Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem nem... igaza van gomeznek.. ez nem állapot ami a barcánál vanMorminho írta:A kis naív...Gomezinho írta:Holnap bejelentik lemondását és Mourinho átveszi már most a helyét! Ez lesz higgyetek nekem!
Rijkaard itt marad idény végéig biztos, ő nem fog lemonadni, Laporta meg töketlen, hogy kirúgja. Ez van, sajnos.
A kis naív...Gomezinho írta:Holnap bejelentik lemondását és Mourinho átveszi már most a helyét! Ez lesz higgyetek nekem!
Nem tudom miért egyértelműbb az, hogy Mourinho lesz az edző mint az, hogy esetleg elküldikTitinho írta:Te is tudod Gomez, hogy itt év végéig nem lesz semmi változtatás!!!! Fogadjuk már el, hogy nem megy el pláne nem 6 meccsel a szezon vége előtt!!! Majd a 38. forduló utáni napon megkapja a Barca szeretecsomagját, Laporta kézfogását és egy borítékot amin ez áll: Kössz mindent Rijkaard, de vége! Még aznap este a Camp Nou-ba bejentik Mourinho-t! Ezt hidd el nekem, mert mostmár nem fogják elküldeni a szezon végéig, akármi lesz a csapattal!Gomezinho írta:Holnap bejelentik lemondását és Mourinho átveszi már most a helyét! Ez lesz higgyetek nekem!
Te is tudod Gomez, hogy itt év végéig nem lesz semmi változtatás!!!! Fogadjuk már el, hogy nem megy el pláne nem 6 meccsel a szezon vége előtt!!! Majd a 38. forduló utáni napon megkapja a Barca szeretetcsomagját, Laporta kézfogását és egy borítékot amin ez áll: Kössz mindent Rijkaard, de vége! Még aznap este a Camp Nou-ba bemutatják Mourinho-t! Ezt hidd el nekem, mert mostmár nem fogják elküldeni a szezon végéig, akármi lesz a csapattal!Gomezinho írta:Holnap bejelentik lemondását és Mourinho átveszi már most a helyét! Ez lesz higgyetek nekem!
És az a szomorú, hogy ebbem még mindíg csak hinni tudunk.lionelmessi19 írta:Szerintem meg nem először hiszitek ezt...Zozzy 5 írta:Szerintem ez volt az utolsó húzása.![]()
Akárhogy is de lehúzzuk ezt az idényt vele, azthiszem ez nem kérdés.
Efelől megnyugodhattok.
Bízzunk benne, hogy szerdán Pep ül a padon!Rivaldo11 írta: Valamiben hinni kell. Már nem veszíthetünk semmit a cserével, és ez most már Laporta számára is világos-legalábbis remélem.
Na erről van szólionelmessi19 írta:Szerintem meg nem először hiszitek ezt...Zozzy 5 írta:Szerintem ez volt az utolsó húzása.![]()
Akárhogy is de lehúzzuk ezt az idényt vele, azthiszem ez nem kérdés.
Efelől megnyugodhattok.
Szerintem meg nem először hiszitek ezt...Zozzy 5 írta:Szerintem ez volt az utolsó húzása.
Valamiben hinni kell. Már nem veszíthetünk semmit a cserével, és ez most már Laporta számára is világos-legalábbis remélem.gekkodan írta:Mennyire hiszel az 1 héttel ezelőtti dumában, amikor állítólag erre a 2 meccsre tették a holland sorsát?Rivaldo11 írta:Itt az idő Laporta. Meg kell tenni!
Én nem nagyon.
Mennyire hiszel az 1 héttel ezelőtti dumában, amikor állítólag erre a 2 meccsre tették a holland sorsát?Rivaldo11 írta:Itt az idő Laporta. Meg kell tenni!
Hát nemtudom, mert Laporta szerelmes Rijkaardba. Mindig kitartott mellette, még egszer volt is akkora hatalmas mázlija, h látszólag be is jott. Azota viszont 1utt toketlenkednek.Vito írta:remélem csak annyira gondolják ezt komolyan, mint Mancici Interben maradását. a Bl-hez tiszta fejek kellenek, valószínűleg (remélhetőleg) csak a sajtónak szól...Drigo írta:Érdekes nyilatozatot adott ki a Klub...
Ezekszerint a Klub nem tervez semmiféle edzőváltást, még a nyáron sem!
"A holland szakembernek szerződése van a 2009-es szezonig, és a vezetőség teljes mértékben megbízik benne"...
Otto RehagelAtesz írta:Ha idősödő, akkor Bobby Robson vagy Giovanni Trapattoni!
Náluk idősebb hirtelen nem jut eszembe...
Eggyet kell értenem, bár lehet megbírkózna vele Guardiola...Gomezinho írta:Guardiolának ez még nagy falat lenne! HA fiatal edzőt akarnak akkor Mourinho jöhet! ha idősödőt akkor Lippi , Hiddink wenger,
remélem csak annyira gondolják ezt komolyan, mint Mancici Interben maradását. a Bl-hez tiszta fejek kellenek, valószínűleg (remélhetőleg) csak a sajtónak szól...Drigo írta:Érdekes nyilatozatot adott ki a Klub...
Ezekszerint a Klub nem tervez semmiféle edzőváltást, még a nyáron sem!
"A holland szakembernek szerződése van a 2009-es szezonig, és a vezetőség teljes mértékben megbízik benne"...