Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sosem láttam még Cruyffot játszani, sosem láttam még róla videót. Pontosabban nem ezekről a képességeiről, csak filmkockákat.Tocy írta:http://www.youtube.com/watch?v=YU-k-Ots3iY
Nem tudtam hova kéne tenni igazából. Azért linkeltem, mert lenne egy kérdésem: Aki már akkoriban is figyelte a focit...Cruyff nem Messi mostani posztján játszott? Sokszor mélyről indul középen, pont úgy mint Leo...ráadásul pont úgy lehetetlen megállítani mint LeotMég a mozgásuk is hasonló...

Jó kis vidi azért Cruyff se volt senki az biztosTocy írta:http://www.youtube.com/watch?v=YU-k-Ots3iY
Nem tudtam hova kéne tenni igazából. Azért linkeltem, mert lenne egy kérdésem: Aki már akkoriban is figyelte a focit...Cruyff nem Messi mostani posztján játszott? Sokszor mélyről indul középen, pont úgy mint Leo...ráadásul pont úgy lehetetlen megállítani mint LeotMég a mozgásuk is hasonló...

Mióta Madridban van gólok tekintetében Cé felveszi vele a versenyt, de mutatott játékban sehol sincs.messideco írta:Lehetne jobb is![]()
Nyugi, csak vicceltem. Arra kíváncsi lennék, hogy 3 év alatt még van-e valakinek hasonló, vagy ennél jobb statisztikája...

De van. Antonella Roccuzzo.papek89 írta:Gratula Messi! Nincs párja jelenleg.

Nefoglalkozzon a hajaval szerintem nagyon joigy a haja nehogy mar C rinyaldot csinalnatok beloleRinku írta:Fiú vagyok, de abban egyet tudok érteni, hogy ez a haj nem áll jól neki. Sokkal inkább meg tudnám nézni egy mohawk frizuval egyszer...Bree írta:Ez mekkora!Ilúvatar írta:![]()
Valaki szóljon már neki, hogy vágja le a haját, szerintem úgy sokkal jobban néz kiBár titeket fiúkat ez valószínűleg nem nagyon érdekel.
De tényleg,a helyében gyakran vágatnám, elég homi ezzel a frizkóval...![]()
Jeeeee!!Lionel85 írta:Bree-nek:

Fiú vagyok, de abban egyet tudok érteni, hogy ez a haj nem áll jól neki. Sokkal inkább meg tudnám nézni egy mohawk frizuval egyszer...Bree írta:Ez mekkora!Ilúvatar írta:![]()
Valaki szóljon már neki, hogy vágja le a haját, szerintem úgy sokkal jobban néz kiBár titeket fiúkat ez valószínűleg nem nagyon érdekel.
Kedvencem volt az OKE, 4 evig rendeltem, minden poszter megvan , minden iras R10-rol, MEssirol, Decorol, Xavirol, Eto'orol. Nagy kedvenc volt altalanos suliban.messideco írta:Nekem jobban tetszik hosszú hajjal (100% hetero vagyok >D). Úgy ismertem meg a kis argentint, vagyis kb. ezzel a hajtípussal. Még emlékszem az OKÉ magazinban olvastam róla 2005 körül...

Igen, ezt megfigyeltem én is, hogy megint kezdi növeszteni a haját. Amúgy tényleg fiúként hidegen hagy a sérója, de most lehet, hogy megint sörényt akar LEO.Bree írta:Ez mekkora!Ilúvatar írta:![]()

Perez bácsi integetett fentről, hogy jövő nyáron jössz hozzánk. Messinek pedig csak ez volt a válaszarecrea írta:Kíváncsi volnék, mit szúrt ki Messi.![]()