Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt igazán én sem értem. Az utóbbi 25 évet tekintve szerintem egyedül Bravo az aki versenyez vele a teljesítményét figyelembe véve. Bár hosszútávon róla sem tudjuk, hogy tartani tudta volna azt, tekintve a Barca utáni pályafutását. (én VV elé is odatenném ter Stegent) Sőt megkozkáztatom, hogy Baia-ig is visszamehetünk.Subinho írta: ↑2025.07.11. 16:27:32Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....bence0330 írta: ↑2025.07.11. 16:01:35Remélem nem lesz hülye, és megy. Mivel mindenki tudja, milyen helyzetben vagyunk, gondolom őt is ingyen vinnék csak, esetleg jelképes 2-3 millióért, főleg ennyire gyenge 5 év után, ennyire gyenge/közepes teljesítménnyel, ennyire sérülékenyen, 33 évesen, eleve nem lehet a valós értéke 5 millió felett. Valami pénzes klubnak max 10. De egy ffp gondokkal küzdő klubból ennek a fele se sanszos.
Nyilván egy Galatának adhatna még, de nekik is rizikó egy olyan kapus, aki nem bírja nagyon a teljes szezonokat.
Ez csak a magyar barcás tempó, szóra sem érdemes.Subinho írta: ↑2025.07.11. 16:27:32
Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....
Tőlem nem.Subinho írta: ↑2025.07.11. 16:27:32Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....bence0330 írta: ↑2025.07.11. 16:01:35Remélem nem lesz hülye, és megy. Mivel mindenki tudja, milyen helyzetben vagyunk, gondolom őt is ingyen vinnék csak, esetleg jelképes 2-3 millióért, főleg ennyire gyenge 5 év után, ennyire gyenge/közepes teljesítménnyel, ennyire sérülékenyen, 33 évesen, eleve nem lehet a valós értéke 5 millió felett. Valami pénzes klubnak max 10. De egy ffp gondokkal küzdő klubból ennek a fele se sanszos.
Nyilván egy Galatának adhatna még, de nekik is rizikó egy olyan kapus, aki nem bírja nagyon a teljes szezonokat.
Évekig azt olvastam itt a fórumon, hogy TS mentett meg minket, mert top kapus, aztán amikor sérült volt idén, akkor alig várjuk, hogy visszatérjen, mert hiányzik nagyon, a lengyen nem szint, stb.... Most meg már ennyire gyenge 5 év, meg gyenge teljesítmény..... Nem értem igazán. Sérült volt, nyilván nincs olyan formában, mint 10 éve, de azért így leírni azonnal. Mondjuk ki akkor, hogy a pénz miatt kell mennie, de sajnáljuk, mert azért évekig megnettette a hátsónkat. Félreértés ne essék, nem voltam soha odáig TS-el, de ezek a pálfordulások érdekesek azért.....bence0330 írta: ↑2025.07.11. 16:01:35Remélem nem lesz hülye, és megy. Mivel mindenki tudja, milyen helyzetben vagyunk, gondolom őt is ingyen vinnék csak, esetleg jelképes 2-3 millióért, főleg ennyire gyenge 5 év után, ennyire gyenge/közepes teljesítménnyel, ennyire sérülékenyen, 33 évesen, eleve nem lehet a valós értéke 5 millió felett. Valami pénzes klubnak max 10. De egy ffp gondokkal küzdő klubból ennek a fele se sanszos.
Volt idén 2 jó meccse, szóval gondolom viszi a Chelsea?
És mi lesz a világ legjobb kapusával?
Olasz klub igazolási politikája szerint ez a következőt jelentheti: kölcsön veszik, kötelező vételi opció nélkül, fizetése 20 %-át állják.
Kb egyetértek, annyival kiegészítve, hogy a 34 éves sérülésektől sújtott Puyol visszavonult, a 34 éves Xavi ugyanúgy kispadra szorult Rakitic érkezésével, ahogy most TS-el előfordulna, a 34 éves Iniesta meg jelezte, hogy nem bírja, ahogy a 34 éves Busi és Alba is, nincs ebben szégyellnivaló. (Írhattam volna Suarezt, Piquet, akárkit)
Egyáltalán nem utálom TS-t!
