, hogy itthon nem mindig a munkáé a főszerep. A srácok valóban ennyit tudnak, de pont a válogatott arra példa, hogy kis lépésekben gondolkodva odalehet érni (és ez is egy Dárdai által behozott külföldi szemlélet, eddig mi volt? Ki kell jutni. Dárdai soha nem beszélt ilyenről, hanem megcsípni a harmadik helyet, itt el kell hozni egy pontot, most itt nyerni kellene. És Storck is hasonló gondolkodást hordoz. ) és a fejlődésre is csak ezt az utat látom. Nem szabad nagy célokat kitűzni, hanem reális eredményeket kell megfogalmazni és minimális célokat kitűzni. Dárdai is ezt csinálta és ezért is tartunk ott ahol. Strock se mondta, hogy na majd megverjük a románokat vagy akárkit. Megmondta kerek-perec pl, hogy a románok ellen egy iksz már tökéletes eredmény és idegenben kell hozzátenni a maradékot. Múlott 1 percen......Ezek a reális célok, most sem a világmegváltásra kell gondolni Feröer ellen. Nyerni kell és majd készülni a görögökre. Egy árva gól és győzelem, ennyi az elvárás csütörtökre. Nem akarom mondani, hogy magyar szokás meg lélektan stb volt az északír, ez is benne lehet, de pont hogy a külföldön megtapasztalható mentalitás és munka hiányzik a fejlődéshez. Én sem hiszek a Csank féle dolgokban, ezért preferálom mindig, hogy külföldi SZAKEMBEREKET kell hozni és ezért mondom azt, hogy eljuttatni a játékosokat külföldi helyekre, ahol sok mindent megtanulhatnak. És ehhez kell a kijutás is pl. Ott vagyunk és háromszor kikapunk 5:0-ra és? Egy picinyke lépést tettünk előre, mert a kijutással már kap egy olyan "reklámot" a magyar foci, amit fellehet használni. Lehet hozni edzőt a menedzserek jobban eltudják adni a játékosokat, több szponzori pénz áramolhat be. Valahogy el kell indulni, mert láthatjuk hogy ami van az nem működik. Múltkor leírtam én is, hogy mennyire bosszantó a dolog és nincs rendszer. Ezen kell változtatni és ehhez külföldi segítség kell. Olyan emberek, akik megtudják tanítani a focit, mert ma már a tehetség nem ér semmit.Normandia írta:Irigylem az optimizmusodat. Nézd, rendszeresen a 70-es évek elejétől nézek válogatott meccseket. Olyan labdarúgókat láthattam játszani - nem egyszer a helyszìnen - akik koruk meghatározó játékosai voltak és nem csak Magyarországon. Albert, Bene, Mészöly, Göröcs, Páncsics, Fazekas, Nyilasi, Törőcsik, Pusztai, Bálint, Détári, Eszterházy, Garaba, stb, stb, stb.Bob_Marley írta:Maga az időzítést nem értem. Itt állunk, hogy 30 éve nem voltunk ilyen közel kijutáshoz és most kell ezt benyögni? Még ha valóban a görögök szenvednek a románoknál nincs olyan klasszis mint régen Hagi, Moldovan stb, de tőlem 5 gombfoci válogatott is lehetne az ellenfél csak JUSSUNK KI. Óriási lökést jelentene az országnak, a sportágnak, a játékosoknak. És ezt a negatív hozzáállást nem értem, a francért nem lehet örülni valaminek?Még ha pótselejtező is van és teszem azt jönnek a hollandok és? Pótselejtezőt se játszottunk majdnem 20 éve....Én aki még soha nem látta a válogatottat tornán ki vagyok éhezve hát még, aki látta és azóta végignézi a szenvedést? És amúgy Csankot egy korrekt embernek tartom és nem csak a pár évvel ezelőtti Vác hanem a 90-es évek eleji Vác is egy nagyon jól összerakott gárda volt, de ebben a nyilatkozatban némi keserűséget érzek benne. Pedig ha valamikor akkor most kellene összefogni a vezetőknek, edzőknek, szurkolóknak. Például feltétlen fontos, hogy semmiféle gond ne legyen a szurkolásból, mert ennél nagyobb öngólt nem is lőhetnénk, hogy éppen elbírálják az előzőt és mi meg "ráteszünk egy lapáttal". És akkor jön Csank és kijelent egy ilyet. Legyen igaza, de könyörgöm ilyenkor ezzel előállni.....
