Cali írta:Nem tudom, volt-e már ilyen téma itt, de felteszem a kérdést, hogy nektek volt olyan dolog az életetekben, amit megváltoztatnátok?
Nehéz erre válaszolni, mert szerintem ahogy idősödik az ember, kerül más élethelyzetekbe, találkozik új problémákkal, s mivel a fórum nagy része 20 éveit tapossa, így remélhetőleg kevés olyan igazán nagy dolog történt az életében, amit szívesen megváltoztatna.
Személyesen soha nem hagytam volna abba a focit, ha csak rajtam múlik, illetve nem válltam volna el, de valószínűleg 10-20 év múlva már mást gondolnék.
(hozzáteszem filmklubban erősen gondolkozok, hogy pont az élet hibáit alapul vevő filmet ajánljak, még mindig 3 filmem van a kalapban, s nem tudok dönteni

)
daffy írta: szerintetek a zene van valamilyen pozitív hatással a fejlődésre?
Véleményem szerint mindenképpen, a sport is nem csak fizikálisan nyújt fejlődést, hanem mellette sok mindenre megtanít, s élettapasztalatot ad, s a zene is ilyen.Arra az 1 órára amíg mondjuk gyakorol valaki, elszakad a világtól, s képes átszellemülni, mert a zenének mindig van mondanivalója, legyen az akár szövegileg 2 sor, vagy csak egy akkord, aminél kiráz a hideg.És másként tekintesz a világra, elgondolkozol, s biztos vagyok benne, hogy jellemfejlődésben sokat segíthet, egy gyermeknél.
Szóval részemről ha majd ott tartotok a barátnőddel/feleségeddel 1 óra zenélés pozitívan hat majd egy kis lurkóra.