Bravo mivel volt jobb? Mi az,hogy "kigolyózta",saját magát állította a csapatba vagy mi? Én értem,hogy mindig kell valakit,akit utálni lehet,de azé' ez már vicces,hogy lassan ott tartunk,hogy Stéga egy Karius,vagy hogy hívják.
TS ne viselné el a tartalék dzerepet, és csak feszültség keletkezne a csapaton belül.NewNagyatyesz írta: ↑2025.06.27. 09:53:00Én továbbra is hibának tartom, hogy elengedjük őt. Stegen egy stabil kapus, akinek a magabizotssága a védőkre is átragad, tipikus csapatkapitány tulajdonságokkal rendelkezik.
Drukkolok Garciának, mint új igazolásnak, hogy tudja megugrani azt, amit a csapat elvár tőle. De azért ne felejtsük el, hogy nem egy-két kapus volt aki megégett ebben a csapatban, nem bírták elviselni a nyomást. Msszebb nem megyek vissza, de elég csak visszaemlékezni, hogy került Valdes a kapuba. Megvettük Rüstüt, aki elit kapusnak számított akkor, és az első meccsein hibát-hibára halmozott, így került a kapuba Valdes. Bírom benne, hogy Garcia fogja bírni a nyomást, de mi van ha nem? Akkor ott marad Tek, aki jó fej ember, de az idei szezon megmutatta, hogy kevés ide. A kötelezőt védi, de nagy bravúrt nem tudott felmutatni emlékeim szerint.
Arról nem beszélve, hogy statisztika ide vagy oda, azért az Espanol kapujára sok lövés ment meccsenként. A kapust könnyen belövik és ez bizalmat ad nekik. Itt viszont néhány lövés megy csak kapura.
Összességében szerintem jobb lenne egy Garcia - TS páros, és majd kiderül ki a jobb. TS-nek nem hiszem, hogy a versenyhelyzettel lenne baja.
De ha mennie kell, akkor kívánom hogy jó szezont hozzon valahol és bízom benne, hogy Garcia is megugorja a szintet.
Vagy akár a Cityben is el tudnám képzelni. Imo mindkét csapatnak ramaty a kapuja, szóval elférne kezdőnek mindkettőbe és még BL-re is lenne esélye. Win-win?
Ez mind igaz, nekünk is a túlfizetett játékosokkal van a baj, akik máshol fele annyit se keresnének a tudásuk, jelenlegi formájuk alapján. Nálunk van az egyik legjobban fizetett kapus, középpályás és csatár és csodálkozunk, hogy nem akarnak elmenni, ha küldenénk őket, mi meg a magas fizetések miatt nem tudunk igazolni újakat. És ne hozzuk fel az FFP-t, mert nagy részben az ilyen gáláns szerződések miatt jutottunk ide. Egy De Jong béréből (37m) a Real ki tudja fizetni Vinicius és Bellingham fizetését egyszerre. De Jongot meg nem tudom sajnálni, mert csak időlegesen engedett a béréből, a végén mindet visszafizetjük részletbe, ahogy Messiét is fizetjük még, ha jól tudom.Chino írta: ↑2025.06.24. 10:17:52Ahogy a klub nem babusgathatja a játékosokat, ők sem kötelesek szívjóságból szívességet tenni, ami alapvetően őket károsítja. De Jongot is szidhatjuk, hogy miért nem ad lejjebb a béréből, hogy igazolhassunk. (főleg, hogy ő a minimálisra csökkentette amikor a klub bajban volt) Lehet bontani szerződést, de akkor ki kell fizetni, ami nálunk a rosszabbik megoldás.
Ez az egész vica versa működik.
A Realnál ugyanez volt/van. Bale is inkább elgolfozgatott és nézte a TV-ben a meccseket és kapta a hatalmas lóvét, Hazard szintén zenész, most Alabának fizetik a vagyonokat, ő viszont inkább lepörgeti a szerződését.