Én az alkohollal úgy vagyok, hogy a környezetemben minden haverom minden pénteken tajt részegre itta magát. Hívtak bulizni, elmentem 1x-2x, de ennyi elég is volt, mert nem volt kedvem ahhoz, hogy elmentünk 8kor, és 9-fél10re már mindegyik offon volt, utána meg az egész abból állt, hogy kultúrálatlanul viselkedtek, nekem meg az nem pálya, hogy az emberek ordibálnak ránk az erkélyekről, meg rendőri intézkedések, stb...Kb 18 éves koromig nem ittam. Aztán Apa elkezdte főzetni a pálinkát....nnnnnnah

Akkor megváltozott valami

Szeretem a pálinkát, és azóta már azért fogyasztom is rendesen

Úgy berúgva, hogy ne tudtam volna magamról, vagy hánytam volna, úgy még nem voltam, és nem is tervezem. Egyáltalán nem tudom mi értelme van annak, hogy valaki másnap a buli felére emlékszik, vagy összehányja magát, vagy hasonlók...volt haverom akiről azt hittük hogy alkoholmérgezést kapott. Kivettük a telefonját, felhívtuk az apját hogy jöjjön érte. Kijött, és a gyerek nem ismerte meg a saját apját...Nem tudom hogy hogy nem érzi valaki hogy hol a határ...na de mindegy, enyhén szabadságharcos vagyok ezzel a véleményemmel ahogy elnézem a hsz-eket
Cigi: Kipróbáltam, de csak azért hogy ne mondhassák azt hogy azt se tudod milyen, és így alkotsz róla negatív véleményt. Előtte se vonzott, azóta se vonz. Barátnőnél is számomra abszolút kizáró ok, ha dohányzik. Tegnap is gyakorlat előtt ülök az asztalnál, telefont nyomkodtam, érzem hogy valami nagyon büdös, cigiszag. Felnézek, hát két srác ült le elém, cigisdobozzal a kezükben. Soha nem tudnám megszokni. Felesleges pénzköltésnek is tartom, mert egészségtelen, a feszkót meg le lehet vezetni máshogy is, ami nem kerül pénzbe. Az hogy jókat lehet dumálni közben...ezt aláírom, de annyit nem ér meg, hogy egy évben 100.000+ ft-ot elköltsön rá valaki.
Félreértés ne essék: nem vetem meg azokat az embereket akik cigiznek, meg off részegre isszák magukat. Ők ilyenek, én ilyenek. Van sok haverom aki cigizik, meg péntekenként teleportál, szóval megvagyok én velük, csak nem követem a példájukat