Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nemtom,ha kiállítják a balhátvédet és 0-1 az ellennek,akkor énse csatárt hoznék be,h majd 3man megoldják hátul..főleg h köztudott a Realnak betonvédelme van.A nyilatkozatok meg persze h nagyképűek,az lenne az érdekes ha aztmondanák h nem érdekli őket a bajnokság,jó a 2. hely is.Drigo írta:sztem csak annyi 1.ilyenkor lehet bizonyítani h igen mi csapat vagyunk és jövünk ki a hullámvölgyből 2.pusztán az a tény h a realtól mindenki(talán csak casillas nem) azt nyilatkozta h van esélyünk a bajnoki címre és mindent meg is teszünk érte ahhez képest Caro-aki a leginkább hangoztatta ezt-Robinho helyett beküldi Meija(nem tom h kell írni bocs) és inkább a védekezésre fekteti a hangsúlyt hamármost télleg úgy gondolta h bajnokságot nyerhetnek akkor mér akarta inkább taratani a 0-1-t remélve h hátha lőnek egy gólt amivel semmit nem érnek m bajnokság pápá(sztem ez már lefutott ügy volt eddig is)és mér nem mennek ki h minden mindegy talán m azért mégis csak a második hely a nagyobb cél?! de akkor mér nyilatkoznak ilyeneket...Raulito írta:Nemtom mi a szánalmas abban,h 1 csapat 1-1nél,emberhátrányban van,ráadásul a bíró naon nem kedvez nekik,nem ront az ellenfelére,akiknél van pár elég jó támadó ahhoz h pár kontrából lealázzák a védelmet,hanem védekezik és megpróbálja tartani az állást..
sztem csak annyi 1.ilyenkor lehet bizonyítani h igen mi csapat vagyunk és jövünk ki a hullámvölgyből 2.pusztán az a tény h a realtól mindenki(talán csak casillas nem) azt nyilatkozta h van esélyünk a bajnoki címre és mindent meg is teszünk érte ahhez képest Caro-aki a leginkább hangoztatta ezt-Robinho helyett beküldi Meija(nem tom h kell írni bocs) és inkább a védekezésre fekteti a hangsúlyt hamármost télleg úgy gondolta h bajnokságot nyerhetnek akkor mér akarta inkább taratani a 0-1-t remélve h hátha lőnek egy gólt amivel semmit nem érnek m bajnokság pápá(sztem ez már lefutott ügy volt eddig is)és mér nem mennek ki h minden mindegy talán m azért mégis csak a második hely a nagyobb cél?! de akkor mér nyilatkoznak ilyeneket...Raulito írta:Nemtom mi a szánalmas abban,h 1 csapat 1-1nél,emberhátrányban van,ráadásul a bíró naon nem kedvez nekik,nem ront az ellenfelére,akiknél van pár elég jó támadó ahhoz h pár kontrából lealázzák a védelmet,hanem védekezik és megpróbálja tartani az állást..
Nemtom mi a szánalmas abban,h 1 csapat 1-1nél,emberhátrányban van,ráadásul a bíró naon nem kedvez nekik,nem ront az ellenfelére,akiknél van pár elég jó támadó ahhoz h pár kontrából lealázzák a védelmet,hanem védekezik és megpróbálja tartani az állást..Drigo írta:Zidane 14 az élő közvetítések topic nem arra való mér nem ide írtad?amúgy a kiállítás TELJESEN jogos volt a tizitől kezdve folyamatosan pofázott megérdemelte régebben szerettem de mióta tavaly olyan alattomosan felrugta Eto'o-t egyszereűen megutáltam nem tom mi lett vele érdekes akkor nem mondta egyikőtök sem h ki kellett volna állítani...jah a tizi sztem van Bommel rosszul csinálta m már sokkal előbb esett mint kellett volna ha még lép egyet akkor is simán felrugja carlos és akkor teljesen jogos a tizi mondjuk sztem így is meg lehetett adni az meg a hogy a real végig alibizett ÉS nem csak 10 emberrel sőt amikor 10en voltak még jobban nyomták...SZÁNALMAS de nem baj jövőre megnyerik már úgyis megmondta mindenki nah jah hiszem ha látom
ilyeneknek mér kell idejárnia???maradjon már a madridistán könyörgöm hátwolfheart9 írta:Hajrá RONALDO!!!Legalább te akció gólt rúgtál!!!KIRÁLY VAGY!!De ezt a Barcások is tudják,hisz te voltál a Barcelona valaha volt eggyik legjobbja!!!!Remélem ezzel mindenki eggyet ért!!!
Nem értek veled egyet. Nem mondom hogy jól vezette a meccset, de azért a kiállítás teljesen jogos volt, pont az a lényeg, hogy egy iylen meccsen, egy sárga után ne pofázzon a bírónak, ez teljesen roby hüylesége, magának köszönheti. A 11es véleményes.mrmonster írta:Én már a meccs előtt mondtam, hogy ez a bíró galibát fog okozni. Borzalom egy gyenge alak. Carlos-t nem kellett volna kiállítani, bármit is mondott. Menjen el a füle mellett, egy ilyen meccsen nem lehet így keménykedni. Utána már egykapuzás volt, sokkal jobb lett volna, hogyha 11-11 ellen játszik. Én nem bánom hogy 1-1 lett, legalább a kedélyek nem lesznek olyan vadak.
Jajj ne magyarázzad már meg a [auto_cenzúra] funghi... Roberto Carlos úgy viselkedett mint egy kis hülyegyerek.. kapott egy jogtalan tizit a barca ez meg el kezd reklamálni a 16-oson belül mikor már mindenki kint van, és nem engedi elvégezni a tizenegyest(1. sárga). Aztán a szabadnál, látszott a bírón hogy nem figyel oda és nem veszi fel Carlos hülyeségeit... aztán mikor már a képébe mutogatott már vagy fel perce(jó hogy kinem szúrta a szemét) és magyarázta a bizonyítványát vagy nemtom én mit---> na ekkor már betelt a pohár a bírónál...real_funghi írta:Akkor Iniestának meg járt volna Ronaldo mezhúzásáérta sárga a másik oldalon, amikor simán továbbot intett a bíró (II. félidő). Én nem tudom, mit mondott Carlos, de ha kiderül, hogy beszólt, akkor elismerem, hogy járt neki a piros. A látottak alapján nem érzem jogosnak. Azért érdekes volt Ronaldinho arcát látni a háttérben. Még ő sem értette, hogy mi van.Badi írta:carlos pirosa 100%ig jogos volt
Pont azt mutatta hogy adjon neki lapot szövegelésért.Azért érdekes volt Ronaldinho arcát látni a háttérben. Még ő sem értette, hogy mi van.
Ez meg a másik.. Amikor Ronaldo Oleguer mellett elesett akkor a reiporter is mondta h ezt is belehetett volna fújniBadi írta:Hihetetlen miket írnak mindenhol a bíróról...igaz, hogy a tizink nem volt jogos, de carlos pirosa 100%ig jogos volt + ronaldo egyértelmű műeséséért is sárga járt..és még van képük olyat leírni, hogy megadható volt
Akkor Iniestának meg járt volna Ronaldo mezhúzásáérta sárga a másik oldalon, amikor simán továbbot intett a bíró (II. félidő). Én nem tudom, mit mondott Carlos, de ha kiderül, hogy beszólt, akkor elismerem, hogy járt neki a piros. A látottak alapján nem érzem jogosnak. Azért érdekes volt Ronaldinho arcát látni a háttérben. Még ő sem értette, hogy mi van.Badi írta:carlos pirosa 100%ig jogos volt