Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
mess2009
Director del Fútbol

2014.09.14. 17:43:49

azért azt ne felejtsétek el, hogy az első félidőben a Real nyomasztó fölényben játszott és ezuttal valóban szerencséje volt a matracosoknak, hogy nem kaptak 2-3 gólt. a másodikra valami történt, mintha az öltözőben összevesztek volna...
azzal én is egyetértek, hogy a nyári igazolásaik befuccsolni látszanak ezek közül Di Maria eladása máris nyilvánvaló ballépés, a James gyerek szerintem egy felfújt lufi volt ami egyelőre ki is pukkant(remélem úgy is marad) Xabi A. távozásával eggyel kevesebb hentes van a Ligában, Kroos és Bale viszont teljesen rendben van mindkettő klasszis! nem is értem azokat akik fikázzák őket.
szóval,örüljünk a zakójuknak de azért csak lassan a testtel .... a szerencse forgandó
még csak annyit, a tegnapihoz, hogy az a büntető inkább volt CR, színészi teljesítménye mint jogos ítélet.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.09.14. 15:14:08

visca el barca írta:
Boixos írta:Nem tudom, h a cé meddig bírja azt, h a meccsek 95%ában azon múlik a bugi, h ő mennyit teljesít, mert a többi csilliárdos gyerek eltöketlenkedik mindent amit lehet. Sztem rövid időn belül elkezdi "intézni" a megfelelő légkört a lepattanásához. Ezt a szitut egy nála lényegesen jámborabb ember is nehezen viselné.
viszont minden adva van ahhoz, hogy az összes statot tekintve a legnagyobb madridista legyen ( nem lesz) és mivel köztudottan sokkal fontosabbak nekik az egyéni elismerések mint a csapat maradni fog.
Igaz, az önimádat faktort kihagytam a szituból. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
hajnesz
Entrenador del Barça

2014.09.14. 14:49:22

Nem tudom megérteni azokat a barca drukkereket,akik nem örülnek a tegnapi eredménynek(egyesek szerint az x jobb lett volna nekünk). Mindig is a Real lesz a legnagyobb vetélytársunk a ligában,ezt egy bajnoki szezon,de még 5 se fogja megváltoztatni. Az Atletico a nagycsapatok ellen van kihegyezve, ők rendre szenvednek a kicsik ellen,ahol nekik kell kidolgozni a helyzeteket,szóval véleményem szerint nem fognak odaérni,hogy ránk veszélyt jelentsenek, míg a Realnál ha januárban vesznek egy bantu négert, már sokkal inkább tapadhatnak majd ránk.

Ha valaki nem hisz nekem,visszaolvashat ebben a topicban,én már a Sevilla elleni meccs után mondtam,hogy ez igy nem müködik. Nem állhat fel egy csapat védekező adottság nélküli kpval. Egyetlen csapat jut eszembe,aki erre képes volt, nem egy szezonon keresztül... Pep féle Barcája.De azokon a meccseken kb 15percet volt az ellenfélnél a labda, úgy meg majdhogynem felesleges is volt abba a játékrendszerbe. Direkt focihoz,amit a Real,meg amit mi is próbálunk játszani,elengedhetetlen minimum 1 ember,aki ütközik,labdát szerez,és lefut meccsenként 14km. Ezen sokat gondolkoztam már, hogy ebben a rendszerben Xavi is elfér simán,ha a mi oldalunkat nézzük, mert van mellette egy ember(Rakitic), aki felszántja a pályát. A túloldalon ott kezdődnek a bajok,hogy kit rak ki az edző a kezdőből,ha egy középpályás védekező feladatokat lát el? Azt érzem jelen helyzetben,hogy a Kroos-Modric kettősből kellene valakinek a padra ülni, mert kioltják egymást."Túl nagy stabilitást" adnak ketten a kpra, támadásépités terén. Csak ehhez a felálláshoz fel kell nőnie Jamesnek is,mert akkor ő a csatár mögött játszhatna kicsit kevesebb védekező feladattal, de így nagymértékben részt kellene venni a labda felhozatalában. Vagy van a másik verzió, vkp-Modric-Kroos, s Hámesz a padon. Ez ugye hosszútávon nem járható út(80milla a benchre nem valami kellemes opció),a másik,hogy igy a játékuk kevésbé lenne direkt,többet kell az első hármasnak is melózni egy akció kidolgozásához. Szóval nem tudom mi lenne a tökéletes megoldás. Igazából nincs beleszólásom az egész dologba,ami ott folyik, hálistennek, de próbáltam "kivülállóként" elgondolkozni az egészen,és minden rosszindulat nélkül mondhatom, hogy nagyon nagy bélsár van a palacsintában, amit szerintem nem lehet pár forduló alatt helyrehozni.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.14. 14:29:11

