Mostanában egyre több olyan jellegű véleményt olvasok itt az EuroBarcán különböző topikokban, hogy Maxi nem is volt olyan jó igazolás, hogy lassú, hogy nehézkes a mozgása, hogy nem is olyan nagy spiller, vagy hogy Batistuta nyomába sem érhet....
.... amik engem kissé meglepnek, és nem értek velük egyet!
Nos szerintem MAXI LOPEZ nem hiába került a világ egyik legjobb csapatához, az F.C. Barcelonához!! Rettentő tehetséges, magas, gyors, technikás, és gólérzékeny, ÉS FIATAL, ami nagyon jó, hisz még előtte áll a nagy pályafutás!!!... Nekünk örülnünk kell, hogy ezt nálunk kezdheti meg! Sok-sok szép pillanattal fog még megajándékozni minket ebben én biztos vagyok, de még be kell kerülnie a csapatba!
Az, hogy ez eddig még nem történt meg pedig a legkevésbé az ő baja, Rijkaard szerintem idénre már nem számol vele annyira, DE szinte biztosra veszem, hogy a nyáron már be lesz építve a kezdő 11-be!!! Vagy így, vagy úgy "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)"!!!!
Szóval én nagyon kedvelem MAXI-t, istenítem őt, és már alig várom, hogy ontsa a gólokat a Nou Camp-ban, és mindenhol a világban, ahol csak megfordul a gránátvörös-kék gárda!!!
JA! És még valami: az, hogy Maxi van-e, vagy lesz-e olyan jó, mint 'Bati-Bati'

senki sem tudhatja, MÉG!!! De hogy megvan rá az esélye ennek a srácnak, az nem kérdés, szerintem egyértelműen!!!!!
ENNYI!!!