Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Véleményem szerint csúnyán bánnak Stegennel, de hát ez lehet, hogy belefér a profi labdarúgásba.Troym írta: ↑2025.07.13. 11:23:55Nála pont az a megoldás, hogy adjuk kölcsön, építse fel magát, fusson egy jó vb-t, mi addig nézzük meg mit tud Garcia és jövő nyáron eldöntjük...szerintem ez lenne most logikus, mert egy 34 éves sokat sérült kapusnak piaci ára nem nagyon van, a fizetését meg nem tudjuk állni, de többen kételkednek Garciában is.
Igazad van. Ez szerintem nem ter Stegenről szól. Természetes szurkolói hozzáállás, hogy meg kell védeni a klub aktuális döntését. Volt már Roque Suarezhez hasonlítva, volt már Guiu nagy reménységnek kikiáltva, majd mindennek elmondva, amikor távozott stb-stb. Mindegy, hogy változnak, tekeregnek a dolgok, a dolgok aktuális állását védeni egy bevett szurkolói felfogás.Subinho írta: ↑2025.07.11. 16:27:32Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....
"Én csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítok."
Ezt igazán én sem értem. Az utóbbi 25 évet tekintve szerintem egyedül Bravo az aki versenyez vele a teljesítményét figyelembe véve. Bár hosszútávon róla sem tudjuk, hogy tartani tudta volna azt, tekintve a Barca utáni pályafutását. (én VV elé is odatenném ter Stegent) Sőt megkozkáztatom, hogy Baia-ig is visszamehetünk.Subinho írta: ↑2025.07.11. 16:27:32Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....bence0330 írta: ↑2025.07.11. 16:01:35Remélem nem lesz hülye, és megy. Mivel mindenki tudja, milyen helyzetben vagyunk, gondolom őt is ingyen vinnék csak, esetleg jelképes 2-3 millióért, főleg ennyire gyenge 5 év után, ennyire gyenge/közepes teljesítménnyel, ennyire sérülékenyen, 33 évesen, eleve nem lehet a valós értéke 5 millió felett. Valami pénzes klubnak max 10. De egy ffp gondokkal küzdő klubból ennek a fele se sanszos.
Nyilván egy Galatának adhatna még, de nekik is rizikó egy olyan kapus, aki nem bírja nagyon a teljes szezonokat.
Ez csak a magyar barcás tempó, szóra sem érdemes.Subinho írta: ↑2025.07.11. 16:27:32
Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....
Tőlem nem.Subinho írta: ↑2025.07.11. 16:27:32Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....bence0330 írta: ↑2025.07.11. 16:01:35Remélem nem lesz hülye, és megy. Mivel mindenki tudja, milyen helyzetben vagyunk, gondolom őt is ingyen vinnék csak, esetleg jelképes 2-3 millióért, főleg ennyire gyenge 5 év után, ennyire gyenge/közepes teljesítménnyel, ennyire sérülékenyen, 33 évesen, eleve nem lehet a valós értéke 5 millió felett. Valami pénzes klubnak max 10. De egy ffp gondokkal küzdő klubból ennek a fele se sanszos.
Nyilván egy Galatának adhatna még, de nekik is rizikó egy olyan kapus, aki nem bírja nagyon a teljes szezonokat.
Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....bence0330 írta: ↑2025.07.11. 16:01:35Remélem nem lesz hülye, és megy. Mivel mindenki tudja, milyen helyzetben vagyunk, gondolom őt is ingyen vinnék csak, esetleg jelképes 2-3 millióért, főleg ennyire gyenge 5 év után, ennyire gyenge/közepes teljesítménnyel, ennyire sérülékenyen, 33 évesen, eleve nem lehet a valós értéke 5 millió felett. Valami pénzes klubnak max 10. De egy ffp gondokkal küzdő klubból ennek a fele se sanszos.

Volt idén 2 jó meccse, szóval gondolom viszi a Chelsea?
És mi lesz a világ legjobb kapusával?
Olasz klub igazolási politikája szerint ez a következőt jelentheti: kölcsön veszik, kötelező vételi opció nélkül, fizetése 20 %-át állják.