Boixos írta:Nem tudom, h a cé meddig bírja azt, h a meccsek 95%ában azon múlik a bugi, h ő mennyit teljesít, mert a többi csilliárdos gyerek eltöketlenkedik mindent amit lehet. Sztem rövid időn belül elkezdi "intézni" a megfelelő légkört a lepattanásához. Ezt a szitut egy nála lényegesen jámborabb ember is nehezen viselné.
viszont minden adva van ahhoz, hogy az összes statot tekintve a legnagyobb madridista legyen ( nem lesz) és mivel köztudottan sokkal fontosabbak nekik az egyéni elismerések mint a csapat maradni fog.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.09.14. 14:18:30

Nem tudom, h a cé meddig bírja azt, h a meccsek 95%ában azon múlik a bugi, h ő mennyit teljesít, mert a többi csilliárdos gyerek eltöketlenkedik mindent amit lehet. Sztem rövid időn belül elkezdi "intézni" a megfelelő légkört a lepattanásához. Ezt a szitut egy nála lényegesen jámborabb ember is nehezen viselné.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Leon
Director del Fútbol

2014.09.14. 13:25:28

visca el barca írta:nah, közben már tényleg kiderült h csak azért nem szereztek pontot, mert az a gonosz bíró csak 2 percet hosszabbított :lol: ritka egy szánalmas társaság. =D>
Majd az Elche ellen megint megkapják szokásos 7perces hosszabbítást a kamu tizijükkel együtt! :lol:
Amúgy a Daily Mail információ szerint Ronaldo heti(!) fél millió fontos fizetésért a MU-ba igazolna jövő nyáron!Erős a gyanúm,hogy CR megint összeszomorkodik magának egy kis fizuemelést a Realban.
Perez papa jobban tette volna ha a James-re elvert 80 millát inkább Roncinak adja nehogy éhen haljon! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Gali
Capitá del Barça

2014.09.14. 12:11:36

Rivaldo11 írta: Jamesnek meg...5 kiemelkedő meccse miatt meg lett véve. Holott előtte, a monacoban nyújtott teljesítménye alapján meg szóba sem jött a neve. Perez elintézte.
Az igazat megvallva, egy beépített ügynök sem csinálhatta volna jobban a Real nyári átigazolási politikáját (Hámesz és Borsó in, DM és Xabi out).
Kezdem Perez papa képét bekereteztetni. :mrgreen:
Most nálunk mindenki repes a boldogságtól, hogy 3 forduló után 6 pontot verünk a habfehérekre, odaát meg nagy a csalódottság (és akkor még finoman fogalmaztam), de a szurkolói lélektan már csak ilyen.
A Realnak a Bl-ben most jön a Basel, amely tegnap szintén nagy pofonba szaladt bele a Grasshoppers ellen. Nálam nem kétséges a meccs kimenetele. A bajnokságban szintén zenész, hiszen a Depor, Elche kettős nem okozhat nekik gondot. Utána viszont mennek a Madrigalba, majd érkezik a Bilbao. Azok már neccesebb mérkőzések lesznek.
A lényeg az, hogy a klasszikusig tartsuk meg ezt a 6 pontos előnyt, a Bernabeuban meg a vámpír bever kettőt, Bravo lehuzza a rolót és meg is vagyunk. :D
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2014.09.14. 12:02:07

visca el barca írta:nah, közben már tényleg kiderült h csak azért nem szereztek pontot, mert az a gonosz bíró csak 2 percet hosszabbított :lol: ritka egy szánalmas társaság. =D>
Nem tudom, hogy miért örültek volna jobban, ha nem +2, hanem +5 percig nézik, ahogy nem lőnek gólt. :D
Még jó, hogy minket meg toltak a Bolbao ellen. (ja....nem)
csabooo
Capitá del Barça

2014.09.14. 11:29:01

Na, ha a Real tartsa az uj idenyi format az ideny vegeig, miszerint amennyi meccs annyi pont, akkor mar nem leszek szomoru a bajnoksag vegkimenetele miatt :)
Barça,Barça,Baaarça!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.14. 11:28:19

nah, közben már tényleg kiderült h csak azért nem szereztek pontot, mert az a gonosz bíró csak 2 percet hosszabbított :lol: ritka egy szánalmas társaság. =D>
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2014.09.14. 11:18:25

Én nem értem, hogy Illaramendit minek vették meg, ha nem játszatják. Annyira csak nem rossz. (persze kell a hely a sztároknak...) Szerintem jókor vették meg őt, és még időben passzolták tovább Xabit, csak épp az átmenet nem volt meg. Tavaly már bőven be kellett volna építeniük. Őt és Iscot nagyon sajnálom, amiért rábólintottak anno a Madrid ajánlatára.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.09.14. 11:13:50

