Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neki nem örülnék, szélen nem tudnánk használni, meg amúgy sem túl szimpatikus nekem, a csúcson is bőven túl van már. Komolyan, sokkal inkább Nolitot hoznám, még ha drágább is.roby122 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2015/10/15 ... ore7969653
mundo deportivo hozta le. nem tudom mennyire hiteles.
A Spanyol Szövetség engedélyezte már egy ideje, azonban a FIFA nem engedte, persze a konkrét indokot azóta is gőzerővel keresik szerintem az ügyvédek, hogy hátha találnak olyan esetet ahol anno 1200-ban hasonló eset volt és ezzel indokoljanakkristop írta:mit szenvednek már? az istenért nem regisztráltuk már be ardát, akkor az is jobban kiderülne, hogy mennyit kell igazolni januárban, vagy hogy egyáltalán kell-e.
yarmolenkoról már régebben is volt szó, az biztos hogy egy más típusú támadónk is lenne, magas, erős, gyors, aki gólokat is lő, és elő is készít, de neki csak akkor lenne értelme, ha többször használjuk a 4231et, amit egyszer (vagy kétszer?) nyomtunk már idén messivel irányítóban. más esetben egy percet nem játszana kupameccseken kívül messi miatt.
az meg hogy mi kerül benne 20 millióba - miközben nyáron lejár a szerződése, szóval januárban már lehetne vele tárgyalni egy nyári ingyen igazolásról - az teljesen érthetetlen.
MichaaBee írta:http://www.sport.es/es/noticias/planeta ... ca-4587288
A sport-nál kicsit elszálltak szerintem, de van benne ráció.Nyílván színtiszta találgatás az egész, viszont nagyon érdekes felvetés és szerintem nem is lenne hülyeség. Röviden: David Villa az MLS szünet alatt odahaza szeretne játszani kölcsönben. Fél évre hozhatnánk egy minőségi cserét előre, full ingyen, ráadásul a percek miatt háborogni se nagyon lenne jogalapja. Nekem elég Larsson-szagú "igazolás" lenne.
Végülis..visca el barca írta:igaázából ezen tök felesleges filózni. úgysem tudunk olyan spílert találni aki pótolni tudna bárkit is az első hármasból. én már azzal is beérem ha a kevésbé bénábbat választjuk
igaázából ezen tök felesleges filózni. úgysem tudunk olyan spílert találni aki pótolni tudna bárkit is az első hármasból. én már azzal is beérem ha a kevésbé bénábbat választjukpalesz77 írta:Kérdés, hogy nekünk milyen ember kell, aki valaki kiesése esetén a csonkított MSN alá dolgozik inkább, vagy olyan, aki támadja a kaput ezerrel.
Csak kíváncsi voltam valaki figyel-e..S.Agüero írta:Jobbról szokott befelé húzni, nem?
Mr. Moderátor.
Bazoert, Riedewaldot and El Ghazit figyelte - volna, mert Bazoer nem játszott - Roberto.messideco írta:Roberto jelen volt a holland - cseh meccsen.
Kíváncsi vagyok, hogy a tulipánosoknál kiket figyelt meg, nem nagyon látok Barca-szintű játékost jelenleg náluk. Esetleg az Ajax fiatalját, El Ghazit figyelhette.
Nem tudom, logikus ez lenne, főleg ha Adrianoék is távoznak, de lehet középpályás lesz ebből egy csatár mellett, ahogy Messias2 is írta, Lucho meg nyomatja továbbra is Matyit balbekként..messideco írta:- Szerintem Nolito plusz egy szélsővédő, más tippem nincs.
szeritem azért mert a csúcson vagyunk és ott kell maradni, ehhez pedig pont hogy csúcson lévő játékosok kellenek. építkezni, meg hosszú távban azok szoktak gondolkodni akik "sehol" nincsenek (pl. realFeast4 írta:nem értem a logikáját annak miért nem próbálunk hosszabb távú igazolásokat végigvinni
Rágalom mert egyrészt párkapcsolat terápia okán le kellett jönnöm róla.visca el barca írta: hihetetlen, hogy havonta akad valaki akinek agyára megy a football manager és előszedi ezt az öreg a keret dumát és a többiek is nekiállnak fújni.
Na most ezzel meg én értek egyet. 28 éves öreg? Az egy futballistánál a csúcspont és van benne 4-5 remek év még. Ráadásul pont ebbe a négy évbe tartozik bele, hogy Samper, Gumbau, Munir, Sandro, Adama, Halilovic, Denis stb embereket belehet építeni és mint már írtam 24-25-26 éves korukra eljuthatnak odáig, hogy komolyan lehet rájuk számítani.visca el barca írta:palesz, restellem, hogy megint téged talállak megde ne kezd már el te is ezt a túl öreg a keretünket
26, 28, 31, 32 - 31, 27, 27 - 23, 28, 28 - ez a jelenlegi standard kezdőnk életkora és ha ehhez nézzük a jelenlegi kispadot adriano meg matyi van akik 31-32 évesek a többi bartra, sergirobi, vidal, turan, munir, sandro, TS. ardat leszámítva mind 25-26-on belül van
tudod hol volt öreg keret? a milannál, ahol a 44 éves maldini indította a zsugát a 46 éves alberitiniek, aki tovább tolta az 52 éves inzaghinak.
hihetetlen, hogy havonta akad valaki akinek agyára megy a football manager és előszedi ezt az öreg a keret dumát és a többiek is nekiállnak fújni.