Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igaz, az önimádat faktort kihagytam a szituból.visca el barca írta:viszont minden adva van ahhoz, hogy az összes statot tekintve a legnagyobb madridista legyen ( nem lesz) és mivel köztudottan sokkal fontosabbak nekik az egyéni elismerések mint a csapat maradni fog.Boixos írta:Nem tudom, h a cé meddig bírja azt, h a meccsek 95%ában azon múlik a bugi, h ő mennyit teljesít, mert a többi csilliárdos gyerek eltöketlenkedik mindent amit lehet. Sztem rövid időn belül elkezdi "intézni" a megfelelő légkört a lepattanásához. Ezt a szitut egy nála lényegesen jámborabb ember is nehezen viselné.
viszont minden adva van ahhoz, hogy az összes statot tekintve a legnagyobb madridista legyen ( nem lesz) és mivel köztudottan sokkal fontosabbak nekik az egyéni elismerések mint a csapat maradni fog.Boixos írta:Nem tudom, h a cé meddig bírja azt, h a meccsek 95%ában azon múlik a bugi, h ő mennyit teljesít, mert a többi csilliárdos gyerek eltöketlenkedik mindent amit lehet. Sztem rövid időn belül elkezdi "intézni" a megfelelő légkört a lepattanásához. Ezt a szitut egy nála lényegesen jámborabb ember is nehezen viselné.
Majd az Elche ellen megint megkapják szokásos 7perces hosszabbítást a kamu tizijükkel együtt!visca el barca írta:nah, közben már tényleg kiderült h csak azért nem szereztek pontot, mert az a gonosz bíró csak 2 percet hosszabbítottritka egy szánalmas társaság.
Az igazat megvallva, egy beépített ügynök sem csinálhatta volna jobban a Real nyári átigazolási politikáját (Hámesz és Borsó in, DM és Xabi out).Rivaldo11 írta: Jamesnek meg...5 kiemelkedő meccse miatt meg lett véve. Holott előtte, a monacoban nyújtott teljesítménye alapján meg szóba sem jött a neve. Perez elintézte.
Nem tudom, hogy miért örültek volna jobban, ha nem +2, hanem +5 percig nézik, ahogy nem lőnek gólt.visca el barca írta:nah, közben már tényleg kiderült h csak azért nem szereztek pontot, mert az a gonosz bíró csak 2 percet hosszabbítottritka egy szánalmas társaság.
tegnap kivételesen végignéztem a meccsüket és az bale gyerek tényleg elég fogalmatan. annyit tud amit a spanyol kupában ellenünk mutatott, fut fut fut mint egy hülyegyerek és ennyi....Rivaldo11 írta:Rányomja a bélyegét a madrid játékára, hogy a nevek, és az árak garantált kezdőtagságot érdemelnek. Bale olyan ügyetlen ide, mint az állat...ez nem anglia. Jamesnek meg...5 kiemelkedő meccse miatt meg lett véve. Holott előtte, a monacoban nyújtott teljesítménye alapján meg szóba sem jött a neve. Perez elintézte. Persze még az elején vagyunk, ancellotti meg van olyan edző, hogy összerak valamit megint.
Akkor végül is sikerült szinten tartani a játékot a tavalyihoz képest, szóval nincs is sok probléma...ferninho írta:persze egyedül ő se csinálhat meg mindent, de az első félidőben kb arról szóltak a Real támadások, hogy tud-e alkotni vmit CR, mert a többiek...
a 2. félidőt meg hagyjuk is...
egy meccset néztünk mi? végig nagy kedvvel játszott, ő megtett mindent amit csak lehetett...hank1ee írta:Egyrészt én úgy látom, kicsit jóllakott a Real a Decimával. Ebbe Ronaldo is beletartozik szvsz
Az a szerencséjük, hogy a következő két fordulóban két "kőkemény" csapattal fognak találkozni (Depor, Elche). Ez sima 6 pont. Utána viszont mennek a Madrigalba. Na, az nem lesz egy könnyű falat a számukra.Leon írta:A forduló végén a Real lehet a kieső helyek egyikén fog tanyázni!![]()
Ha ezt így folytatják akkor az október végi klasszikusra "tét nélkül" megyünk!![]()
Úgy tűnik a bajnokságban idén is az Atleticóktol kell majd tartanunk...
Elég sokba volt, de szívesen!zola8787 írta:
Be is fogom, tudom, hogy ezt a fordulót is az Unicef támogatta
Be is fogom, tudom, hogy ezt a fordulót is az Unicef támogattavisca el barca írta:kicsit nyögvenyelősen, de a jobb csapat nyert, gratulálok nekik.![]()
jaj de hát ronaldo sérült, meg legalább 20 büntetőt nem kaptak meg. egyértelmű h megint csak csalással vagyunk +6-ban, uhogy jobb lesz ha te is befogodzola8787 írta:Igen tudom, hogy a Real a 3 legerősebb csapat ellen játszott, mi meg a 3 leggyengébbel.![]()
Azért volt jó pár Real helyzet, amiből eldőlhetett volna a javukra a meccs, persze ezeket be is kellene lőniük, de nem volt olyan egyértelmű, hogy pont(ok)kal távozhat az Atlético.Blaugrana88 írta:Azért vicces, hogy az Atletico-t még mindig leírják egyesek. X2-nek elég nagy volt a szorzója a fogadóirodáknál, és sok helyen olvastam (itt is), hogy á, most esélye se kesz az Atleti-nek, kikapnak stb