PCsabi írta:Bob_Marley írta:Néninek óriási respekt, a pillanatot átélni kell és élvezni.
Csak azon gondolkodik éppen, hogy vajon hol felejthette az iPhone-ját.
Hohó, nem felejtette el még csak még nem jött neki az új.

Addig is gyakorolta a sorban állást.
visca el barca írta:sosem értettem azt a sok lámát aki mondjuk egy foci meccsen folyamatosan fényképez... beírom gugliba, hogy rayo-barca 2003.10.22 és találok 5 millió képet... minek jó az ha van sajátod?
Szerintem egyszerű a dolog, máson szocializálódtunk. recrea-nak is tök igaza van, ha fényképzeni akarok akkor veszek hozzá egy normális gépet. Persze telefonon is már ilyen megapixel olyan megapixel, de talán beszélhetek többesszámban, hogy a telefont telefonáslásra használjuk. Nekem is van okos telefonom, mert e-maileket kénytelen vagyok csekkolni, de amúgy egy kezemen megtudom számolni hány képet csináltam vele.
Zene is ilyen, hogy írtad a gyerekkor izgalmait, hát tényleg az volt az izgalom, hogy sikerüljön úgy elkapni hogy ne legyen benne a szignál, de még ne is késs le a számról. Eszembe jutott, hogy Viva volt még Milka megvan valakinek? Nem a csoki, hanem a német Viva-n egy bemondó.

Ő nyomta általában a top 100 műsort, amit néztünk. Parabola antennánk volt, s az összes német csatornát tudtuk fogni, de MTV meg hasonlók csak kábelen jöttek. Régi szép idők, mikor Pénteken DSF NBA összefoglaló és Viva chart show.

A maiak meg el se tudják képzelni, hogy milyen az hogy szólni kell édesanyádnak, tesódnak, havernak, hogy tegye már le a telefont mert szeretnél valamit megnézni az Interneten. Ami azt jelentette, hogy 1 kép betöltése kettő perc. Ma meg Interneten nézel TV-t és nem a sarki ABC-ben vásárolsz hanem megrendeled....elképesztő.
Az egész neveltetés és szocializálódás kérdése. Mihez vagy hozzászokva. Mit tartasz helyesnek. Fényképezés és egyéb dolgok olyanok, amiket nem éltünk át, nem csináltuk és ezért furcsa.