Egyedül vagyok úgy tűnik, de én élveztem javarészt. Messi eléggé leszrta a meccset (nyilván így is ő volt a kulcs, de magáho képest rengetegszer döntött rosszul), mégis totál uraltuk a játékot és igazából 1 necces pillanat volt, egy távoli kapufa. Idén eddig ilyenkor rendszeresen jöttek a helyzetek az ellenfélnek, most nagyon nem ez volt a helyzet - ősszel ellenük kikaptunk 2-0-ra konkrétan. Kicsit jobb koncentrációval mi meg lőhettünk volna akár többet is. Rakitic és Vidal nem nagyon tetszettek mondjuk - bár az a sarkazós gólpassz szép volt Vidaltól, meg vele összességében is kevesebb "bajom" volt -, jópárszor megakasztották a dolgokat, de ha FDJ és Arthur visszatérnek, ez lényegesen jobb lehet szerintem. Nyilván ha velük is teljesen így játszunk 1 hónap múlva, akkor nem fogok tapsolni, de nekem sok pozitívum volt a meccsben. Volt szerkezet, tudatos kihozatalok, Busi jó volt megint a központi szerepben - 179 érintés -, a végén mondjuk ez a labdával védekezés tényleg nem volt túl élvezetes 1-0-nál, de idővel talán ez nem így lesz. Puig perceinek meg extrán örülök, főleg hogy konkrétan az ő labdaszerzéséből indult a gól.
Volt már jobb is nyilván, de nekem lényegesen több a pozitívum és bizakodóbb vagyok, mint 99%-ban idén egy EV lötyögés után.