Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg Larsson mellett Eto'o is üldögéljen? Mert csak egy középcsatár játszik Rijkaardnál...Silvanus írta:Szerintem meg hülyeségeket beszéltek srácok!!! Maxi-t nem azért vettük meg, hogy most kölcsönadjuk őt!!! NEM! Neki a Barcában van a helye, és be kell, hogy épüljön a keretbe, a padon pedig csak ücsörögjön a nagy öreg, az ász csere - Larsson!!!
Hát igen...nemtom, de 1 34 éves játékos már egész meccseket nem bír naon ki, de...o lehetne a mi Illés BélánkSilvanus írta:Szerintem meg hülyeségeket beszéltek srácok!!! Maxi-t nem azért vettük meg, hogy most kölcsönadjuk őt!!! NEM! Neki a Barcában van a helye, és be kell, hogy épüljön a keretbe, a padon pedig csak ücsörögjön a nagy öreg, az ász csere - Larsson!!!
Bár szerintem maradni kellene, de ha mégis kölcsönadják, akkor a Villareal vagy a Betis lenne jó, mert még nemzetközi porondon is játszhatna...Barcaforever írta:kumma jó.Bodi írta:Ez tetszik....Boixos írta:ha középcsapat, akkor mennyen a margitba. bár ott nem sokat fejlődne.
Nagyon jó.Bodi írta:Ez tetszik....Boixos írta:ha középcsapat, akkor mennyen a margitba. bár ott nem sokat fejlődne.
Jah már csak az a kérdés,hogy szerintetek hova kellene küldeni?Vagy egy olasz vagy egy spanyol középcsapatba,ahol onthatná a gólokat,és szokná az európai focit!Boixos írta:sztem elküldik kölcsönbe a maxit. de nem is baj, nagyon fiatal, nagyon tehetséges, ezt elő kell belőle hozni vhol. aztán jöhet vissza a csapatba és utána (is) agyonverünk mindenkit.
Nem értem, hogy nem látjátok Maxiban azt amit mi.LG írta:DE!!! 1enlore még ne hasonlítsuk Batistutához, mert attol még fényévekre van. De majd évek mulva ellehet mondani, h lesz e oan klasszis, mint Batistuta...
Még minden megtorténhet:
Lehet, h mindenidok legnagyobb futbalistája lesz
Lehet semmit se mutat majd, vagy valami sérulés miatt korán be kell fejeznie
Tehát nem kell itt elore josolgatni, senki sem láthassa a jovot
Barátom, szívemből szóltál!Silvanus írta:Mostanában egyre több olyan jellegű véleményt olvasok itt az EuroBarcán különböző topikokban, hogy Maxi nem is volt olyan jó igazolás, hogy lassú, hogy nehézkes a mozgása, hogy nem is olyan nagy spiller, vagy hogy Batistuta nyomába sem érhet....
.... amik engem kissé meglepnek, és nem értek velük egyet!
Nos szerintem MAXI LOPEZ nem hiába került a világ egyik legjobb csapatához, az F.C. Barcelonához!! Rettentő tehetséges, magas, gyors, technikás, és gólérzékeny, ÉS FIATAL, ami nagyon jó, hisz még előtte áll a nagy pályafutás!!!... Nekünk örülnünk kell, hogy ezt nálunk kezdheti meg! Sok-sok szép pillanattal fog még megajándékozni minket ebben én biztos vagyok, de még be kell kerülnie a csapatba!
Az, hogy ez eddig még nem történt meg pedig a legkevésbé az ő baja, Rijkaard szerintem idénre már nem számol vele annyira, DE szinte biztosra veszem, hogy a nyáron már be lesz építve a kezdő 11-be!!! Vagy így, vagy úgy "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)"!!!!
Szóval én nagyon kedvelem MAXI-t, istenítem őt, és már alig várom, hogy ontsa a gólokat a Nou Camp-ban, és mindenhol a világban, ahol csak megfordul a gránátvörös-kék gárda!!!
JA! És még valami: az, hogy Maxi van-e, vagy lesz-e olyan jó, mint 'Bati-Bati'senki sem tudhatja, MÉG!!! De hogy megvan rá az esélye ennek a srácnak, az nem kérdés, szerintem egyértelműen!!!!!
ENNYI!!!