csababarca írta:Nem nézem a meccset, de a keret mélységét és minőségét nézve, rég láttam ekkora esélyt bl címvédésre. Tavaly a bayernre lehetett számítani,de ott stílusváltás volt,stb...itt a madridnál minden maradt,csak igazoltak még egy extraklasszist,meg egyet aki az lehet,ha már nem az. Plusz van egy Ancelotti, aki tudja kiket vett, hova, hogyan tudja kihasználni képességeiket. Mondjuk Kroost akárhova rakhatná,bármelyik csapatban helytállna,akárhol.
Na ehhez képest mi akiket igazoltunk a hiányposztokra (védelem,kp)abszolút középszerek, amivel nem lenne baj,ha egy elit csapatunk lett volna,amit csak kicsit be kell foltozni,fel kell frissíteni, de itt már nem erről volt szó.
Mindegy,bármi megtörténhet,de sok reményem idén sincs.
Nem tudom, hogy vagytok vele, ismerős-e a dolog...

de anno volt egy galaktikus Real, teletömve sztárokkal és egy Makelelével, egyszer úgy történt, h ez a kis ember, aki csendben végig robotolta a meccseket, távozott, és hopp, maradt egy semmit sem dolgozó, de csupa nagy névből álló, azonban az eredményeket már szállítani képtelen csapat!
Én örülök, h mi nem estünk ilyen hibába, de sztem Perez papa újból belesétál. ha rajta múlik!
No nem idén, mert Kroosnak ugyan már most jókora arca van, és James Rodriguez sem kis nevek, de azért nem akkora sztárok!
De én nem adok nekik 2 évet, és ugyanott lesznek, mint az ezredfordulót követően.
Nem kívánok nekik ilyet, de erre tart a dolog, Xabi kiöregszik, Khedirának már rég kifelé áll a lába ( bár nem értem miért, és sokkal többet látok benne, mint a többség ) és Illaramendi sztem nem tudja pótolni őket:)
Én nagyon várom az idei bajnokságot, nálunk sok változás lesz, sztem az Atma kerete erősödött, de nem hiszem, hogy annyira akarás lenne bennük, mint az előző évben volt, de még így is ott lehetnek, Madrid fehér fele pedig erősödött, kevés változás lesz, mélyebb kerettel összeérve erősek lesznek:)
Szóval izgalmas szezon elé nézünk!