Ha Csank akkor ezt muszáj.
https://www.youtube.com/watch?v=fH4NDR1AtQI
Ott soha nem az volt a kérdés, hogy kijutunk e, hanem az, hogy továbbjutunk e VB-n a csoportunkból. 86-óta meg a közelébe sem jutunk annak, hogy kijussunk. Közel 30 éve várok arra, hogy legyen egy válogatottunk, aki legalább kijut valamilyen világversenyre. Az a szomorú, hogy az eltelt idővel arányosan nem, hogy javulna a focink, hanem egyre rosszabb. Nincsenek meghatározó, a világon elismert labdarúgóink, még Dzsuzsi sem az. Nem a srácok a hibásak, ők ennyit tudnak, hanem a közeg, amely 30 éve hülyiti az agyunkat, hogy majd lesz legközelebb. Nincsen legközelebb, mert azt munka nélkül nem lehet elérni, márpedig a mai Magyar labdarúgás nem a munkából él. Hidd el szurkolok a srácoknak, hogy legalább rádöbbenjenek milyen is egy tornán focizni, de hogy ettől jobb nem lesz, az számomra bizonyos.
Csank ugyan annak a gárdának a tagja, akik a focinkat idáig süllyesztették. Mikor máskor szólalna meg a szakértő, ha nem most, függetlenül attól, hogy igaza van e, vagy nincs. Ő legalább annyira felelős, mint bármelyik szakemberünk, hogy a focink ott tart ahol, hogy szurkolni kell egy bálnavadász városka focicsapata ellen. Az ilyen meccsekre régen ki sem mentek a szurkolók.
Lehet, csak én látom ilyen sötétnek a helyzetet. Minden esetre én a fotelből szurkolok nekik, mert mit tehetek mást.
Irigylem az optimizmusodat. Nézd, rendszeresen a 70-es évek elejétől nézek válogatott meccseket. Olyan labdarúgókat láthattam játszani - nem egyszer a helyszìnen - akik koruk meghatározó játékosai voltak és nem csak Magyarországon. Albert, Bene, Mészöly, Göröcs, Páncsics, Fazekas, Nyilasi, Törőcsik, Pusztai, Bálint, Détári, Eszterházy, Garaba, stb, stb, stb.Bob_Marley írta:Maga az időzítést nem értem. Itt állunk, hogy 30 éve nem voltunk ilyen közel kijutáshoz és most kell ezt benyögni? Még ha valóban a görögök szenvednek a románoknál nincs olyan klasszis mint régen Hagi, Moldovan stb, de tőlem 5 gombfoci válogatott is lehetne az ellenfél csak JUSSUNK KI. Óriási lökést jelentene az országnak, a sportágnak, a játékosoknak. És ezt a negatív hozzáállást nem értem, a francért nem lehet örülni valaminek?Még ha pótselejtező is van és teszem azt jönnek a hollandok és? Pótselejtezőt se játszottunk majdnem 20 éve....Én aki még soha nem látta a válogatottat tornán ki vagyok éhezve hát még, aki látta és azóta végignézi a szenvedést? És amúgy Csankot egy korrekt embernek tartom és nem csak a pár évvel ezelőtti Vác hanem a 90-es évek eleji Vác is egy nagyon jól összerakott gárda volt, de ebben a nyilatkozatban némi keserűséget érzek benne. Pedig ha valamikor akkor most kellene összefogni a vezetőknek, edzőknek, szurkolóknak. Például feltétlen fontos, hogy semmiféle gond ne legyen a szurkolásból, mert ennél nagyobb öngólt nem is lőhetnénk, hogy éppen elbírálják az előzőt és mi meg "ráteszünk egy lapáttal". És akkor jön Csank és kijelent egy ilyet. Legyen igaza, de könyörgöm ilyenkor ezzel előállni.....
Ha Csank akkor ezt muszáj.
https://www.youtube.com/watch?v=fH4NDR1AtQI
Ebben neki teljesen igaza van. Ezek tények és nehéz ezzel vitatkozni. Az más kérdés, hogy ő, mint szöv.kapitány mit tett le az asztalra. Semmit. Akkora zakót azóta sem kaptunk. Ettől függetlenül kijuthatunk az EB-re, csak van e értelme.PCsabi írta:Csank:
"Ki kell jelentenem, hogy az előző hónapokban minden idők leggyengébb román, finn és görög válogatottját láttam a pályán."
