2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Martinsokkal szerintem sem kéne szórakozgatni, itt van Bojan. Patóra sincs semmi szükség, visont azzal nem értek egyet, hogy Berlusconi nem hülye, ugyanis a legjobb aranylabdás játékosát elengedte 64,5 millióért.faithnomore írta:alapjában véve egyetértek a hozzászólásod lényegével, viszont Martins szerintem tök fölösleges lenne ide, középcsatárnak úgyis ott lenne bojan, szélen pedig én jobb an örülnék ha barca fiatalokat játszatna pep
Patohoz nincs hozzáfűznivalóm, ugyanez a helyzet, egyrészt hogy őt sincs sok értelme szélen játszatni, etoo, amúgy se hiányzik szinte sose a csapatból, esetleg egy sérülés miatt játszhatna és a legnagyobb hátránya az ő ideigazolásának hogy kb 60-70 milliót kéne átutalni Berlusconinak, mert azért ő se hülye hogy jelenleg az egyetlen normális csatárát elengedje
alapjában véve egyetértek a hozzászólásod lényegével, viszont Martins szerintem tök fölösleges lenne ide, középcsatárnak úgyis ott lenne bojan, szélen pedig én jobb an örülnék ha barca fiatalokat játszatna pepmartins17 írta:
Csatársor: Messi, Eto'o, Henry alap, Bojan cserének elmegy, de nem ártana még egy minőségi csere ide. Martins? Ő egyrészt úgyis klubot vált, másrészt nincs nála gyorsabb csatár a földön. És érzi is a kaput, ráadásul asszem 24 éves. Vagy az öregedő Henry és Eto'o helyére Pato? Egyik legnagyobb tehetség.
Ribery megszerzése meg azért lenne fontos, mert a jövőre megerősödő Reallal ha játszunk, nem mindegy hogy melyik csapatban lesz a francia. Messi után őt tartom a világ legjobb támadójának.
A góllövéshez elsődlegesen erős kp kell. Etoo maradjon, de nem kell túldimenzionálni a tudását, meccsenként vagy 4-5 100 %-os helyzete van, köszönhetően Xavinak v. Ininek.Ezekből azért illik begurítani néhányat. Ezzel együtt az is túlzás, hogy Forlan v. Milito jobb lenne nála. És arról sem szabad megfeledkezni, hogy Samu 2 BL döntőjén 2 gólt szerzett...Xavinho írta:Szépen üjjél le gondold át az életed mielőtt ide írsz legközelebb.Léfe írta:Nagyon tetszik az "álomcsapat, csak Toure-t hiányolom. Etoo nálam sem befutó bár maradhat, de egy nagy sz..keverő. Nem is értem a tulzott ragaszkodást hozzá. Villát, Ibrát, Folránt is jobbnak tartom de a most az Interhez ment Militót is. Ha nemakar több évre aláirni, hgy akar több pénzt?
Sem Villa sem Ibra nem jobbak Eto'o-nál Forlán meg Milito soha meg sem közelítették azt a szintet,amit Eto'o képvisel és soha nem is fogják ( bár egyikük sem rossz játékos). A csatársor az ,amit a legkevésbé kellene megbontani egy ilyen szezon után. Egy szélső csatár igazolása indokolt az afrika kupa meg a sérülések miatt is ,Ribery lenne a legjobb,mert bal és jobb oldalon is bevethető. Középpályán cserének ott van Busquets,Keita és Hlebet sem kéne elküldeni egy szezon után.Maximum a távozó Guddy helyére kell egy csere,akinek nem kell világsztárnak lennie.Mascherano meg teljesen képtelenség,főleg ha a Pool eladja Xabi Alonsot a realnak.A katalánokat sem értem,hogy miért nem kell Toure...Védősorba meg kell 2 szélső csere meg Henrique ,úgy,hogy Cáceres marad. Milito kölcsönadását meg jó 5letnek tartom,bár lehet,h inkább el kellene már adni,mert ő sem lesz sokkal fiatalabb.Kapusposzton egyértelmű Valdes és Pinto.Így még a Laporta által ígért 4 érkező is meglenne(Ribery,kp(?),két szélső védő).Ennyi
Szépen üjjél le gondold át az életed mielőtt ide írsz legközelebb.Léfe írta:Nagyon tetszik az "álomcsapat, csak Toure-t hiányolom. Etoo nálam sem befutó bár maradhat, de egy nagy sz..keverő. Nem is értem a tulzott ragaszkodást hozzá. Villát, Ibrát, Folránt is jobbnak tartom de a most az Interhez ment Militót is. Ha nemakar több évre aláirni, hgy akar több pénzt?
Ilúvatar írta:Ticsi 23 írta:A femerülő nevek közül én ezzel a négyessel lennék a legelégedetebb:
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry
felsoroltad nagyjából a legközelebb állókat, mármint a valóságalapjához, s reméljük a barcához isRibéry lenne a legfontosabb, utána Mascherano, Maxwell és Henrique.
Vagy csak egyszerűen önmagára szavazott... több mint 200szor...Ilúvatar írta:családja, rokonai, haverjai, ismerőseiCFirpo3 írta:Az is hihetetlen, h V. Sanchezre 201 ember szavazott.![]()
Hogy gondolhatja valaki, hogy helye van a kezdőben pl. Alves helyett.
Ez még érthető, mert lehet, h félrekattintott, de itt nem erről van szó, mert 201-en nem kattolnak félre.![]()
körlevél
![]()
tessék, megmagyaráztam
én már voksoltam
Remélem nem hiszed azt, hogy ez a kép igazi...?!risubarcafan írta:http://www.marca.com/multimedia/primera ... /0609.html
Szerintem Villa esélytelen am
családja, rokonai, haverjai, ismerőseiCFirpo3 írta:Az is hihetetlen, h V. Sanchezre 201 ember szavazott.![]()
Hogy gondolhatja valaki, hogy helye van a kezdőben pl. Alves helyett.
Ez még érthető, mert lehet, h félrekattintott, de itt nem erről van szó, mert 201-en nem kattolnak félre.