Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi,hát igen a mi emberünk,sajtnevelés,jól ismeri a Barcát,cseppet sem lep meg a gólérzékenysége..kellett már egy ilyen ember is aki csak a gólt merglövi és szevasz.Nagy jövő áll előtte mondjuk 2015 körül aranylabda?Vagy sokat mondtam?abreu írta:Eddig 23 meccsen 11 gól, a maival együtt. Szép teljesítmény.barca28 írta:Gratulálok Pedro!Inzaghi kettő?Ő sem cselez de a maga gólját mindig meglövi,apropó idén össz-visz hány gólt lőtt ez a csiszolatlan gyémánt?![]()
Eddig 23 meccsen 11 gól, a maival együtt. Szép teljesítmény.barca28 írta:Gratulálok Pedro!Inzaghi kettő?Ő sem cselez de a maga gólját mindig meglövi,apropó idén össz-visz hány gólt lőtt ez a csiszolatlan gyémánt?
Egy gyöngyszem !miihii írta:Hatalmas gratula!
Berobbant a köztudatba és immáron történelem is lett.Arany betűkkel kerül a neve a futball lexikonokba.
VISCA PEDRITO!
Ez egyértelmű!LG írta:Azért még véletlenül sem kell Henkéhez hasonlítani, ahhoz legalább 10 évig kéne hoznia ezt a szintet
Szerintem egyik gólja sem volt 2 méterről begurítom az üres kapuba "tipus", simán el lehetett volna rontani. Azt meg, hogy nem veszik vagy vették komolyan a védők ugye nem gondoltad komolyan, mert azt még budapest 4. osztályban sem teszik meg.currahee írta: pedro góljaihoz meg annyit h ha visszanézitek majdnem mind olyan h vagy nem vették komolyan a védők és őrizetlenül hagyták vagy vmi olyan szituációból talál be ahol már csak tüzelni kell a kapura. és hát mint láthattuk lőni azt tud...
...
Szerintem ez a lényeg. Úgyis hiányzott már egy Larsson típusú játékos, és Pedro ráadásul amellett, hogy szinte olyan gólérzékeny, mint a svéd, gyorsabb is a játéka.Mikaos írta:Tőlem akármit csinálhat a meccs 80%-ában, teát is főzhet. De ha győztes gólt lő, akkor már megérte.
Vannak nekünk csudás varázslóink...de nem kell mindenkinek bűvészkednie a labdával. Kell olyan is, aki csak odaáll, max.1 cselt csinál, és a labda benn van az ellenfél hálójában. Ez Pedro.
Képzeld el, hogy visszaolvastam, de azokra már nem volt értelme újra leírni a véleményemet, mert megtették mások. Itt arra gondolok, hogy "véletlenül lő gólt".currahee írta: jolvan cimbora te biztos okosabb vagy meg jobban értesz hozzá stb... nem érdekel különös képpen h mit próbálsz itt nekem bizonygatni már ne is haragudj de mindenkinek meglehet a maga véleménye!! és ezt én fenn is tartom amit mondtam. olvass vissza...
jah és messi így lövi a gólokat? tényleg? amikor egyszerre 2-3an fogják és csak úgy elrohangál mellettük és átveri őket h azok azt sem tudják h mi van... persze azért fog aranylabdát kapni mert olyan mint pedro... ennyiből inzaghi is kaphatott volna aranylabdát...
szóval a te érveid se jobbak és sztem előbb gondolkozz mielőtt mást lehurrogsz.
jolvan cimbora te biztos okosabb vagy meg jobban értesz hozzá stb... nem érdekel különös képpen h mit próbálsz itt nekem bizonygatni már ne is haragudj de mindenkinek meglehet a maga véleménye!! és ezt én fenn is tartom amit mondtam. olvass vissza...kudu írta: Henry szerintem nem csak a formáját, de már a motivációját sem találja sajnos![]()
A gólokhoz leírtakhoz annyit fűznék még hozzá, hogy talán Messi nem ilyen szituációkból rúg gólt? Talán ezeket a helyzeteket nem kell berúgni? Mégis mit vársz, hogy minden meccsen csak bombagólt/szabadrúgás gólt rúgjunk?
Ugyan már, ilyen érvekkel nem lehet megmagyarázni a "hű de nagy" (?) teljesítményét...