"Csak halkan sorolom, nehogy megbélyegezzenek, mondván ellendrukker vagyok: még ebben a viszonylag könnyű csoportban is meg kell szenvednünk azért, hogy egyenes ágon továbbjussunk, vagy pótselejtezőt érő helyet harcoljunk ki."
Szerintem ebben semmi ellendrukkerkedés nincs,tényeket közöl.PCsabi írta:Csank:
"Ki kell jelentenem, hogy az előző hónapokban minden idők leggyengébb román, finn és görög válogatottját láttam a pályán."
"Csak halkan sorolom, nehogy megbélyegezzenek, mondván ellendrukker vagyok: még ebben a viszonylag könnyű csoportban is meg kell szenvednünk azért, hogy egyenes ágon továbbjussunk, vagy pótselejtezőt érő helyet harcoljunk ki."
Be kell iktatni egy barátságosat.Alcantara írta:Ezzel egy baj van, valószínűsíthető, hogy elmeszelnek minket másodfokon is, azt meg a pótselejtezőre fogjuk kapni.
Uram atyám.sneco7 írta:Futsalban is érvényes a idegenbeli gól szabály, a kommentátorok végig félrebeszéltek, bizony kiestünk volna,ha nincs a gól és nem a büntetők jönnek.
Zola8787, azért ne már.zola8787 írta:És mi van ha a magyar válogatottra ordították a magyarok, hogy "cigányok - cigányok"? Akkor is jogos lenne a büntetés?![]()
Teszem fel ha Kumma anyázzák a bírót skandálva, az is ért volna zárt kaput? Nekem senki se mondja, hogy egy másik válogatott szurkoló tábora nem szid sorban mindenkit egy meccsen. Ha az anyázásért nem járna semmi, akkor a cigányozásért miért? Undorító, hogy ennyire elkülönítik ezt, hogy jajj nem szabad zsidózni, meg cigányozni, mert szegénykék szomorúak lesznek. Hát a farkam azt, engem sem b@sZ fel ha egy roma lemagyaroz és ne mondjátok, hogy ti nem találkoztatok ilyennel.
("Jáj mán főnök, hát ággyá má óccsóban azt a kumpit e. Micsoda, nem? Há mer cigóny vágyok? Bezzeg ha mágyár lennék ideádná.")
Mindig minket bántanak gondolatok, amiket ebből lehet szűrni, ez a demagóg szerintem. Kétszer leírtad a lényeget, hogy a pályabezárás nem jogtalan ergo jogos. Ezen van a hangsúly. Hibáztunk? Igen, s pont.Alcantara írta:.....
Na hasonló érvelésekből lesznek a pályabezárások...Retkek és olyanabb fogadjisten. Hmmm......hank1ee írta: pedig ugyanazt csináltuk, mint idegenben a retkek. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, vagy még olyanabb, és ez így helyes.
Utoljára: Azt senki nem állította, hogy jogtalan lenne a magyar szankció, kizárólagosan a paragrafusok alkalmazása alapján. Véleményt nyilvánítani engedtessék már meg a kettős mércéről.Bob_Marley írta:Mi ez ha nem a másikkal való foglalkozás? Most ettől nekünk jobb, hogy a románokat megbüntették vagy ha nem büntették volna meg őket akkor rosszabb lenne? Egy tükörsima történetről beszélünk. Jött egy meccs, ahol folyamat jött, hogy nem szabad balhét rendezni, meg bekiabálni mert büntetés lesz a vége. A játékosok is kampányoltak, híres emberek is és mégis rasszista bekiabálások voltak. Most ezek után nyilván az Uefa hibás..... mert hát milyen szemét dolog, hogy csak minket, s te is leírod, hogy amúgy jogos. És akkor itt pont is van a történet végén. Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy a másikat hogy büntették mire büntették. Mi hibáztunk bakker, amit előre mindenki sulykolt. Leírom megint, hogy a bíróságon is kiröhögnek, hogy de hát a Pali is lopott a veteményesből. Majd arra is sor kerül és ha van rá bizonyíték és van feljelentés majd akkor döntenek. És most is detto ugyanez történt, hogy a románok is kaptak büntetést (őket is feljelentették), ettől még nekünk nem lett jobb és a viselkedésünk nem magyarázható. A dögöljön meg a szomszéd tehene is dolgot soha sem tudtam elfogadni.