Rivaldo11 írta:Rányomja a bélyegét a madrid játékára, hogy a nevek, és az árak garantált kezdőtagságot érdemelnek. Bale olyan ügyetlen ide, mint az állat...ez nem anglia. Jamesnek meg...5 kiemelkedő meccse miatt meg lett véve. Holott előtte, a monacoban nyújtott teljesítménye alapján meg szóba sem jött a neve. Perez elintézte. Persze még az elején vagyunk, ancellotti meg van olyan edző, hogy összerak valamit megint.
tegnap kivételesen végignéztem a meccsüket és az bale gyerek tényleg elég fogalmatan. annyit tud amit a spanyol kupában ellenünk mutatott, fut fut fut mint egy hülyegyerek és ennyi....

jamesnek örülök h megvették, ennyiért játszatni kell, és épp ez miatt borult az egész taktika amit ancelotti felépített :D remélem idén semmit nem nyernek és nyáron zselé is elhúz innen
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.09.14. 11:02:38

Rányomja a bélyegét a madrid játékára, hogy a nevek, és az árak garantált kezdőtagságot érdemelnek. Bale olyan ügyetlen ide, mint az állat...ez nem anglia. Jamesnek meg...5 kiemelkedő meccse miatt meg lett véve. Holott előtte, a monacoban nyújtott teljesítménye alapján meg szóba sem jött a neve. Perez elintézte. Persze még az elején vagyunk, ancellotti meg van olyan edző, hogy összerak valamit megint.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2014.09.14. 10:54:33

Hamesznek nem égeti a hátát a 10-es mez?
Ha nem kapja össze magát, akkor jövőre viheti a Napoli 30 millióért.

Mintha a Real gálatizenegyében túl sok lenne a művész és kevés a zongoracipelő. Amíg Alonso és Di Maria rengeteget melóztak, addig Kroos és James jóval kevesebbet tesz be a közösbe.
Én kivenném a kezdőből Jamest, a helyére feltolnám Kroost Benzema mögé, és betennék a csapatba egy labdaszerzőt (Khedira/Illarra).

Természetesen még korai temetni a Realt, fordulhat a kocka akár a következő fordulóban is, de azért örömteli, hogy 3 kör után már 6 pont az előnyünk velük szemben. :P

Nem hittem volna, hogy idén is valós veszély lesz az Atletico, de egyelőre úgy tűnik, hogy kitart a lendületük továbbra is.
Kép
looka
Capitá del Barça

2014.09.14. 09:37:14

ferninho írta:persze egyedül ő se csinálhat meg mindent, de az első félidőben kb arról szóltak a Real támadások, hogy tud-e alkotni vmit CR, mert a többiek...
a 2. félidőt meg hagyjuk is...
Akkor végül is sikerült szinten tartani a játékot a tavalyihoz képest, szóval nincs is sok probléma... :mrgreen:

Egyébként komolyra fordítva, tavaly is rengeteg ilyen meccs volt, amikor Cé ment, mint a mérgezett egér, a bagázs többi része meg tett az egészre jó magasról. Azért lássuk be, így elég nehéz...
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.09.14. 09:30:16

Fun fact:
A most feljutott Eibar a Real előtt áll a tabellán! :lol:
Kép
ferninho
Madridista

2014.09.14. 09:02:00

hank1ee írta:Egyrészt én úgy látom, kicsit jóllakott a Real a Decimával. Ebbe Ronaldo is beletartozik szvsz
egy meccset néztünk mi? végig nagy kedvvel játszott, ő megtett mindent amit csak lehetett...
konkrétan kiemelkedett abból a sz_rkupacból, ami ott elől volt, folyamat verte meg az embereket 1v1be, élmény volt nézni, amit lehozott és jobbszélen rengeteget volt, jó volt ott is nézni és talán Bale is látja mit is kéne csinálnia.... Kép

és 1 gól mellé összehozott egy 100%os ziccert Benzemának, aki egy labdát nem bírt átvenni...
CR nagyon is jól játszott, és ő meg a jóllakottság... két külön fogalom.

persze egyedül ő se csinálhat meg mindent, de az első félidőben kb arról szóltak a Real támadások, hogy tud-e alkotni vmit CR, mert a többiek...
a 2. félidőt meg hagyjuk is...
madridista
hank1ee
Director del Fútbol

