Titinho írta:Gomezinho írta:Holnap bejelentik lemondását és Mourinho átveszi már most a helyét! Ez lesz higgyetek nekem!
Te is tudod Gomez, hogy itt év végéig nem lesz semmi változtatás!!!! Fogadjuk már el, hogy nem megy el pláne nem 6 meccsel a szezon vége előtt!!! Majd a 38. forduló utáni napon megkapja a Barca szeretecsomagját, Laporta kézfogását és egy borítékot amin ez áll: Kössz mindent Rijkaard, de vége! Még aznap este a Camp Nou-ba bejentik Mourinho-t! Ezt hidd el nekem, mert mostmár nem fogják elküldeni a szezon végéig, akármi lesz a csapattal!
Nem tudom miért egyértelműbb az, hogy Mourinho lesz az edző mint az, hogy esetleg elküldik

Állítólag volt most szó valami ultimátumról is. Az pedig nyilvánvaló, hogy ennél csak jobb lehet, az már rég esélytelen, elpuffogtatott frázis, hogy majd egy BL meccsre össze tudják magukat kapni. Dehogy tudják...Egy MU jelenleg köbö megmutatná, hogy kell focizni ilyen szinten. Semmit nem veszítünk azzal ha elküldjük akár innentől nézve 5 perc múlva, max. nem néz ki esztétikusan. Nem tudom elfogadni, mert logikátlannak tartom.
Mourinho meg...Kb. 4 más csapat hívja...