2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hat ez a baj.. h nem igy tortent... nevetni egyutt nevettetek.. de amikor nem ment... elpartoltatok, cserbenhagytatok ot.... sirtatok de kulon-kulon...oltak szép időszakai, amire mindenki szívesen gondol vissza. szidtuk eleget, amit már csak elfelejteni lehet. együtt nevettünk és sírtunk.
Az biztos, hogy alázatos. Hát Istenem! Beleszeretett a Barcába.kovinho írta:Nagyon szimpatikusan nyilatkozott.
biztos vagyok benne hogy az Eurobarcán is megjelenik majd az interjú,ne aggódj!tagore írta:Húúúúúúúú, most egy nagyon ocsmányat tudnék káromkodni, ugyanis nincs sportklubom, és ez az interjú nagyon érdekelne...Adam04 írta:akit érdekel annak mondom hogy most megy Rijkaard búcsúzása a sport klubbon!
Eurobarcásoktól kérdezem, hogy a youtube-ra nem tudnátok valahogy feltölteni? Tudom, hogy pár nap után levetetné az FCBarcelona, de legalább egyszer meg lehetne nézni..
Előre is kösz.
Húúúúúúúú, most egy nagyon ocsmányat tudnék káromkodni, ugyanis nincs sportklubom, és ez az interjú nagyon érdekelne...Adam04 írta:akit érdekel annak mondom hogy most megy Rijkaard búcsúzása a sport klubbon!
Etooka írta: Persze,ha szembekerülnének,akkor csakis a Barca!Így volt ez 2 éve is!És a jövőben is így lesz
Mondjuk azért a 99% erős, de Henk biztos sokat nyom a latban. Egyébként Rijkaard 5 éve éli a nagy csapatok életét, szerintem simán lehet, hogy pihen egy picit, elég megfontolt ember. Mourinho is ezt tette, ráadásul Rijkaard kapott bőven az utóbbi időben.Nóbi írta:Nagyon sajnálom, de szerintem 99% az esélye, h Frankie a Chelsea menedzsere lesz. Nagyon nem szimpatikus nekem az a csapat, de Ő biztosan szép focit játszatna velük...