2014.09.13. 23:00:35

Egyrészt én úgy látom, kicsit jóllakott a Real a Decimával. Ebbe Ronaldo is beletartozik szvsz, és nem feltétlen az ő nem százszázalékos állapota miatt tűnik fogatlan oroszlánnak a Madrid. Jamest még mindig nem írnám le, de mintha túl gyorsan jött volna neki minden, és ezt talán nem bírja még kezelni. Gyermeteg hibákat vét a pályán, de érthető is, egy olyan Di María helyére jött, aki kiemelkedett a tavalyi szezonban nemcsak a csapatból, hanem a világfutballból is, egy tarthatatlan pali. Pérez meg fogja szívni most a megalomániája miatt (végre én is bekerültem az anti Pérez klubba :mrgreen: ), a tavalyi sikerek így nem jönnek majd össze. Lehet mondani, hogy a BL-címvédésre mennek, de ezzel a pályán mutatott hozzáállással nem fog sikerülni. Mária eladásával az a baj, hogy maradt volna még, és szerintem idén is üde színfolt lett volna a hajtásával, megindulásaival, beadásaival, de ennek most búcsút mondhatnak, James más típusú játékos. Kroos eddig tényleg nem nagy durranás, és én is örülök, hogy Rakitic jött hozzánk, de nem a képességeik miatt, hanem mert egyszerűen jobban illik a horvát a LE-féle játékhoz, ami nekem eddig nagyon-nagyon tetszik.

Vajon ki lesz a legfőbb riválisunk a ligáért? Atleti, Valencia? :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Gali
Capitá del Barça

2014.09.13. 22:56:54

Leon írta:A forduló végén a Real lehet a kieső helyek egyikén fog tanyázni! :lol:
Ha ezt így folytatják akkor az október végi klasszikusra "tét nélkül" megyünk! :mrgreen:
Úgy tűnik a bajnokságban idén is az Atleticóktol kell majd tartanunk...
Az a szerencséjük, hogy a következő két fordulóban két "kőkemény" csapattal fognak találkozni (Depor, Elche). Ez sima 6 pont. Utána viszont mennek a Madrigalba. Na, az nem lesz egy könnyű falat a számukra.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Unicef
Jugador del Barça

2014.09.13. 22:55:49

zola8787 írta:
Be is fogom, tudom, hogy ezt a fordulót is az Unicef támogatta :D
Elég sokba volt, de szívesen! ;)
zola8787
Director del Fútbol

2014.09.13. 22:32:16

visca el barca írta:kicsit nyögvenyelősen, de a jobb csapat nyert, gratulálok nekik. :mrgreen: :D
zola8787 írta:Igen tudom, hogy a Real a 3 legerősebb csapat ellen játszott, mi meg a 3 leggyengébbel.
jaj de hát ronaldo sérült, meg legalább 20 büntetőt nem kaptak meg. egyértelmű h megint csak csalással vagyunk +6-ban, uhogy jobb lesz ha te is befogod :^o :D
Be is fogom, tudom, hogy ezt a fordulót is az Unicef támogatta :D

Meg kevés volt a hosszabbítás, ha kapnak még + 2 percet megfordítják.
noname
Llegenda del Barça

2014.09.13. 22:30:26

Hát én is tudom h a döntetlenért kellett volna szurkolni, de képtelen vagyok azért szurkolni h a Real akár egy pontot is kiérdemeljen.
Ha égni látnám a Bernabeut, akkor elindulnék Madridba némi kenyérrel, szalonnával és zöldségekkel, hátha nem alszik ki míg odaérek.

Az Atletico tavaly sok volt egy gyenge Barcának, ha idén így játszunk, mint eddig, akkor simán meglesz a bajnokság.
A Fifa egy szégyen
Boixos
Llegenda del Barça

2014.09.13. 22:29:15

szeretem az ilyen fordulókat. :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Leon
Director del Fútbol

2014.09.13. 22:26:09

A forduló végén a Real lehet a kieső helyek egyikén fog tanyázni! :lol:
Ha ezt így folytatják akkor az október végi klasszikusra "tét nélkül" megyünk! :mrgreen:
Úgy tűnik a bajnokságban idén is az Atleticóktol kell majd tartanunk...

Amúgy úgy látom Di Maria és Xabi nem kell ebbe a Realba,de a 80 csillió eurós eddig tök fogalmatlan Hámesz igen! =D>
Én amúgy Kroostól sem vagyok elájulva ellenben Rakiticbe már "bele is szerettem".
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
danianevem
Entrenador del Barça

2014.09.13. 22:23:19

Blaugrana88 írta:Azért vicces, hogy az Atletico-t még mindig leírják egyesek. X2-nek elég nagy volt a szorzója a fogadóirodáknál, és sok helyen olvastam (itt is), hogy á, most esélye se kesz az Atleti-nek, kikapnak stb
Azért volt jó pár Real helyzet, amiből eldőlhetett volna a javukra a meccs, persze ezeket be is kellene lőniük, de nem volt olyan egyértelmű, hogy pont(ok)kal távozhat az Atlético.

Egy Xabi kaliberű játékos szerintem is eléggé hiányzott, de azért nem féltem őket, van bőven merítési lehetőségük, a kérdés inkább az: ki fog kikerülni a jelenlegiek közül...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danianevem 2014.09.13. 22:30:37-kor.
Válasz küldése